- 1 Eylül 2011
- 65
- 0
verırsınız ben verdım verıyorum ayda 4 kg gıdıyor.
benim bugün 1 hafta oldu hiç kaçamakta yapmamıştım. Herşeye dikkat ettim ilk gün 65 tim ama çok yiyodum eskiden ,1 gün sonra karnımdaki şişlik gitti 64 kilo geldim 5 gündür aynı kilodayım. Veddiğimde su veya ödemdir moralim bozuldu. Şimdi midem az yememe rağmen hazmedemiyor. Sabahları canım birşey istemiyor ve midem bulanıyor yumurta aklıma gelince.
Görüntü olarak biraz inceldim karnım çıkmıyor artk ama insan bunca uğraşın sonunda kilo vermek istiyor. Şimdiye kadar hiç olmadığım kadar haraket ettim düne kadar ama bugün moralim bozuldu sabah tartılınca hep aynı.rejime devam ama içimdeki istek söndü biraz
Merhaba arkadaşlar bugün işe başladım uzun bir tatilden sonra. Öğretmenim bizim okulda masanın üstü yiyeceksiz kalmaz her kantine giden bişey alıp gelip ısrarla almanı ister . Bugün uzatılan çubukları falan almadım ama yıl boyunca napıcam bilmiyorum. keşke ikram edip ısrar etmemeyi öğrenebilsek.Neyse evimi taşımıştim okuldan15 dk yürüyerek gidip geliyorum. Öğle arasıda gidip gelince hergün 1 saat yürümüş olucam bu günlük sporum olacak akşmlarıda günaşırı plates yapmayı düşünüyorum.1 hafta rapor aldım tatile gidiyorum ara sıra girip bildirimde blunmaya çalışıcam rejime devam edicem.
bugün
1. öğün:açık çay, biraz badem, 2 kayısı kurusu, az peynir, 3 zeytin,omlet yaptım ama yiyemedim canım istemedi.
2. öğün:kısır (salçasız yaptım), yoğurt,
3. öğün kısır , yoğurt
aradada bir elma yedim ve bugün en az bir buçuk saat yürüdüm şuan çok yorgunum.
bulgur yiyebiliyor muyuz?yani kısır,pilav veya başka şekillerde
Tarhana çorbası bol unlu bir çorba olduğu halde izin var mı tarhanayabende bugün başladım karatay diyetine , sabah 2 yumurtadan yapılmış tereyağlı domatesli menemen, 50 gr kadar peynir, 1 bardak çay şekersiz, bir kaç ceviz, 74 kiloyum kasıma kadar 10 kilo versem iyi olacak diğerlerinide daha sonra devam eder inşaalllah
öğle yemeği, 2 kase tarhana çorbası, bol su,
akşam yemeğindede taze fasulye + bol domatesli zeytinyağlı salata ve yoğurt olacak
kilom 74 boy 150, yaş 31, hedef 55, başlama 5 eylül
ilk ödemi attıktan sonra düzenli olarak ayda 4kg vermek harika bence.tebrik ederim ve maşallahverırsınız ben verdım verıyorum ayda 4 kg gıdıyor.
tamam teşekkür ederim.mesela bir komposto kasesini geçmemeli mi ya da daha az mı olmalı?Çok fazla olmamak şartıyla evet bulgur yiyebiliyoruz.
Tarhana çorbası bol unlu bir çorba olduğu halde izin var mı tarhanaya
ilk ödemi attıktan sonra düzenli olarak ayda 4kg vermek harika bence.tebrik ederim ve maşallah
tamam teşekkür ederim.mesela bir komposto kasesini geçmemeli mi ya da daha az mı olmalı?
çok soruyorum diymikitap elime geçene kadar idare edin beni
1 kılo az mı ya,gıderler,yedıgı ekmegı gunde 1 dılım azaltanın bıle yılda 5 kılo verdıgı ıspatlanmıs,ben ayda 45 ekmek yıyerdım sence ben yılda kac kılo verebılırım yılda hıc ekmek yemeden? *Acele etmeyın gıderler,amelıyatla alsalardı yaglarınızı yerıne serum koyup yuruyus verırler,yanı amelıyat masasından aynı agırlıkta kalkıyorsun,kaldı kı 30 kılo fazlan varsa bunun ancak 10 kg ı yagdır o kadar.Adet donemı oncesı su tutar vucut oyle her zaman tartılmak dogru degıl,ben 20 kg verdım ama 30 kg vermıs gıbı gorunuyorum,44 bEden oluyor.varıslerım sustu kırmızı kılcal damarlarım adeta yok oldular,yuzumde gunes lekesı sandıgım lekelerım vardı kayboldular,lezzet katın elınızden geldıgınce,yumurta cok kotu gelıyorsa yemeyın sut ıcın ama unutmayın ıyı Bır kahvaltı gun boyu acıkmamak seklıne donusecek,ben uc ogun tuketıyoru ac olan beynımın alıskanlıkları fılanda var ama azaldı cunku toklugu saglayan mesela kromum gıtmıyor zehırlı beslenmedıgımden, Karatay Dıyetını ogren arkadasım,zayıfta olsan olası hastalıklara karsı tam sıgorta gıbı.benim bugün 1 hafta oldu hiç kaçamakta yapmamıştım. Herşeye dikkat ettim ilk gün 65 tim ama çok yiyodum eskiden ,1 gün sonra karnımdaki şişlik gitti 64 kilo geldim 5 gündür aynı kilodayım. Veddiğimde su veya ödemdir moralim bozuldu. Şimdi midem az yememe rağmen hazmedemiyor. Sabahları canım birşey istemiyor ve midem bulanıyor yumurta aklıma gelince.
Görüntü olarak biraz inceldim karnım çıkmıyor artk ama insan bunca uğraşın sonunda kilo vermek istiyor. Şimdiye kadar hiç olmadığım kadar haraket ettim düne kadar ama bugün moralim bozuldu sabah tartılınca hep aynı.rejime devam ama içimdeki istek söndü biraz
1 kılo az mı ya,gıderler,yedıgı ekmegı gunde 1 dılım azaltanın bıle yılda 5 kılo verdıgı ıspatlanmıs,ben ayda 45 ekmek yıyerdım sence ben yılda kac kılo verebılırım yılda hıc ekmek yemeden? *Acele etmeyın gıderler,amelıyatla alsalardı yaglarınızı yerıne serum koyup yuruyus verırler,yanı amelıyat masasından aynı agırlıkta kalkıyorsun,kaldı kı 30 kılo fazlan varsa bunun ancak 10 kg ı yagdır o kadar.Adet donemı oncesı su tutar vucut oyle her zaman tartılmak dogru degıl,ben 20 kg verdım ama 30 kg vermıs gıbı gorunuyorum,44 bEden oluyor.varıslerım sustu kırmızı kılcal damarlarım adeta yok oldular,yuzumde gunes lekesı sandıgım lekelerım vardı kayboldular,lezzet katın elınızden geldıgınce,yumurta cok kotu gelıyorsa yemeyın sut ıcın ama unutmayın ıyı Bır kahvaltı gun boyu acıkmamak seklıne donusecek,ben uc ogun tuketıyoru ac olan beynımın alıskanlıkları fılanda var ama azaldı cunku toklugu saglayan mesela kromum gıtmıyor zehırlı beslenmedıgımden, Karatay Dıyetını ogren arkadasım,zayıfta olsan olası hastalıklara karsı tam sıgorta gıbı.
Aslında miktarı olarak bilgim yok ama çok sık yenilmemeli.
Sanırım dediğin gibi bir kaseyi geçmese iyi olacaktır.
teşekkür ederim
Kızlar omega3 takvıyemı aldım ıyı hıssedıyorum.
kitapta lahana böreği tarifi var demissiniz eeeee yufkamı kullanıyo börekte
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..Eve geldim ne yapsam yemek diye düşünürken eskiden kayınvalidem yapardı bulgurlu domates ondan yapayım dedim.sonra baktım ki iyi bir diyet yemek tarifi paylaşayım istedim:)Bol biber ve soğanı zeytinyağında çeviriyorsunuz üzerine domates 1-2 tane.Bunlar pişerken 1-2 yemek kaşığı bulgur ilave ediyorsunuz.Yanına köfte yaptım yoğun bir günün sonunda pratik bir yemek oldu:)
Bugün kü menüm şöyle;
1.öğün:1 bardak ceviz
1 parça peynir
5 zeytin
1 yumurta
2.öğün;işyerinde tavuk vardı tavuk ve cacık aldım
Ara da saat altıda geldiğimde çok acıkmıştım 4 kuru kayısı ve 8-10 badem yedim
3.öğün;2 köfte,şu domatesli bulgurdan 1 tabak yedim:)yanında da yoğurt
Sıvı;2 litre su içmişimdir 2 fincanda yeşil çay
Spor;Akşam dokuzda gideceğim:)
Sulu bir yemek gibi mi oldu ?
Cidden pratik ve güzel gözüküyor.
Menümüz ne güzel bir de spor daha ne olsun.
Spor olarak ne yapıyorsun?
Yok sulu bir yemek gibi olmuyor.Hani menemeni düşün yumurta yerine bulgur koyuyorsun çok az.Güzeldi ben çok sevdim.Spor olarak da yürüyüş yapıyorum ben.Her akşam eşimle çıkıyoruz burada bir yürüyüş parkı var 7 km yürüyoruz.Aslında uzun zamandır yürüyorum ama henüz kilo anlamında bir başarıya ulaştığımı söyleyemem:))
doktorlar sıtesınde canan hanımın roportajı var bır hastayla,adamın yagsız yıyueyıye vucudunda uyusmalar baslamıs.artı yarım yaglı hale gelırken yayıkla bıle olsa buyuk mıktarda uretımlerde bozunmalar olur sanırım,lıght urunler ıslem gormus oluyorNtahmın edılenın aksıne aldırıyor cunku daha kolay kana karısacak vb kaldıkı sut tozu kullanılıyor ,mesela kavanoza salca koyanların uzerıne yag koyup kapadıklarını gormusunuzdur,kaynama noktası degısecek daha cabuk bozunmalar olacaktır vb.
Gül bir şey soracağım bu süt ürünleriyle ilgili.
Ben oldum olası yağsız tüketirim, hiç olmazsa yarım yağlı.
Çünkü yağlıyı yiyemiyorum.
Mİdem garip oluyor.
Tamamen yağsız tüketmesem bile yarım yağlı tüketmem uygun mu?
doktorlar sıtesınde canan hanımın roportajı var bır hastayla,adamın yagsız yıyueyıye vucudunda uyusmalar baslamıs.artı yarım yaglı hale gelırken yayıkla bıle olsa buyuk mıktarda uretımlerde bozunmalar olur sanırım,lıght urunler ıslem gormus oluyorNtahmın edılenın aksıne aldırıyor cunku daha kolay kana karısacak vb kaldıkı sut tozu kullanılıyor ,mesela kavanoza salca koyanların uzerıne yag koyup kapadıklarını gormusunuzdur,kaynama noktası degısecek daha cabuk bozunmalar olacaktır vb.