Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:acemiyazar2011
Başlangıç tarihi:31.08.2011
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:65
Bu hafta:64
Fark: -1 kg
Toplam fark:-1 kg
Beden:42
Spor:hergün 20 dakika
Boy:168cm
Hedef:55 kg

Ya ben başarısızlığa hiç gelemem inşallah hergün olumlu gelişmeleri yazmak kısmet olur. tabi sizin içinde öyle olur inşallah.

Ben henüz karatay diyeti kitabını almadım pazartesi günü almayı düşünüyorum şimdilik hocanın verdiği röportajlarla ve sizin yazdıklarınızla idare ediyorum.keten tohumunu henüz bugün aldım. Tuzu azalttım ama tamamen bırakmadım normal tuz kullanıyorum.ara öğünlerde acıkmıyorum canımda birşey istemiyor ama baş ağrısı ve halsizliğim oluyon bazen. O zaman bişeyler yiyince geçiyor umarım bu kilo vermemi çok engellemez.

Menü: 2. Gün (C.tesi)

Kalkınca: 2 sb su, sirke-limon kürü

1. Öğün: 2 adet yumurta, 7 adet zeytin, domates, biber, günkurusu, 5 adet ceviz

2. Öğün:-

3. Öğün: 2 adet palamut balığı, soğan salatası, bir avuç fındık

Sıvı: 2 lt su, 2 sb yeşil çay, yatarken; sirke-limon kürü

Spor: Yok

Haydi kızlar hepimiz bildirimde bulunalımmmmmmmmm................

Bildirim:acemiyazar2011
Başlangıç tarihi:31.08.2011
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:65
Bu hafta:64
Fark: -1 kg
Toplam fark:-1 kg
Beden:42
Spor:hergün 20 dakika
Boy:168cm
Hedef:55 kg

Ya ben başarısızlığa hiç gelemem inşallah hergün olumlu gelişmeleri yazmak kısmet olur. tabi sizin içinde öyle olur inşallah.

not almış bulunmaktayım.
Başarılar diliyorum kilo verme serüveninizde.

bugünkü menüm
1.öğün: 1 haşlanmış yumurta(sadece tam pişmiş yiyebiliyorum yumurtayı), az beyaz peynir, 3 zeytin, biraz badem, 2-3 dilim domates ve salatalık, şekersiz açık çay
2. öğün: 2 küçük dolma, biraz yoğurt
3. öğün: 1palamut balığı,keten tohumlu bol salata,
1,5 lt su içtim.

Arkadaşlar insülin direnci olanlarda bu diyet uygulkanmalımı.ara öğün yapmamak yararlı olu rmu.tecrübelerinize ihtiyacım var

Menü: 2. Gün (C.tesi)

Kalkınca: 2 sb su, sirke-limon kürü

1. Öğün: 2 adet yumurta, 7 adet zeytin, domates, biber, günkurusu, 5 adet ceviz

2. Öğün:-

3. Öğün: 2 adet palamut balığı, soğan salatası, bir avuç fındık

Sıvı: 2 lt su, 2 sb yeşil çay, yatarken; sirke-limon kürü

Spor: Yok

Haydi kızlar hepimiz bildirimde bulunalımmmmmmmmm................

Ohh çok güzel bir menü ..
Tebrik ederim.
Benim bugünkü menüm hiç güzel değil biliyorum ama yazayım yinede.

Kalkınca : yarım limon suyuyla 1 bardak sudan oluşan limonlu suyum

1. Öğün:

- Yoğurt
- Elma
- 7-8 Badem

2. Öğün :

- KOcaman bir bardak ton balıklı salata ( Geçenlerde ton balığının uygun olmadığını okudum burada fakat bir süre daha tüketeceğim ne yazık ki )

Sıvı:
- 2 litre su
- 3 bardak yeşil çay

Spor:

- Slim in 6 start up videosu ( özellikle alt kısmı çalıştıran bir spor programı. Bilmeyen varsa aranızda tavsiye edebilirim. )
- Mekik, bisiklet çevirme, bacak açma gibi yer hareketleri .

Arkadaşlar insülin direnci olanlarda bu diyet uygulkanmalımı.ara öğün yapmamak yararlı olu rmu.tecrübelerinize ihtiyacım var

Geçen sayfalarda yazılanlar göre cevap veriyorum.
Kesinlikle insülin direnci olanlar için uygulanabilecek bir diyet.
Hatta geçen sayfalarda bir arkadaş deneyiminde bahsetmişti.
Normalde ellerinde titreme olurmuş biraz aç kalsa fakat bu diyetle sabah çok güzel kahvaltı yaptığı için bu ortadan kalkmış.

arkadaşlar sirke zayılatıyor ama mide ye zartarlı olduğunu duydum zarı ertiyo flan diyolar allah korusun yani bu kadar hızlı erimesi de normal değil düzenli verin en iyisi sirkesiz menüler bence! sağlığınızdan olmayın

arkadaşlar sirke zayılatıyor ama mide ye zartarlı olduğunu duydum zarı ertiyo flan diyolar allah korusun yani bu kadar hızlı erimesi de normal değil düzenli verin en iyisi sirkesiz menüler bence! sağlığınızdan olmayın

Benim midemde reflü ve gastrit olmasına rağmen ve hemen hemen her şey ağrı yapmasına rağmen her hangi bir ağrı yapmamıştı.
Bilmiyorum farketmediğim bir şey oluysa.
Ama yine de artık tüketmiyorum.
Ne olur ne olmaz.

bugünkü menüm
1.öğün: 1 haşlanmış yumurta(sadece tam pişmiş yiyebiliyorum yumurtayı), az beyaz peynir, 3 zeytin, biraz badem, 2-3 dilim domates ve salatalık, şekersiz açık çay
2. öğün: 2 küçük dolma, biraz yoğurt
3. öğün: 1palamut balığı,keten tohumlu bol salata,
1,5 lt su içtim.

Canım organik yumurta alırsan çok lezzetli oluyor, diğer yumurtaları ben de yiyemiyordum. Su yarım lt ekleyebilirsin. Zeytin ve peynirin miktarı çok az. Güçlü bir kahvaltı bu diyetin olmazsa olmazı, metabolizman yavaşlamaz, kas erimesi olmaz, yoksa amaç çok az yemek değil, dengeli ve sağlıklı beslenmek olmalı. Peynir kendi avuç için kadar, zeytin de en az 10 adet olmalı, diye düşünüyorum... Bir de dolma pirinçliyse onu da önermiyoruz.
Sevgilerimle.........

Benim midemde reflü ve gastrit olmasına rağmen ve hemen hemen her şey ağrı yapmasına rağmen her hangi bir ağrı yapmamıştı.
Bilmiyorum farketmediğim bir şey oluysa.
Ama yine de artık tüketmiyorum.
Ne olur ne olmaz.

benmde mide hastalığım var ama endoskopide temiz çıkıyor şiddetli ağrılar oluyo o yüzden yapamam yani her gün istifrah ettiğim bir dönem vardı öğrenci evimde kusmadığım oda kalmadı:KK52::KK52::KK52:

benmde mide hastalığım var ama endoskopide temiz çıkıyor şiddetli ağrılar oluyo o yüzden yapamam yani her gün istifrah ettiğim bir dönem vardı öğrenci evimde kusmadığım oda kalmadı:KK52::KK52::KK52:

O endoskopi kadar berbat bir şey görmedim ben.
Stresten mide asidinin yoğun salgılanması da olabilir.
Stresi biraz azaltmaya çalışsan eğer varsa.

Canım organik yumurta alırsan çok lezzetli oluyor, diğer yumurtaları ben de yiyemiyordum. Su yarım lt ekleyebilirsin. Zeytin ve peynirin miktarı çok az. Güçlü bir kahvaltı bu diyetin olmazsa olmazı, metabolizman yavaşlamaz, kas erimesi olmaz, yoksa amaç çok az yemek değil, dengeli ve sağlıklı beslenmek olmalı. Peynir kendi avuç için kadar, zeytin de en az 10 adet olmalı, diye düşünüyorum... Bir de dolma pirinçliyse onu da önermiyoruz.
Sevgilerimle.........

Kahvaltıda zorlamama rağmen daha fazlasını yiyemiyorum, okuduklarımdan doğru olmadığını anladım ama olmuyor malesef. Dolmayıda pirinci çok az koyuyorum pilavlık bulgur koyuyorum çoğunu zaten. Belki ilerde daha fazla yemeye başlarım şimdilik böyle idare ediyorum. bunada şükür hiç bozmadan 4 gündür devam ettim.

O endoskopi kadar berbat bir şey görmedim ben.
Stresten mide asidinin yoğun salgılanması da olabilir.
Stresi biraz azaltmaya çalışsan eğer varsa.

evet stres demşti doktor 3sene üniversite sınavlarına hazırlandım her sene her gün istifrah ediyordum bi de sigara iyice berbat ediyordu
neyseki ikside yok şimdi
ama endoskopiden 1 yıl snra soğuk algınlığı için bi ilaç kullanmştm o yapmş beni hasta hiç ağrım olmazdı öldüm resmen gece gece hastaneye gittm flan yne endoskopi dedi kaçtım:KK1:

Canım ben daha önce de bahsetmiştim tekrar bahsedeyim. Benim ins. üm o kadar yüksekti ki 6 ay boyunca bana uygulamadıkları işlem kalmadı hst. Kanser aradılar. Daha sonra da 15 gün hst de yatırdılar, 5 gün aç bıraktılar, bayılmayınca şeker yükleyip bitirdiler. Sebebi bulunamayan çıktı. hst ders verdiler düşük glisemik endeksli beslenme konusunda. İlerde yaşeker hastası ya da kansersin dediler.

Ben onların verdiği bilgiye göre diyet yaptım sonuç alamadım.

Daha sonra gıda int. testi yaptırdım başta tahıl olmak üzere 23 gıdaya int çıktı. 10 ay boyunca ben tahılın lokmasını ağzıma sürmedim. Sonuç günde 1000 kalorinin altımda beslendiğim için kas erimesi ve parçalanması oldu.

Sıkı dur güzel olan ise insilinüm alt sınır da çıktı.

O yüzden Karatay diyeti düşük glisemik endeksli bir diyet olduğu için yüzde yüz tedavi edecektir. Yaşadım öğrendim. Tahılı hayatından çıkarınca insülün olayı bitiyor.

Bir de kızlar lütfen günde 1000 kalorinin altında beslenmeyelim ki sağlığımızdan olmayalım. Kaslarım parçalandığı için sol omzumdan ameliyat oldum, iyileşince sağ omzumdan da olacağım.

Sağlıklı günler bizleri bekliyor kızlar.........

evet stres demşti doktor 3sene üniversite sınavlarına hazırlandım her sene her gün istifrah ediyordum bi de sigara iyice berbat ediyordu
neyseki ikside yok şimdi
ama endoskopiden 1 yıl snra soğuk algınlığı için bi ilaç kullanmştm o yapmş beni hasta hiç ağrım olmazdı öldüm resmen gece gece hastaneye gittm flan yne endoskopi dedi kaçtım:KK1:

Şimdi yerleştin, okuyorsun sanırım.
Stresin azalmıştır diyeceğim de vizeler finaller de yeterli
Bilmiyorum karataya uygun mu ama patates, haşlanmış patates rahatlatır.
veya mentollu yiyecekler.
Rennie'yi de biliyorsundur büyük ihtimalle.
Kısa süre de olsa rahatlatır.

Canlarım daha önceki sayfalarda bahsetmiştim ama yine bahsedeyim. Neden 'Elma Sirkemizi kendimiz Yapalım' dedim.

Piyasadaki elma sirkeleri gerçek sirke değil, kimyasal asetik aside sirke esansı katılıp piyasaya sunuluyor. Kimyasal asit. O yüzden midesi delinen bile oluyor. Ama kendi yaptığınız gerçek sirke mide asidiyle birleşince baza dönüşüyor, değil mideye zarar vermek, tedavi bile ediyor mideyi bağırsakları da...

Natural elma sirkesi kullanalım bayanlar.....

Kizlar suanda 66kgyum 155 boyundayim ve sene sonuna kadar 18 kg vermek istiyorum. Insülin direncim var. verebilmem mükünmü acaba?
Hergün spor yapacagim ve karatay diyetine göre beslenmeye calisacagim...Bu arada yaklasik bir haftadir, beyaz unlu gida tüketince mideme agrilar kramplar giriyor...mayadan mi acaba? resmen yanma oluyor...

X