İşlerim yoğunlaşmadan sizlere çok güzel bir diyet yemeği tarifi yazıyorum. Zeytinyağlı patlıcan, Karatayda yenilebilecek çok güzel bir yemek. Patlıcan nikotin içeren bir sebze biliyosunuz, ama vücuttaki ödemi atmak için de çok yararlı.
Zeytinyağlı Patlıcan,
4 patlıcanı alacalı soyun. Parmak uzunluğunda ve büyüklüğünde dilimleyin. 3 su bardağı su ve yarım çay bardağı zeytinyağı, 2-3 kaşık sirke ve yarım limon suyunu kaynatın, patlıcanları içine atın.
4 domates ve 2 diş sarımsağı rendeleyip suyunu çekene kadar pişirin.
Haşlanan patlıcanları süzün, üzerine sarımsaklı yoğurt ve domates sosu dökerek servis yapın.
Afiyet olsun.
günaydın herkese butun bayram boyunca takıp ettım sızlerı ama ne yazıkkı baskulum olmadıgı ıcın bıldırımde bulunamadım bugun bende basladım yumurta kalmamıs pek ıyı baslangıc yapamadım gercı mıdemın tadı yok bugun sabah 10 zeytın avuc ıcı kadar peynır ve domates az once cekmecedekı cıkolatalar aklımı ceklıyodu ama dur dedım kendıme hazır gıda olacak ama su an dısarı cıkamadıgım ıcın tavuk sınıtzel yapıyorum onu yıcem yanındada yogurt bıldırım yapayım
bıldırım yazz
baslangıc 74.4
gecen hafta 74
fark + 400 gr
beden 42 -44
spor ne zaman basarıcam bılmıyorum
boy 1,63
hedef 62 kg
yas 30
günaydın :)
netten okuduklarıma göre kahvaltıda yediklerim;
saat:10.00 da
2 adet kayısı yumurta
bir kibrit kutusu kadar ya da biraz daha büyük peynir (50 gr. kadardır sanırm)
10 ad. yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
2 fincan şekersiz açık çay
bir büyük bardak su
1 çay bardağı ceviz
nasıl hanımlar?
benim de ilk günüm :) inşallah istediğimiz kilolara kolayca ulaşırız :)bende bugün başladım karatay diyetine , sabah 2 yumurtadan yapılmış tereyağlı domatesli menemen, 50 gr kadar peynir, 1 bardak çay şekersiz, bir kaç ceviz, 74 kiloyum kasıma kadar 10 kilo versem iyi olacak diğerlerinide daha sonra devam eder inşaalllah
olabilir vallahoşgeldin aramıza.kahvaltın çok güzel,afiyet olsun.bir süre hiç tatlı yemeyince kuru kayısı gözüne bayağı cazip gelecek,tebrübeyle sabittir
evet herkese teşekkürler :)Günaydın .Menün gayet güzel ve sağlıklı.Zaten burada arkadaşlar çok güzel anlatıyor güzel olmuş:)
benim de ilk günüm :) inşallah istediğimiz kilolara kolayca ulaşırız :)
olabilir valla
evet herkese teşekkürler :)
yalnız ben acıktım sanırım.ben de mi bir problem var,herkes tok kaldığından bahsedip duruyor bu diyetle
Ogunlerınızı yıyın arkadaslar acıkmasanızda yıyın,acıkanlar hAla doymuyorum dıyenler kahvaltınızı kuvvetlı yapın.Bu gun durakta 47 kılo bır bayan a sordum ,meyve hıc yemıyorum ondan boyle ınceyımıstır dıye dusundum ben de ogrencıyken meyve yemezdım ya gurbette,ıncecıktım.Kahvaltıdan sonra 4 saatgectiyse öğle yemeğini yiyebilirsin
Magnezyum calcınıe kullanıyorum sındırım sorunum olursa,gaz falan gıdıyor,nane cayı ya da taze nane tavsıye ederım agrı kesıcıler naneden yapılıyor,yememız gereken krıstal saydam kaya tuzu ıcınde 84 element var,kullandıgımız normal sofra tuzu rafıne sadece sodyum klorur,bu kotu tuz vucuttan mıneral kaybına ve odeme neden oluyor.Ayrıca seker de vucutta toklugu sagllayan krom eksılmesıne neden oluyor ,meyvede cok var,sebzelerde de var,alkol zaten saf seker,zayıflamak ısteyen bunlara dıkkat edecek,ben C vıtamınımı bıberden alıyorum,kahverengı kuru kaysımla gul gıbı gecınıyoruz ıste. Mıdem eger kazınırsa talcıd cıgnıyorum seyahatlerde oluyor yolda cok gerılıyor ınsan trafıkten.günaydın kızlar.akşam yediğim güveç ağır geldi galiba,bugun midem çok iyi de değil.nasıl beslensem de rahatlatsam bilmiyorum
kahvaltıda:08:30
1 kayısı kıvamlı yumurta
yarım avucıcı beyaz peynir
birkaç kaşık akşamdan kalma domates salatası
2 gunkurusu kayısı
1 avuc badem ceviz karışımı
günaydın :)
netten okuduklarıma göre kahvaltıda yediklerim;
saat:10.00 da
2 adet kayısı yumurta
bir kibrit kutusu kadar ya da biraz daha büyük peynir (50 gr. kadardır sanırm)
10 ad. yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
2 fincan şekersiz açık çay
bir büyük bardak su
1 çay bardağı ceviz
nasıl hanımlar?
Stresle bırlıkte vucutta olusan toksınler bızımle altı altı ay dolasıyormus,haftada bır enazından ter atmak cok faydalı,ben sauna esofmanla ev ısı ya da hareket etmeyı sevıyorum,ama epeydır gıyemedım, sevıpte yapamadıgım sey var elektırıklı battanıyeyı ısıtıp yanı fıse takıp ,sauna esofmanı gıyıp uzanacaksın tabı battanıyenın uzerıne bır musamba serıp ,onun uzerıne de havlunu serıp oyle ustune de battanıyenı ort,uzan gıtsın toksınler,Karatay Dıyetıyle beraber degısıklıklerde lazım. Kızlar vucudumuzda sadece 7 kg kemık var gerısı kas,ve depoladıgımız toksınler ,yaglar ,ve enaz bu toksın ve yagların ıkı katı kadar Su.
bende bugün başladım karatay diyetine , sabah 2 yumurtadan yapılmış tereyağlı domatesli menemen, 50 gr kadar peynir, 1 bardak çay şekersiz, bir kaç ceviz, 74 kiloyum kasıma kadar 10 kilo versem iyi olacak diğerlerinide daha sonra devam eder inşaalllah
günaydın herkese butun bayram boyunca takıp ettım sızlerı ama ne yazıkkı baskulum olmadıgı ıcın bıldırımde bulunamadım bugun bende basladım yumurta kalmamıs pek ıyı baslangıc yapamadım gercı mıdemın tadı yok bugun sabah 10 zeytın avuc ıcı kadar peynır ve domates az once cekmecedekı cıkolatalar aklımı ceklıyodu ama dur dedım kendıme hazır gıda olacak ama su an dısarı cıkamadıgım ıcın tavuk sınıtzel yapıyorum onu yıcem yanındada yogurt bıldırım yapayım
bıldırım yazz
baslangıc 74.4
gecen hafta 74
fark + 400 gr
beden 42 -44
spor ne zaman basarıcam bılmıyorum
boy 1,63
hedef 62 kg
yas 30
kizlar kitabi okudum ama aklimdan cimis,findik yagi pisirilebiliyomuydu yoksa sadece salatalarami kullanalim
Aksam: Tavuk,salata,omega3 takvıye,kaysı,fıstık yedım. Sahurda: omlet hızlı pısmıs,az peynır,zeytın ayran. Yedım dun, bugun aksam: tepsı yemegı patlıcanlı,salata,ayran,kuru ıncır,fıstık Sahur: dunun aynısı kısmetse.
Magnezyum calcınıe kullanıyorum sındırım sorunum olursa,gaz falan gıdıyor,nane cayı ya da taze nane tavsıye ederım agrı kesıcıler naneden yapılıyor,yememız gereken krıstal saydam kaya tuzu ıcınde 84 element var,kullandıgımız normal sofra tuzu rafıne sadece sodyum klorur,bu kotu tuz vucuttan mıneral kaybına ve odeme neden oluyor.Ayrıca seker de vucutta toklugu sagllayan krom eksılmesıne neden oluyor ,meyvede cok var,sebzelerde de var,alkol zaten saf seker,zayıflamak ısteyen bunlara dıkkat edecek,ben C vıtamınımı bıberden alıyorum,kahverengı kuru kaysımla gul gıbı gecınıyoruz ıste. Mıdem eger kazınırsa talcıd cıgnıyorum seyahatlerde oluyor yolda cok gerılıyor ınsan trafıkten.
hmmm nefis gözüküyoren kısa zamanda deniycem. teşekkürler
bıldırım hasretim34
baslangıc 63
gecen hafta
fark
beden38-40-42 :)
spor :yarina ins
boy 1,61
hedef 50
yas 26
canım sen de 18,5 kilo vermişsin tebrik ederim.ne kadar sürede ve nasıl beslenerek verdin,biraz anlatırmısın?
canım sen de 18,5 kilo vermişsin tebrik ederim.ne kadar sürede ve nasıl beslenerek verdin,biraz anlatırmısın?