Umarım bir an önce verirsin kilolarını ..
Kaç aylık bebeğin?
bebeğim 5. ayına girdi
3,5 yaşında bir kızım daha var
işin kötü yani ben gebelikte pek kilo almadım bu sefer
1. aydan sonra 3 ayda 6-7 kilo aldım
hamur işi, tatlı çok tükettim çok yedim hatamı biliyorum
ben bu limonlu su olayını 1.5 litrelik pet şişeye yarım limonun hepsini sıkıyorum gayette hoşuma gidiyor istersen fazla sık istersen az sık ama bu ölçü bana tam geliyo dene bakalım bir arkadaşım ona görede ayarlarsın eksik yada fazla olarak....
canım hoşgeldin aramıza.bulguru veya bulgur pilavını kilo verene kadar günde 2-3 kaşıktan fazla tüketmeyin diyor hoca,tabii sen emziriyorsun kalori ihtiyacın da fazla ,belki biraz daha arttırabilirsin,ben hiç yapmıyorum bulgur pilavı veya salatası ,çünkü 2-3 kaşıkla doymayacağimı biliyorum(dün kaçamak gibi yaprak sarma yedim o ayrı:86:)
teşekkürler canım,senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.tutturamıyorum kayısı kıvamını diye omlet yapıyordum birkaç gündür,böyle denerim artık.birde omlet veya menemen yaparken yumurta sarısının çok pişmemesi gerekiyor ya,beyaz ve sarısını ayırın,önce beyazı atın tavaya,o piştikten sonra sarısını atın diyordu ahmet aydon hoca,denenebilir.
bugun öğlene taze fasulye,akşam için de fırında imam bayıldı yapmayı düşünüyorum,bugun et yemesem yalış mı olur kızlar,mutlaka protein almalımıyım sizce,sabah 2 yumurta yedim sonuçta?
Günaydın herkese.Evet aslında açlık değil de ben en çok meyve olayında zorlanıyorum.Karpuz,incir,üzüm falan yiyememek zorluyor beni.Siz ne yapıyorsunuz bu meyve konusunda.
Denız tuzu aldım marketten,krıstal kaya tuzuna benzıyor ama bakalım artık,daha cok kullanıldıgı halde vucutta depolanmıyormus.
tesekür ederim canim,birakmak istemiyorum ama olurda birgün biraksam bile bu sise süt ve serbest dolasan tavuk yumurtalarini birakmak istemiyorum ve tek dilegim 2 3 günlük sise süt bulabilmek ( imkansiz olsa bile) :))
ayrica ben trabzonluyum trrabzonda dayimin arilari var abim izindeydi cocuklarim icin istemistim dogal bal ne güzel ama karatayda dogalda olsa yasak bende cocuklarima ilac niyetine veririm ama abim sagolsun abartmis ve 5 kilo almis :) arkadaslara dagitirim artik,tabi bide findik var ki Allahtan serbest yas findiga bayilirim suan abimin postayla yollamasini bekliyrum :)
ben 2 öğün yapıorum bi kahvaltı bi yemek olarakBenim çenem düştü ama bir soru soracağım.
Geç uyandığınız zamanlarda ne yapıyorsunuz ?
2 öğünle tamamen bitirmek mi doğrusu ?
Kaç aylık bebeğin?
bebeğim 5. ayına girdi
benim de bebeğim var 40 günlük beraber veriris inş canım
herşey karatay diyeti ile yaşam biçimimizi değiştirmek için az önce sipariş verdim himalaya tuzu bambu bıçak seti ve doğal elma sirkesi maranki hocaya güvendiğim için sitesinden siparişi verdim tuzlu oldu biraz ama ben bu yaşam biçimine motive oldum ve kararlıyım artık imkanım oldukça doğal şeylere yönelmeliyim artık hadi kolay gele arkadaşlar ...
herşey karatay diyeti ile yaşam biçimimizi değiştirmek için az önce sipariş verdim himalaya tuzu bambu bıçak seti ve doğal elma sirkesi maranki hocaya güvendiğim için sitesinden siparişi verdim tuzlu oldu biraz ama ben bu yaşam biçimine motive oldum ve kararlıyım artık imkanım oldukça doğal şeylere yönelmeliyim artık hadi kolay gele arkadaşlar ...
Kaç aylık bebeğin?
bebeğim 5. ayına girdi
O zaman bugün yarın diye hiç ertelemeden sağlıklı beslenmeye başlamalısın bence.
ben bi bardağa yarım limon yapıorum çok mu kii. ii geldi tadı ama..
ben 2 öğün yapıorum bi kahvaltı bi yemek olarak
Ben de 1 bardağa yarım limon sıkıyorum içiyorum sabah.
Fazla gelmiyor bana oldukça hoş geldi.
O zaman problem yok 2 öğün olarak devam ediyorum ben de ..
himalaya tuzunu karatay hoca mı tavsiye ediyor arkadaslar?kitaba tekrar baktım şimdi az miktarda kristal kaya tuzu kullanabilirsiniz diyor,himalaya tuzundan hiç bahsetmiyor,yoksa ikisi aynı şey mi?:44:
hoşbuldum cnm. inş vericem ben de. bıktım bu kilolardan. dün bulgr pilavı yemedim ama çiğ köfte yedim etsiz. onun içinde de bulgur var. ama yedim. ekmek ve tatlıları bırakmak bile benim için süper oldu. bi de emziriorum daha kırkım bugün çıktı. halsiz kalabiliorum bazen..
cnm burda bi arkadaş söledi. su kaynadıktan sora yumurtayı koy 7 dk bekle sora hemen soğuk suya sok kayısı oluor. bugün başardım:)
ben yemiorum artık onları. elma armut filan yiyiorum. bi de bugün kuru incir aldım..biras şeker yiyim die..:)
valla ben de deniz tuzu kullanıorum. kristal i bulmak zor
cnm şişe süt bulmak imkansız diil aslında şok market varsa orda oluyor bak bi istersen belli günlerde geliyor. ben hamileyken keşfetmiştim..
allah analı babalı büyütsün canım.daha yeni dogum yapmıssın,tabii ki bizle bir değilsin,süt yapımının randımana girmesi de lazım,o yüzden sağlıklı gıdaları miktarına bakmadan doyuncaya kadar tüket bence.benim kızım da 9 aylık,emmeyi bıraktı maalesef 2 ay önce
hoşbuldum cnm. inş vericem ben de. bıktım bu kilolardan. dün bulgr pilavı yemedim ama çiğ köfte yedim etsiz. onun içinde de bulgur var. ama yedim. ekmek ve tatlıları bırakmak bile benim için süper oldu. bi de emziriorum daha kırkım bugün çıktı. halsiz kalabiliorum bazen..
cnm burda bi arkadaş söledi. su kaynadıktan sora yumurtayı koy 7 dk bekle sora hemen soğuk suya sok kayısı oluor. bugün başardım:)
ben yemiorum artık onları. elma armut filan yiyiorum. bi de bugün kuru incir aldım..biras şeker yiyim die..:)
valla ben de deniz tuzu kullanıorum. kristal i bulmak zor
cnm şişe süt bulmak imkansız diil aslında şok market varsa orda oluyor bak bi istersen belli günlerde geliyor. ben hamileyken keşfetmiştim..
allah analı babalı büyütsün canım.daha yeni dogum yapmıssın,tabii ki bizle bir değilsin,süt yapımının randımana girmesi de lazım,o yüzden sağlıklı gıdaları miktarına bakmadan doyuncaya kadar tüket bence.benim kızım da 9 aylık,emmeyi bıraktı maalesef 2 ay önce
saol cnm. su içirum işte bi de humana içiorum fena gelmior. şekerli şeyler cnm istio aslında ama tutuom kendimi :)
hayır hayır karatay hocamız böyle birşey demiyor ben sadece vücudumuza çok faydası olduğu için kullanacağım karatay hocamız kristal kaya tuzu diyor kitabında himalaya tuzu demiyor canım
ya bi de ben de kabızlık oldu. ketentohumu yedim ama öle oldu. sizde oldu mu hiç
Ben sizi tebrik ediyorum. Gelen elma sirkesini maya olarak kullanıp hemen kendi sirkenizi yapın, o bir şişe bitene kadar kendi sirkeniz de olur. Hem de maliyeti sıfıra yakın olur. Sadece parası için de değil önerim, hazır aldığımız sirke naturel bile olsa cam şişede olmuyor, cam şişede olsa bile ışık görüyor. Cam şişede olmayınca ya da ışığa maruz kaldığında özelliğini yitiriyor.
Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmiyor. Başta ümmin sistemini yani bağışıklığı güçlendiriyor, nezle grip olmuyorsunuz, metabolizmayı hızlandırıyor, yağları parçalıyor, cildi güzelleştiriyor, cilt lekelerini onarıyor vs... Tam 22 hastalığa iyi geliyor.
O yüzden ben daha önceki sayfalarda 'Elma Sirkemizi Kendimiz Yapalım' başlığı adında nasıl yapılacağını anlattım. Sevgiyle kalınız........
limonlu suyu fazla içmek de bağırsakları çalıştırıyor.deneyebilirsin2-3 lt kadar
Yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı takip ediyorum.4 gündür bende diyete başladım. daha önce pek diyet yapmamıştım. inşallah bende istediğim kiloya ulaşırım. şimdilik 1 kilo verdim acelem yok sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.
ya bi de ben de kabızlık oldu. ketentohumu yedim ama öle oldu. sizde oldu mu hiç
hoşgeldın aramızailk diyetin oldugu için avantajlısın,daha hızlı gidecektir yağlar..hemen bildirimini yapabilirsin
Hoşbulduk inşallah öyle olur .2 haftalık bildirimde bulunanlarla başlayalım diye yazmışlar o yüzden ilk günden bildirimde bulunmak istemedim