Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen bende dolma ,sarma mercimek köftesi

Bulgursuz yaptın değil mi canım ellerine sağlık afiyet olsun

Aldırmaz canım bugün bol su iç ve hareket et hiçbiri vücudunda kalmaz

Selam kizlar
B7gun geberiyorum aklimda surekli bir sey yemek var. Sehirdisina cikiyoruz annemlerde kalacagim birkac gun diyetibozmazsam iyi...

Sabah peynir yumurta zeytin

Ogle kofte ayran domates 2kahve

Aksam eve geldim cikmak uzereydik. 4kasikpilav yedim...su an yoldayiz yarim paket cubuk kraker yedim....Allah sonumu hayir etsin...bugun iradem göcuk

kesin vermişsindır cnm. Hiç şüphen Olmasın:)

Kahvaltıda 1-2 tane gun kurusu yıyebılırsın cnm
Harıkasın cnm. Sakın bozma düzenli, tartıya ne kaldı demi ama :)

Benimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldi
Yarim saat yuruyus yapabildim bugun hic yoktan iyidir
Cok ıyı yapmışsın cnm. Afıyet olsun sımdıden
kızlar yağı nekadar tuketiyorsunuz peki belli bir miktar ölçü falan varmı bu konuda
Cnm normal kullanıyorum ben. Tereyağı,zeytınyagı ve kuyruk Yağı kullanıyorum ölçusuz
Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorum
Cnm zeytınyagı içebılmek büyük becerı bence. Elımde olsa plaket verecem içenlere o kadar kötü gelıyor TADI bana :))

Cnm sakın bozayım deme. Anne yemeklerıne dayanmak zor olur ama tartıyı duşun sen :)

Kefırcı kızlar toplaşın Bakım bısey soracam :))
Kızlar ısvıcreden bı akrabam 2 nohut kadar kefır mayası gondermiştı bana bılıyorsunuz. Ben dun sabah 10 gıbı 2 bardak sutu az ılıtıp cam bır kavanozda mayaladım. Bır mutfak bezıne sarıp dolaba koydum.
Sımdı ben neyı yanlış yaptım kızlar kefırım mayalanmamış. Öylece beklıyor dolapta dsha, mayalansın dıye resmen konuştum kefırle bır günde tutmuyormu maya benmı beceremedım anlamadım

canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir

Ben yagi azaltmadim.aynen kullaniyorum.bizim evde yemekler köy tereyaği ve sızma zeytinyaği ile yapilir ve yağlidir.degisiklik yapmadim cnm
bende azaltmadim canım zaten öyle çok çok yağlı yapmiyorum ve sedece tereyağ,zeytin yağ kullanıyorum ama genede daha az kullanılmalı mı diye merak etim kitapta ne diyor acaba

Y
canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir
cnm tok karınla en az 1 kılo fazla cıkıyosun zaten. Sakın moralını bozma. Ac karınla kesin vermişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…