Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ödem canım bunlar ödem,inşallah yüzünü güldürür tartı günü.

T Tandem felix kurukayısı yiyebilirsin canım izin var,kendimizi o kadar da sıkmayalaım bence.Bende kabızlık sorunu halen devam ediyor,bugün yarım çay bardağı zeytinyağı içtim içim dışıma çıkıyor halen midem bulanıyor.@Pegasus plaketimi bekliyorum canım.

@Mirafatos kesinlikle doğru bir tesbit canım kuruyemiş gerçekten tok tutuyor ve vücudumuz için gerekli karbonhidratı karşılayacak en masum yiyecek.Doldur poşetleri.Afiyet olsun.

Benimde canim cısssss istedi bugun kalktim mercimegi ocaga koydum:)))) kabak yemegi yaptim yaparken de filtre kahvemi ictim sütsüz hemde gayet lezzetli geldi
Yarim saat yuruyus yapabildim bugun hic yoktan iyidir
Canın ne çekmişti canım merak ettim Afiyet olsun.

Bende çok severim
Parti verelim şöyle kuru dolmalar,içliköfteler,bulgurla ypılan ne varsa donatalım masayı yanına da missss gibi ayran ohhhhhh.

Ben bol maydonoz ve dereotu tüketiyorum kızlar birde zeytinyağı içiyorum
Dereotu yiyorum canım aslında süt yapsın diye tüketiyorum ama maydonozun sütü azaltığı söyleniyor o yüzden sadece bazı yemeklerde az miktarda kullanıyorum.Bu sabah ben de yarım çay bardağı zeytin yağı içitim.WC ye gittim bugün kaçgünden sonra.
Aynen bende dolma ,sarma mercimek köftesi
Hele o biber dolmasının kokusuna bayılıyorum yanında cacık.

Afiyet olsun canım bulgursa sıkıntı yok afiyet olsun.Bende yaz tatilinde eşimin memleketine gidince diyetim bozulur hep çünkü pişen yemekler genelde karbonhidrat ve nişasta içeren yemekler oluyor.Kendime de ayrı pişirmeye de vaktim olmuyor.Ama sen dikkat et canım çünkü diyete başlamak da zor bir süreç gerektiriyor.Bi bıraktım mı tekrar başlamak beni zorluyor.Sakın bırakma annene söyle sana uygun yemekler yapsın.Et türevleri zaten serbest kısırı yiyebiliyoruz dolma sarmayı da bulgurla yapsın.
Pilav dediysem en azindan bulgur pilavi :)
Bol domatesli biberli bulgur pilavı

Şuan oturduğum yerden ağzımın suları aktı canım dolmalar ,sarmalar,cacık

Yediklerımı yazayım
Sabah
Yumurta salatalı Karatay
Aksam
Mercımek Çorba , dünden kalan karnıyarık, yoğurt
2 lt su
2 saate yakın yuruyuş
Beyaz cay
Afiyet olsun canım.

canim bozmak istemiyorum ama cok iradesizim. Cubuk kraker yememden belli :) ya aslinda dun bi ara tartildim gunduzdu bir suru su ictikten sonra tabi..tartida fazla cikinca sevkim kirildi. Kilo mu aldim ne ..ins oyle dwgildir
Dönem dönem hepimizde tartıda artılar çıkıyor canım hiç moralini bozma ,önemli olan kararlı olmamız.Çok hızlı kilo vermektense sabırlı ve azimli olup daha uzun sürede kilo verelim.Gerçi insan sıkılıyor ama arada kaçamak yaparsak belki daha iyi olur abartmadan tabi.

Akşam yemegim
Balık
Az tavuk
Salata
Afiyet olsun canım.

Günaydın arkadaşlar
Kahvaltim
3 yumurta tereyaginda
8 zeytin
2 ceviz
Biraz peynir

Bende fazla giremiyorum çocuklar ev işi derken zaman nasıl geçti anlamıyorum . yorulmuş olarak yatağa giriyorum. Yazdiklarinizi okuyorum ama cevap yazmaya fırsat olmuyor. Şimdi de bebeğin kahvalti saati. Hepimize bol leptinli günler diliyorum.

Teşekkür ederim

Çok iyi gidiyorsun canım Afiyet olsun menüde harika ve çok hafif bir öğün olmuş hem doyurucu.Kabak da çalıştırıyor galiba bağırsakları.

Aksam kiymali kabak
Mercimek koftesi
Cacik
Cocklar da mercimek koftesini cok seviyo yaparim arada. bir bardak mercimekten dunya kadar cikti bereketli
@MissFrezya

Aksam filtre kahve icebilirmiyim sütsüz
Mercimek köftesiiiii cacıkkk keşke beni de çağarsaydın akşam yemeğine ucundan yerdim azıcıkkk.
Afiyet olsun canım.

Ben de aksam mercimek corbasi 3 tane dünden kalma köfte yedim.ha bir de bol pulbiberli sade quark
Afiyet olsun canım,quark neki?

Süzme yoguta benzeyen bi peynir çeşidi cnm

Evet canım doğru diyorsun ama galiba kilo verme hızını yavaşlatıyormuş di-emişti arkadaşlar.Benim yolum uzun olduğu için haftada bir yiyorum aile toplantısında bolca kısır batırık.
100 kiloyum düşünsene kilo verme dönemim bitene kadar çok sevdiğim bulgur türevlerini yemediğimi benim için eziyet.Zaten pirinç pilavı patates çok aramam.İnşallah kilo vermemiz devam eder.
Güzel haberlerini bekliyoruz denvir

Günaydın kızlar an itibaribi ile 70.7 kiloyum. Milletin 3 kg verdiği bir detoks ta acimdann ölerek sadece 1.1 kilo verebildim. Kilo vermemin oldukça zor olduğunu bir kez daha anladım. Bunun yanında geçen ay regl olamadigim için bir sürü ilaçta kullaniyorum ondan mı böyle bilmiyorum. Bir daha yapmam ama bu eziyeti kendime.

9.20 de harika bir kahvaltı yaptım .klasik karatay artı bir mini muz yedim.yemin ederim hücrelerim bayram etti.
13.te öğle yemeği 1 kase mercimek çorbası sütlü kahve
18.de akşam yemeği fırında patlıcan saksuka sulu kofte
1 saat spordan sonra akşam sütlü kahve ve çay içerim Belki 1 ceviz az kuru üzüm le.

Saglikli beslenmenin gözünü seveyim. Herkese hayırlı huzurlu cumalar güzellikler.

Harikasin... İşte karatay farkı...

Bülbül yuvası:))) isin komik yani ben almistim:) baktim aklim cok gidiyo biraz bizimkilere ayirdim gerisi komsuya:)

Sen gel ben yaparim en sagliklisindan hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…