- 6 Ekim 2008
- 11.790
- 216
- 41
teşekkürler :) İzmirdeyim,köy tavuğu işi zor . inşallah bende senin kadar memnun kalırım bu diyetten.acayip gaza geliyorumLıght urunler ıslem gormus oldugundan tatlandırıcı bıle yok,zeytının tuzsuzu makbul,herseyde oldugu gıbı,krıstal saydam kaya tuzu alırsanız ne ala,ben denız tuzu bulabıldım,zeytın yagı serbest, aksam sekızden sonra lahana bıle yemek yok,ara ogunlerde mumkunse hıc yemek yok,ekmek yerıne cevız,fındık,fıstık bır cay bardagı sabah,E yumurta sabah sart,sehırde yasıyorsan koy tavugu vb dogal urunlerı bulman zor olur,balık yagı takvıyenı de alabılırsen cok daha atak olursun,ramazanda da aynı kurallara uydum saatler harıc ben omrumde boyle dıyet gormedım,Allah o profesorden razı olsun,kıtabın arkasında hayatları degısen profesyonellerın oykusu var,unutma meyveler masum degıl,kuru kaysı fılan ıdare et,dolmaya bıle pırınc koymuyorum,proteın agırlıklı acayıp gıdıyor kılolar,aslında patlıcanda bıle seker var yeter yanı sebzeler sana,c vıtamıını bıberden al yeter,yok boyle dıyet ya ,margarın cıkolata vb paketlı dıyet bıskuvı dahı yok,farzet bakkalsız fırınsız yerdesın,pastaneye ugrama bıle zaten 3 gunde unutursun onları,balkonlarda tavuk besleyebılseydık keske,her aparmana bır ınek fılan ay ne guzel olurdu napalım aman,omega3 takvıye al unutma kılo vermek moral ısı aynı zamanda depresyon haplarını cope attırırır bu omega3 , kıtabı al muhakkak.
iyiymiş teşekkür ederim.Bakayım bende yoksa beceremeyeceğim şu yumurta işini:)
rica ederim :)