Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Son düzenleme:
Yaklaşık bir haftadır yazdıklarınızı takip ediyorum.4 gündür bende diyete başladım. daha önce pek diyet yapmamıştım. inşallah bende istediğim kiloya ulaşırım. şimdilik 1 kilo verdim acelem yok sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.

ben bi bardağa yarım limon yapıorum çok mu kii. ii geldi tadı ama..

hoşbuldum cnm. inş vericem ben de. bıktım bu kilolardan. dün bulgr pilavı yemedim ama çiğ köfte yedim etsiz. onun içinde de bulgur var. ama yedim. ekmek ve tatlıları bırakmak bile benim için süper oldu. bi de emziriorum daha kırkım bugün çıktı. halsiz kalabiliorum bazen..

cnm burda bi arkadaş söledi. su kaynadıktan sora yumurtayı koy 7 dk bekle sora hemen soğuk suya sok kayısı oluor. bugün başardım:)

Günaydın herkese.Evet aslında açlık değil de ben en çok meyve olayında zorlanıyorum.Karpuz,incir,üzüm falan yiyememek zorluyor beni.Siz ne yapıyorsunuz bu meyve konusunda.

ben yemiorum artık onları. elma armut filan yiyiorum. bi de bugün kuru incir aldım..biras şeker yiyim die..:)

Denız tuzu aldım marketten,krıstal kaya tuzuna benzıyor ama bakalım artık,daha cok kullanıldıgı halde vucutta depolanmıyormus.

valla ben de deniz tuzu kullanıorum. kristal i bulmak zor

cnm şişe süt bulmak imkansız diil aslında şok market varsa orda oluyor bak bi istersen belli günlerde geliyor. ben hamileyken keşfetmiştim..

Benim çenem düştü ama bir soru soracağım.
Geç uyandığınız zamanlarda ne yapıyorsunuz ?
2 öğünle tamamen bitirmek mi doğrusu ?
ben 2 öğün yapıorum bi kahvaltı bi yemek olarak

himalaya tuzunu karatay hoca mı tavsiye ediyor arkadaslar?kitaba tekrar baktım şimdi az miktarda kristal kaya tuzu kullanabilirsiniz diyor,himalaya tuzundan hiç bahsetmiyor,yoksa ikisi aynı şey mi?:44:

Ben sizi tebrik ediyorum. Gelen elma sirkesini maya olarak kullanıp hemen kendi sirkenizi yapın, o bir şişe bitene kadar kendi sirkeniz de olur. Hem de maliyeti sıfıra yakın olur. Sadece parası için de değil önerim, hazır aldığımız sirke naturel bile olsa cam şişede olmuyor, cam şişede olsa bile ışık görüyor. Cam şişede olmayınca ya da ışığa maruz kaldığında özelliğini yitiriyor.

Elma sirkesinin faydaları saymakla bitmiyor. Başta ümmin sistemini yani bağışıklığı güçlendiriyor, nezle grip olmuyorsunuz, metabolizmayı hızlandırıyor, yağları parçalıyor, cildi güzelleştiriyor, cilt lekelerini onarıyor vs... Tam 22 hastalığa iyi geliyor.

O yüzden ben daha önceki sayfalarda 'Elma Sirkemizi Kendimiz Yapalım' başlığı adında nasıl yapılacağını anlattım. Sevgiyle kalınız........

himalaya tuzunu karatay hoca mı tavsiye ediyor arkadaslar?kitaba tekrar baktım şimdi az miktarda kristal kaya tuzu kullanabilirsiniz diyor,himalaya tuzundan hiç bahsetmiyor,yoksa ikisi aynı şey mi?:44:

hayır hayır karatay hocamız böyle birşey demiyor ben sadece vücudumuza çok faydası olduğu için kullanacağım karatay hocamız kristal kaya tuzu diyor kitabında himalaya tuzu demiyor canım

ya bi de ben de kabızlık oldu. ketentohumu yedim ama öle oldu. sizde oldu mu hiç

hayır hayır karatay hocamız böyle birşey demiyor ben sadece vücudumuza çok faydası olduğu için kullanacağım karatay hocamız kristal kaya tuzu diyor kitabında himalaya tuzu demiyor canım

anladım canım,faydasını görürseniz bizlerle de paylaşırsınız.ben kristal kaya tuzu alana kadar normal tuz kullanacağım

teşekkür ederim arkadaşım bende hatırlıyorum sirke yapılışına dair yazını şimdi tekrar bakarım yapmak için.evet soframıza gelen herşeyin doğallığı bozularak karşımıza getiriliyor. inanın artık banada tüm bunlardan tiksinti geldi insan hayatı için sağlığı için neden bozarsınki doğal olan herşeyi,sırf insanların üzerinden rant sağlıyolar ve ben buna karşıyım etrafımada her seferrinde söylüyorum tüm bunları tekrar teşekkür ederim canım.sağol hatırlatman için ...

hoşgeldın aramızailk diyetin oldugu için avantajlısın,daha hızlı gidecektir yağlar..hemen bildirimini yapabilirsin

ya bi de ben de kabızlık oldu. ketentohumu yedim ama öle oldu. sizde oldu mu hiç

Maşallah diyimm, ben de hiç olmadı. Bol su içiyosundur, salata sızma zeytinyağı ile, yumurta da rafadan ya da yağda yersen o da çalıştırıyor. Annem kabız oldumu hemen yapar 2 yumurta tavada, sonrası wc :))) Keten tohumunu nasıl kullanıyosun? Önce iyice kavur mis gibi kokuyor, sonra öğüt, sabahtan 1 tatlı kaşığını bol su ile al. Karatay hoca salatalara 1 tatlı kaşığı koyun demiş, ama unutulabiliyor, sen işi sağlama alıp sabahtan kullan, ben öle yapıyorum. Bi de yürüyüş ve karın hareketleri çok iyi geliyor. Yemeği de sakin, huzurlu bir ortamda ve çok çiğneyerek yavaş yavaş ye.

Son düzenleme:
Hoşbulduk inşallah öyle olur .2 haftalık bildirimde bulunanlarla başlayalım diye yazmışlar o yüzden ilk günden bildirimde bulunmak istemedim

Daha kilo bildirimini ilk kez yapacağımız için hemen bildirim yapabilirsin arkadaşım.
Ondan sonraki haftalar için geçerli bu.
Geçmiş sayfalarda örnek bildirim bulunmaktadır.

Bir ara ben yaşadım onu diyete başladıktan sonra berbattı.
Sabahları aç karnına kuru kayısı yedikten sonra bol su içip kahvaltını sonra yapabilirsin.
Bol yeşil çay tüketebilirsin.
Ayrıca yemekten kalkmadan önce 2 bardak su içmeden faydası olacağını söylemişti bir uzman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…