- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ödem canım bunlar ödem,inşallah yüzünü güldürür tartı günü.salı günü 68.8 çıkıp şimdiden 400gr eksideyim 1.bile olabilirim diye ziplarken bugün 69.8 yani tam 1 kilo fazla gördümartık en merakla beklediğim tarti günü bu hafta kaç çıkarım bilmiyorum çok komik
T Tandem felix kurukayısı yiyebilirsin canım izin var,kendimizi o kadar da sıkmayalaım bence.Bende kabızlık sorunu halen devam ediyor,bugün yarım çay bardağı zeytinyağı içtim içim dışıma çıkıyor halen midem bulanıyor.@Pegasus plaketimi bekliyorum canım.Kizlar aci biber kabizliga iyi geliyormus.bi haftadir sikintidayim.aksam bol pulbiberli yogurt yicem bakalim ise yarayacak mi.aslinda kuru kayisi da iyi gelir ama seker orani yuksek oldugundan simdilik yemeyi dusunmuyorum.en azindan tartida 7 li rakamlari gorene kadar
@Mirafatos kesinlikle doğru bir tesbit canım kuruyemiş gerçekten tok tutuyor ve vücudumuz için gerekli karbonhidratı karşılayacak en masum yiyecek.Doldur poşetleri.Afiyet olsun.kızlar bugün kuruyemisim bitmişti hiç yemedim ve doğru düzgün suda icmedim ondan bu açlık hissetme oldu sanırım bide bu sıralar yoğun spor ve proteine ağırlık vermek beni şeker ve karbonhidrat arayışına soktuçok şükür kahvemi içip kendime geldim.bol su ile migdemi doldurdum kızlar 60li rakamlara yeni varmisken seytana uyamam hemen alışverişe çıkıp bolca sebze çeşitleri ve kuru yemislerimi alıcam durmak yok
Canın ne çekmişti canım merak ettimBenimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldi
Yarim saat yuruyus yapabildim bugun hic yoktan iyidir
Teşekkür ederim canım. Burada hedefime ulaşıncaya kadar sizlerleyim inşallah.Günaydın canım tebrik ederimHarikasın
Ben ölçü kullanmıyorum canım ,yemeğe göz kararı abartmadan ama salataya bolca kullanıyorum çünkü kabızlık sorunum var sürekli çözümler arıyorum.kızlar yağı nekadar tuketiyorsunuz peki belli bir miktar ölçü falan varmı bu konuda
Parti verelim şöyle kuru dolmalar,içliköfteler,bulgurla ypılan ne varsa donatalım masayı yanına da missss gibi ayran ohhhhhh.Bende çok severim
Dereotu yiyorum canım aslında süt yapsın diye tüketiyorum ama maydonozun sütü azaltığı söyleniyor o yüzden sadece bazı yemeklerde az miktarda kullanıyorum.Bu sabah ben de yarım çay bardağı zeytin yağı içitim.WC ye gittim bugün kaçgünden sonra.Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorum
Hele o biber dolmasının kokusuna bayılıyorum yanında cacık.Aynen bende dolma ,sarma mercimek köftesi
Afiyet olsun canım bulgursa sıkıntı yok afiyet olsun.Bende yaz tatilinde eşimin memleketine gidince diyetim bozulur hep çünkü pişen yemekler genelde karbonhidrat ve nişasta içeren yemekler oluyor.Kendime de ayrı pişirmeye de vaktim olmuyor.Ama sen dikkat et canım çünkü diyete başlamak da zor bir süreç gerektiriyor.Bi bıraktım mı tekrar başlamak beni zorluyor.Sakın bırakma annene söyle sana uygun yemekler yapsın.Et türevleri zaten serbest kısırı yiyebiliyoruz dolma sarmayı da bulgurla yapsın.Selam kizlar
B7gun geberiyorum aklimda surekli bir sey yemek var. Sehirdisina cikiyoruz annemlerde kalacagim birkac gun diyetibozmazsam iyi...
Sabah peynir yumurta zeytin
Ogle kofte ayran domates 2kahve
Aksam eve geldim cikmak uzereydik. 4kasikpilav yedim...su an yoldayiz yarim paket cubuk kraker yedim....Allah sonumu hayir etsin...bugun iradem göcuk
Bol domatesli biberli bulgur pilavıPilav dediysem en azindan bulgur pilavi :)
Şuan oturduğum yerden ağzımın suları aktı canımParti verelim şöyle kuru dolmalar,içliköfteler,bulgurla ypılan ne varsa donatalım masayı yanına da missss gibi ayran ohhhhhh.
Dereotu yiyorum canım aslında süt yapsın diye tüketiyorum ama maydonozun sütü azaltığı söyleniyor o yüzden sadece bazı yemeklerde az miktarda kullanıyorum.Bu sabah ben de yarım çay bardağı zeytin yağı içitim.WC ye gittim bugün kaçgünden sonra.
Hele o biber dolmasının kokusuna bayılıyorum yanında cacık.
Afiyet olsun canım bulgursa sıkıntı yok afiyet olsun.Bende yaz tatilinde eşimin memleketine gidince diyetim bozulur hep çünkü pişen yemekler genelde karbonhidrat ve nişasta içeren yemekler oluyor.Kendime de ayrı pişirmeye de vaktim olmuyor.Ama sen dikkat et canım çünkü diyete başlamak da zor bir süreç gerektiriyor.Bi bıraktım mı tekrar başlamak beni zorluyor.Sakın bırakma annene söyle sana uygun yemekler yapsın.Et türevleri zaten serbest kısırı yiyebiliyoruz dolma sarmayı da bulgurla yapsın.
Bol domatesli biberli bulgur pilavı
Afiyet olsun canım.Yediklerımı yazayım
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba , dünden kalan karnıyarık, yoğurt
2 lt su
2 saate yakın yuruyuş
Beyaz cay
Dönem dönem hepimizde tartıda artılar çıkıyor canım hiç moralini bozma ,önemli olan kararlı olmamız.Çok hızlı kilo vermektense sabırlı ve azimli olup daha uzun sürede kilo verelim.Gerçi insan sıkılıyor ama arada kaçamak yaparsak belki daha iyi olur abartmadan tabi.canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir
Afiyet olsun canım.Akşam yemegim
Balık
Az tavuk
Salata
Aynen canım ya,kahvaltıyı sevmiyorum kahvaltı masasında olsa bunlar bir yesem bir yesem bir daha yesemm.Şuan oturduğum yerden ağzımın suları aktı canımdolmalar ,sarmalar,cacık
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
Dönem dönem hepimizde tartıda artılar çıkıyor canım hiç moralini bozma ,önemli olan kararlı olmamız.Çok hızlı kilo vermektense sabırlı ve azimli olup daha uzun sürede kilo verelim.Gerçi insan sıkılıyor ama arada kaçamak yaparsak belki daha iyi olur abartmadan tabi.
Afiyet olsun canım.
Çok iyi gidiyorsun canım Afiyet olsun menüde harika ve çok hafif bir öğün olmuş hem doyurucu.Kabak da çalıştırıyor galiba bağırsakları.Canlarım kahvaltımı yazmıştım ve akşam 8e kadar çay kahve dışında ağzıma bir şey sürmedim,yine 2lt su içtim
akşam:yoğurtlu sarımsaklı patlıcan kozlemesi ,kıymalı kabak yemeği
şimdi mutlu mutlu çay keyfi
Mercimek köftesiiiii cacıkkk keşke beni de çağarsaydın akşam yemeğine ucundan yerdim azıcıkkk.Aksam kiymali kabak
Mercimek koftesi
Cacik
Cocklar da mercimek koftesini cok seviyo yaparim arada. bir bardak mercimekten dunya kadar cikti bereketli
@MissFrezya
Aksam filtre kahve icebilirmiyim sütsüz
Afiyet olsun canım,quark neki?Ben de aksam mercimek corbasi 3 tane dünden kalma köfte yedim.ha bir de bol pulbiberli sade quark
Bende sevmem kahvaltıyı zoraki yerimAynen canım ya,kahvaltıyı sevmiyorum kahvaltı masasında olsa bunlar bir yesem bir yesem bir daha yesemm.
Öyle bir şarkı mı vardı.
Süzme yoguta benzeyen bi peynir çeşidi cnmÇok iyi gidiyorsun canım Afiyet olsun menüde harika ve çok hafif bir öğün olmuş hem doyurucu.Kabak da çalıştırıyor galiba bağırsakları.
Mercimek köftesiiiii cacıkkk keşke beni de çağarsaydın akşam yemeğine ucundan yerdim azıcıkkk.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım,quark neki?
Evet canım doğru diyorsun ama galiba kilo verme hızını yavaşlatıyormuş di-emişti arkadaşlar.Benim yolum uzun olduğu için haftada bir yiyorum aile toplantısında bolca kısır batırık.Merhaba kızlar herkes gayet iyi gidiyor. Bravoo umarım yarın size güzel haberler verebilirim.
Bir konu var arkadaşlar burda yazılanları okuyunca yasak olmayan şeylerde yasak muamelesi yapıldığını görüyorum daha öncede yazmistim aslında. Kızlar bulgur serbest! yani kisir serbest cigkofte serbest içi bulgurlu mercimek köfte serbest içli köfte serbest. Bunlar kitaplarda yaziyor! tabiki oturun bir tencere yiyin demiyorum ama ben her hafta birisini seçip yiyorum. Bu beslenme şeklini uzun zaman hayatımıza alicaz dolayısıyla daha zorlu hale getirmeyelim. Diyeceklerim bu kadardır. Hayırlı akşamlar
Olucaz demi fıstıkkkk gibi.fındık gibi hiç demiyoruz nedeni de belli zaten.Almamissindir...
Biraz daha tut kendini hem yedigimiz zaman mutsuz oluyoruz. Bir sure sabir sonrasimda hem fıstik gibi olucaz hem de ölculu olarak herseyden yiyecegiz
Harikasin... İşte karatay farkı...Hayırlı sabahlar kızlar. Gozum alerjiden dolayı hala yanıyor ve telefonun ekranına fazla bakınca sulanıyor. Bugün takim olarak tartı günümüz ve ben sonucumu sizlerle paylaşmak istedim. 3 haftadır istediğim gibi kilo veremiyorum bu hafta karatay besledim ve sonuç
Geçen hafta 72.
Bu hafta 70.7
Fark 1.3
Çok mutluyum kızlar inşallah boyle devam ederim.
Bülbül yuvası:))) isin komik yani ben almistim:) baktim aklim cok gidiyo biraz bizimkilere ayirdim gerisi komsuya:)Ödem canım bunlar ödem,inşallah yüzünü güldürür tartı günü.
T Tandem felix kurukayısı yiyebilirsin canım izin var,kendimizi o kadar da sıkmayalaım bence.Bende kabızlık sorunu halen devam ediyor,bugün yarım çay bardağı zeytinyağı içtim içim dışıma çıkıyor halen midem bulanıyor.@Pegasus plaketimi bekliyorum canım.
@Mirafatos kesinlikle doğru bir tesbit canım kuruyemiş gerçekten tok tutuyor ve vücudumuz için gerekli karbonhidratı karşılayacak en masum yiyecek.Doldur poşetleri.Afiyet olsun.
Canın ne çekmişti canım merak ettimAfiyet olsun.
Sen gel ben yaparim en sagliklisindan hemdeÇok iyi gidiyorsun canım Afiyet olsun menüde harika ve çok hafif bir öğün olmuş hem doyurucu.Kabak da çalıştırıyor galiba bağırsakları.
Mercimek köftesiiiii cacıkkk keşke beni de çağarsaydın akşam yemeğine ucundan yerdim azıcıkkk.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım,quark neki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?