Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Lıght urunler ıslem gormus oldugundan tatlandırıcı bıle yok,zeytının tuzsuzu makbul,herseyde oldugu gıbı,krıstal saydam kaya tuzu alırsanız ne ala,ben denız tuzu bulabıldım,zeytın yagı serbest, aksam sekızden sonra lahana bıle yemek yok,ara ogunlerde mumkunse hıc yemek yok,ekmek yerıne cevız,fındık,fıstık bır cay bardagı sabah,E yumurta sabah sart,sehırde yasıyorsan koy tavugu vb dogal urunlerı bulman zor olur,balık yagı takvıyenı de alabılırsen cok daha atak olursun,ramazanda da aynı kurallara uydum saatler harıc ben omrumde boyle dıyet gormedım,Allah o profesorden razı olsun,kıtabın arkasında hayatları degısen profesyonellerın oykusu var,unutma meyveler masum degıl,kuru kaysı fılan ıdare et,dolmaya bıle pırınc koymuyorum,proteın agırlıklı acayıp gıdıyor kılolar,aslında patlıcanda bıle seker var yeter yanı sebzeler sana,c vıtamıını bıberden al yeter,yok boyle dıyet ya ,margarın cıkolata vb paketlı dıyet bıskuvı dahı yok,farzet bakkalsız fırınsız yerdesın,pastaneye ugrama bıle zaten 3 gunde unutursun onları,balkonlarda tavuk besleyebılseydık keske,her aparmana bır ınek fılan ay ne guzel olurdu napalım aman,omega3 takvıye al unutma kılo vermek moral ısı aynı zamanda depresyon haplarını cope attırırır bu omega3 , kıtabı al muhakkak.
teşekkürler :) İzmirdeyim,köy tavuğu işi zor . inşallah bende senin kadar memnun kalırım bu diyetten.acayip gaza geliyorum :KK66:

iyiymiş teşekkür ederim.Bakayım bende yoksa beceremeyeceğim şu yumurta işini:)

rica ederim :)

yaaaaaaaa biraz önce misafirlikten geldim ısrarlar sonucu yarım avuç çekirdek yemek zorunda kaldım. Tombik tombik teyzlere rejimdeyim desem dalga geçerlerdi heralde. gençler anlayşlıda yaşlılar ne kadar yesen kardır anlayışında.

yaaaaaaaa biraz önce misafirlikten geldim ısrarlar sonucu yarım avuç çekirdek yemek zorunda kaldım. Tombik tombik teyzlere rejimdeyim desem dalga geçerlerdi heralde. gençler anlayşlıda yaşlılar ne kadar yesen kardır anlayışında.
cekırdegın tuzsuzu yasakdegıL zaten.

ben birşey soracağım artık ne kadar diyete göre beslensemde yediklerim mideme fazla geliyor hazımsızlık çekiyorum bir süre. midemmi küçüldü acaba daha azmı yemeye başlasam.

Ben de aynı şeyi yaşıyorum ama dikkat et azaltınca sonra yiyemiyorsun fazla.
Bak ben ne kadar zorlasam da fazlası olmuyor sonra menüm pek sağlıklı durmuyor.

Ben de aynı şeyi yaşıyorum ama dikkat et azaltınca sonra yiyemiyorsun fazla.
Bak ben ne kadar zorlasam da fazlası olmuyor sonra menüm pek sağlıklı durmuyor.
Benım de porsıyonlarım kuculdu ama doyuyorum.ac olan beynımmıs,bedenım degıl,yınede menuye uyuyorum.

Benım de porsıyonlarım kuculdu ama doyuyorum.ac olan beynımmıs,bedenım degıl,yınede menuye uyuyorum.

Menüye uyabildikten sonra porsiyonları küçültmek gayet güzel.
Ama tamamen bırakmakla sonuçlanmasın resmen.
Akşam yiyemedim yemek falan kuruyemiş yedim ancak.

Merhaba,
79 kilo ile hamile kaldığınızı söylemişsiniz. Ben de şu anda 80.700 kiloyum. Bebek istiyoruz ama korkuyorum. Kilolu şekilde hamile kalınca ne gibi sorunlar yaşadınız? Normal doğum yapabildiniz mi? Hamilelik sonuna kadar toplam kaç kilo aldınız? Hamile kalmak isteyen kilolu hanımlara tavsiyeleriniz neler?

canım arkadaşa sormuşsun ama aynı durumda olduğum için cevap vermek istedim,bende tam senin kilonda ilk bebeğime hamile kalmıştım.hareket anlamında çok zorlanmadım çok rahat bir hamilelik geçirdim, çok çok hareket ettim hamileyim diye hiç kasmadım kendimi,çok kolay bir normal doğum gerçekleştirdim,doktorum liste vermişti hiç uymadım uyamadım bir türlü, nasılsa kilo alacağım diye düşündüm ne cahilmişim:KK43:(( aslında hamileyken çok kilo almıyor herkes,(aslında kilolu hamileler daha az kilo alabiliyor) sadece çok çok yiyenler ve zaten kilolu olanlar gereksiz kilo alıyorlar..aşırı derecede şişim olmuştu parmaklarım sosis gibiydi resmen doğum sonrası 90 kiloydum..bebeğim çok emen bir çocuk olmayınca ve çok çok uslu bir bebek olunca 6 ay sonra 94 kiloyu buldum bebeğim ek gıdaya geçince bende diyetisyene başladım 7-8 kilo kadar vermiştim fakat tekrar sürpriiz bir hamilelik daha oldu,onu da doğurdum:)))arka arkaya iki doğum yaptım hemde şişmanken hamiş kalarak ikinci bebekten sonrada diyetisyen maceram oldu çok uzun sürdü verip tekrar aldım..en son çocuklarımın doktoru diyet yaptırdı herşeyi kesti 4 ayda 17 kilo verdim..hala da devam ediyorum 7-8 kilo daha vermeliyim..sana tavsiyem kendine 2-3 ay zaman ver,dişini sık biraz kilo ver,bol bol yeşil ye,omega 3 kullanın eşinle beraber, bebeğin için sağlıklı bir zemin hazırla,kilolu hamile kalırsan hem bedenin çok yorulur hem ruhun:KK43:( çok üzüntü çektiğim zamanlar oldu benim, hamilelik ve doğum sonrası zaten başlı başına zorlu süreçler en zayıflar bile kilo depresyonu yaşıyor,kilolu hamilenin halini bir düşün..doğum yaptıktan aylar sonra bile 7 aylık hamile görünüyordum ben ve resmen çuval gibi şeyler giyiniyor,daha da kilolu görünüyordum:KK43:(((offf çok kötüydü yaaa hiç kimse o duyguları yaşamasın inşallah...hamilelik dönemi ve doğumumda kilolu olduğum için bir sorun yaşamadım bebeklerim de gayet sağlıklı ve usluydular ama kilolu olmak her insanı farklı etkileyebilir sende de çok çok hafif geçer belkide çok ağır olur, bence hiç riske girme canım tedbirini al,umarım kilondan kurtulur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:)))

Menüye uyabildikten sonra porsiyonları küçültmek gayet güzel.
Ama tamamen bırakmakla sonuçlanmasın resmen.
Akşam yiyemedim yemek falan kuruyemiş yedim ancak.
Omega3 takvıye moral verıyor dıyebılırım,makul olcude yıyebılır ve mutlu olabılırım sınyalı adeta eskı acgozlulugum kalktı sadece.

unutma bes kılodan fazla gıtmıyor sonra hemen karatay a devam et,karatay yeter sana,Sebzelerde de sekerler var,meyvelerde oldugu gıbı.Karatay hazır gıdayı yasaklıyor,dukan hazır gıda olan yulaf kepegını onermıs,Turk kahvesı dısındakı kahveler granul kahve hazır gıda.

Evet sadece yulaf kepeği değil, asitli diyet içecekleri, meyveli yoğurt, jambon gibi gıdaları da öneriyor ki bunlarda hazır gıda. Türk kahvesi dışında filtre kahve de içilebilir, bunlar konserve değil. Ben diyete başlamadan da hazır gıda çok az tüketiyordum, bu diyetle tamamen bıraktım. İnanılmaz bişi ama ne kadar diyet yaparsam yapayım, markete gidince bi çikolata kaçamağı yapardım. Şimdi beynimde vücudumda hiç çekmiyor. Bu kitap hipnozmu yaptı nedir :))))

Dediğin gibi sadece 5 gün yapacağım, durmuştı vermem biliyosun, bu ataşleyebilir. Dukanın kitabını da aldım. Sıkıcı 5 gün gibi geldi ama kitabın arkasında sosları görünce çok sevindim. Bugün onlardan bi kaçını deniycem. Kuru kuru yenmiyor çünkü et, tavuk, balık. Ama bu önerin için sana tekrar teşekkür ediyorum, sayende başladım. Bi de kitapta yer alan protein perşembeleri çok güzel, diyetim bitip istediğim kiloaya inince haftada 1 kez uygulayacağım.

Bugünkü menümü yazıyorum:
Sabah :
2 lop yumurta
1 kase 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu eklenmiş yoğurt
2-3 çorba kaşığı kekikle tatlandırdığım lor peyniri

İşlerim yoğunlaşmadan sizlere çok güzel bir diyet yemeği tarifi yazıyorum. Zeytinyağlı patlıcan, Karatayda yenilebilecek çok güzel bir yemek. Patlıcan nikotin içeren bir sebze biliyosunuz, ama vücuttaki ödemi atmak için de çok yararlı.

Zeytinyağlı Patlıcan,
4 patlıcanı alacalı soyun. Parmak uzunluğunda ve büyüklüğünde dilimleyin. 3 su bardağı su ve yarım çay bardağı zeytinyağı, 2-3 kaşık sirke ve yarım limon suyunu kaynatın, patlıcanları içine atın.
4 domates ve 2 diş sarımsağı rendeleyip suyunu çekene kadar pişirin.
Haşlanan patlıcanları süzün, üzerine sarımsaklı yoğurt ve domates sosu dökerek servis yapın.

Afiyet olsun.

Son düzenleme:
İşlerim yoğunlaşmadan sizlere çok güzel bir diyet yemeği tarifi yazıyorum. Zeytinyağlı patlıcan, Karatayda yenilebilecek çok güzel bir yemek. Patlıcan nikotin içeren bir sebze biliyosunuz, ama vücuttaki ödemi atmak için de çok yararlı.

Zeytinyağlı Patlıcan,
4 patlıcanı alacalı soyun. Parmak uzunluğunda ve büyüklüğünde dilimleyin. 3 su bardağı su ve yarım çay bardağı zeytinyağı, 2-3 kaşık sirke ve yarım limon suyunu kaynatın, patlıcanları içine atın.
4 domates ve 2 diş sarımsağı rendeleyip suyunu çekene kadar pişirin.
Haşlanan patlıcanları süzün, üzerine sarımsaklı yoğurt ve domates sosu dökerek servis yapın.

Afiyet olsun.
Denerım bunu,bende cıg kerevızı rendeleyıp uzerıne yogurt zeytınyagı gezdırerek yemeyı severım. Karatay ıcın omega3 takvıyenı de almayı unutma,onaralım su hucre zarlarını gıtsın deformasyonlar.:KK66:

günaydın :)
netten okuduklarıma göre kahvaltıda yediklerim;
saat:10.00 da
2 adet kayısı yumurta
bir kibrit kutusu kadar ya da biraz daha büyük peynir (50 gr. kadardır sanırm)
10 ad. yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
2 fincan şekersiz açık çay
bir büyük bardak su
1 çay bardağı ceviz

nasıl hanımlar?

Stresle bırlıkte vucutta olusan toksınler bızımle altı altı ay dolasıyormus,haftada bır enazından ter atmak cok faydalı,ben sauna esofmanla ev ısı ya da hareket etmeyı sevıyorum,ama epeydır gıyemedım, sevıpte yapamadıgım sey var elektırıklı battanıyeyı ısıtıp yanı fıse takıp ,sauna esofmanı gıyıp uzanacaksın tabı battanıyenın uzerıne bır musamba serıp ,onun uzerıne de havlunu serıp oyle ustune de battanıyenı ort,uzan gıtsın toksınler,Karatay Dıyetıyle beraber degısıklıklerde lazım. Kızlar vucudumuzda sadece 7 kg kemık var gerısı kas,ve depoladıgımız toksınler ,yaglar ,ve enaz bu toksın ve yagların ıkı katı kadar Su.

2 adet kayısı yumurta
10 ad. yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
bir büyük bardak su
1 çay bardağı ceviz

nasıl hanımlar?
ben bunların yanında kahverengı kuru kaysı da tuketıyorum.

gün kurusu kayısı diymi,aslında evde vardı,dolaptan çıkardım,bakıştık kendisiyle,geri koydum.pek sevmiyorum da

bende bugün başladım karatay diyetine , sabah 2 yumurtadan yapılmış tereyağlı domatesli menemen, 50 gr kadar peynir, 1 bardak çay şekersiz, bir kaç ceviz, 74 kiloyum kasıma kadar 10 kilo versem iyi olacak diğerlerinide daha sonra devam eder inşaalllah

2 adet kayısı yumurta
10 ad. yeşil zeytin
2 küçük domates
1 salatalık
1 biber
bir büyük bardak su
1 çay bardağı ceviz

nasıl hanımlar?

gün kurusu kayısı diymi,aslında evde vardı,dolaptan çıkardım,bakıştık kendisiyle,geri koydum.pek sevmiyorum da

hoşgeldin aramıza.kahvaltın çok güzel,afiyet olsun.bir süre hiç tatlı yemeyince kuru kayısı gözüne bayağı cazip gelecek,tebrübeyle sabittir:KK60:

bende bugün başladım karatay diyetine , sabah 2 yumurtadan yapılmış tereyağlı domatesli menemen, 50 gr kadar peynir, 1 bardak çay şekersiz, bir kaç ceviz, 74 kiloyum kasıma kadar 10 kilo versem iyi olacak diğerlerinide daha sonra devam eder inşaalllah

sen de hoşgeldin canım.kahvaltın harika,diğer menülerini de mutlaka paylaş olur mu?motivasyon daha da artıyor böylece

X