Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba.2 hamilelik yaşadım ben,oğlum 3 yasında kızım 9 aylık,ikisine de kilolu başladım,ilkinde pek bir sorun yaşamadım,oğlum 4000gr. dogdu.kızımda ise gebelik şekeri çıktı,diyet yapmak zorunda kaldım son 3 ay. iki hamileliğimde de 15 er kilo aldım ,normal dogum yaptım ve dogumdan sonraki 10 gün içinde gitti aldıgım kilolalar.ben emzirirken kilo aldım tekrar.o yuzden eger beslenmenize dikkat ederseniz ,8-9 kilo ile de tamamlayabilirsiniz hamileliği,normal dogum yaparsanız aldıgınız kilolar hemen gidiyor.bence bıran önce sağlıklı beslenmeye geçin,hamile kalana kadar birkaç kilo verirseniz,daha rahat aktif bir hamilelik geçirebilirsiniz.folik asit almaya da başlayınız

Hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Folik asite başladım. Omega 3'e de başlayacağım. Yaklaşık 10 gündür karatay diyeti yapıyorum. Hemen farkı hissettim. Neredeyse 2 kilo gitti. Beslenmeme bu şekilde devam edeceğim. Hatta ömür boyu bu beslenme şeklini devam ettireceğim inşallah. Hamile kalana kadar ne kadar verebilirsem o kar. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ve sağlıklı bir hayata kavuşuruz.

evet şehriye makarna ile aynı yenmemesi gerek ama yeni başlayan biri için menün mükemmele yakın.ben de ramazanda yaparken tam uyamıyordum,biraz ekmek yiyordum.diyete tam uymaya başlamam yeni daha,bayramın ilk günü başladım

Selam kızlar,herkes ne kadar yol almış iyi gidiyoruz.Bende bugün kü menümü yazayım
Sabah geç bir kahvaltı 2 haşlanmış yumurta (tam olarak kayısı kıvamı yapmayı beceremedim henüz)
yarım avuç içi beyaz peynir
yarım bardaktan biraz fazla ceviz
9 siyah zeytin
Domates,biber
2.öğün saat 17 civarında
1 tabak zeytinyağlı fasulye
1 parça tavuk
1 kase yoğurt
Bugün çok su içmeyi beceremedim ama akşam devam edeceğim
Şimdi de 1 saat yürüyüş yaptım geldim
Aslında sekizden sonra bişey yenmemesi gerekiyor biliyorum ama şimdi bir kase yoğurt yemeyi düşünüyorum sorun olurmuki

inş.canım. ben cocukları da bu şekilde beslenmeye alıştıracagım,karar verdim.zaten oglum ekmeği sevmiyor,bizim zorumuzla yiyor,boşu bosuna kötü bir alışkanlık kazandırmayayım cocuga.aburcuburu eksik olmazdı eskiden evde,şimdi bizle beraber badem yiyor:)eşimi vazgeçirmem zor,o ekmek yemek için yemek yiyor adeta:)

bir de şekerli şeyleri çok tüketen çocuklarda orta kulak iltihabı çok olurmuş.geçen sene nerdeyse tüm kış,kulak iltihabı geçirdi oğlum,şişelerce antibiyotik kullandı.bu sene dikkat edeceğim,az sekerli beslenince nasıl olacak acaba sağlıgı?

afiyet olsun canım.harika bir menü.akşam 8 den sonra süt,ayran,çay ,kahve,bitki çayı içebilirsiniz diyor hoca.yogurtla riske atma istersen.

yürüyüş için de ayrıca tebrik ediyorum

merhaba arkadaşlar.bende karatay diyetine başlamayı düşünüyorum.deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak keten tohumunu öğütülmüş olarakmı kullanmamız gerekiyor?
Evet teflon ya da seramik tavada iyice kavur, mis gibi kokuyor, sonra da yiyeceğin zaman öğüt. Sakın öğütüp bekletme, tüm yararları yok oluyor.

afiyet olsun canım.harika bir menü.akşam 8 den sonra süt,ayran,çay ,kahve,bitki çayı içebilirsiniz diyor hoca.yogurtla riske atma istersen.

yürüyüş için de ayrıca tebrik ediyorum

Evet evet sadece süt içmeyi tercih ettim bende..Eski bir sporcu olarak spor yapmayı seviyorum zevk alıyorum yürümekten o nedenle bana zor gelmiyor.

Merhaba hanımlar
Ben de yarın itibariyle karatay diyetine başlamak istiyorum.Kitabı henüz elimde değil.Kah gittiğim avm de bulamadım,kah unuttum,kah ihmalkarlık derken bu akşama kadar geldik.Bu topikten,deneyimlerinizden çok faydalanacağımı düşünüyorum.Herkese mutlu diyetler

yumurta kıvamı için sinbonun yumurta pişiricisini öneririm.Ben kullanıyorum,çok memnunum.Çabucak ve tam olarak istenen kıvamda pişiriyor.15-20 TL arası

Kızlar bu dıywt bıyolojık yasımı dusuruyor adeta, bu dıyetle yaslanmıyor genclesıyorum.Bu hatun gıbı olmam artık hayal degıl.

Eklentiler

• $success-stories-new-layout-heather-f.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 177
Peynir,yoğurt,süt ürünlerinin yağsız/az yağlı/tuzsuz/az tuzlu olması gerekiyor mu?
Kahvaltıda şekersiz siyah çay içebiliyormuyuz,ya da tadlandırıcılı?
domates salatalık biber söğüş yaptığımızda üzerine zeytinyağı gezdirebiliyor muyuz?
Cevaplarsanız sevinirim,yarın ki kahvaltımı ona göre yapacağım da

Kızlar bu dıywt bıyolojık yasımı dusuruyor adeta, bu dıyetle yaslanmıyor genclesıyorum.Bu hatun gıbı olmam artık hayal degıl.

evet kilo kesinlikle yaşı çok büyütüyor :S tickerına göre 23 kilo vermişsin,vaov diyorum ve tebrik ediyorum.İnşallah hedeflediğin kiloya kolaycacık ulaşırsın

Merhaba herkese,
Menülerimi paylaşayım ben de ama, kilo vermem durmuştu ve üstüne biraz da almıştım. O yüzden gül63 ün önerisi ile 5 günlük dukan protein atak yapıp, Karatay' a öyle devam edeceğim.

Dün :
Sabah :
2 lop yumurta
Lor peyniri

Öğlen:
Tavuk ve ciğer ızgara
Ayran

Akşam :
Tavuk ızgara
Ayran

Ara :
Sütlü kahve
(İlk gün 82.3 tüm, bu sabah 81.7 olmuşum. 600 gr süper valla)

Bugün:
Sabah :
2 lop yumurta
Beyaz peynir

Ara : Sütlü kahve

Öğlen :
Tavuk ızgara
Kekikli yoğurt

Akşam :
Domates soslu tavuk
Ayran

Ara :
Sütlü kahve

Yarında 500 ya da 600 gr vermiş olacağımı düşünüyorum. Bu diyet te Karatay gibi hiç acıktırmıyor. Protein ne müthiş bişeymişşş )

Merhaba,
Bilakis hiçbir şeyin yağsızını, az yağlısını yemiyorsunuz, az tuzlu tabi, tamamen kesme şeklinde değil ama. İyi tuz kullanmalısınız.
Şekersiz çayı her zaman içebilirsiniz. Şekersiz çaya alışabilirsiniz ve sonra vazgeçemezsiniz. Açık için, alışana kadar poşet çaylar içebilirsiniz mesela ama mutlaka şekersiz için. Zaten 1 hafta sonra asla şekerli çay içemez olursunuz. Tatlandırıcı şekerden bile daha zararlı.
Z.yağını istediğiniz kadar kullanabilirsiniz, tereyağını ve içyağını, kırmızı etin yağlı kısımlarını da. Margarin, ayçiçek y, fındık y, vd. yok.

Yazışmalarda örnek kahvaltılar görebilirsiniz. Basit karbonhidrat olmadığı sürece istediğiniz kadar yeyin. Mutlaka 2 yumurta rafadan veya sulu omlet yiyin. Aslında ilk iş kitabı okuyun, her şey kafanızda oturacaktır. Kayıtlar için bildirim de verirseniz seviniriz. Başarılar,

Son düzenleme:

teşekkür ederim cevap için.karatayın röportajında okudum,çiçek,mısır yağı,margarin vermiyor ama fındık yağı veriyor.kitapta vermememiş mi?
sık sık topiğe girip bilgileri/deneyimleri okurum ve kendimle ilgili de yazarım.teşekkürler,size de başarılar,herkese tabi :)
iyi tuz derken himalaya tuzu gibi bir şey mi?

Son düzenleme:
Lıght urunler ıslem gormus oldugundan tatlandırıcı bıle yok,zeytının tuzsuzu makbul,herseyde oldugu gıbı,krıstal saydam kaya tuzu alırsanız ne ala,ben denız tuzu bulabıldım,zeytın yagı serbest, aksam sekızden sonra lahana bıle yemek yok,ara ogunlerde mumkunse hıc yemek yok,ekmek yerıne cevız,fındık,fıstık bır cay bardagı sabah,E yumurta sabah sart,sehırde yasıyorsan koy tavugu vb dogal urunlerı bulman zor olur,balık yagı takvıyenı de alabılırsen cok daha atak olursun,ramazanda da aynı kurallara uydum saatler harıc ben omrumde boyle dıyet gormedım,Allah o profesorden razı olsun,kıtabın arkasında hayatları degısen profesyonellerın oykusu var,unutma meyveler masum degıl,kuru kaysı fılan ıdare et,dolmaya bıle pırınc koymuyorum,proteın agırlıklı acayıp gıdıyor kılolar,aslında patlıcanda bıle seker var yeter yanı sebzeler sana,c vıtamıını bıberden al yeter,yok boyle dıyet ya ,margarın cıkolata vb paketlı dıyet bıskuvı dahı yok,farzet bakkalsız fırınsız yerdesın,pastaneye ugrama bıle zaten 3 gunde unutursun onları,balkonlarda tavuk besleyebılseydık keske,her aparmana bır ınek fılan ay ne guzel olurdu napalım aman,omega3 takvıye al unutma kılo vermek moral ısı aynı zamanda depresyon haplarını cope attırırır bu omega3 , kıtabı al muhakkak.

iyiymiş teşekkür ederim.Bakayım bende yoksa beceremeyeceğim şu yumurta işini:)

unutma bes kılodan fazla gıtmıyor sonra hemen karatay a devam et,karatay yeter sana,Sebzelerde de sekerler var,meyvelerde oldugu gıbı.Karatay hazır gıdayı yasaklıyor,dukan hazır gıda olan yulaf kepegını onermıs,Turk kahvesı dısındakı kahveler granul kahve hazır gıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…