- 1 Eylül 2011
- 65
- 0
Bildirim:acemiyazar2011
Başlangıç tarihi:31.08.2011
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:65
Bu hafta:64
Fark: -1 kg
Toplam fark:-1 kg
Beden:42
Spor:hergün 20 dakika
Boy:168cm
Hedef:55 kg
Ya ben başarısızlığa hiç gelemem inşallah hergün olumlu gelişmeleri yazmak kısmet olur. tabi sizin içinde öyle olur inşallah.
Menü: 2. Gün (C.tesi)
Kalkınca: 2 sb su, sirke-limon kürü
1. Öğün: 2 adet yumurta, 7 adet zeytin, domates, biber, günkurusu, 5 adet ceviz
2. Öğün:-
3. Öğün: 2 adet palamut balığı, soğan salatası, bir avuç fındık
Sıvı: 2 lt su, 2 sb yeşil çay, yatarken; sirke-limon kürü
Spor: Yok
Haydi kızlar hepimiz bildirimde bulunalımmmmmmmmm................
not almış bulunmaktayım.
Başarılar diliyorum kilo verme serüveninizde.
Arkadaşlar insülin direnci olanlarda bu diyet uygulkanmalımı.ara öğün yapmamak yararlı olu rmu.tecrübelerinize ihtiyacım var
arkadaşlar sirke zayılatıyor ama mide ye zartarlı olduğunu duydum zarı ertiyo flan diyolar allah korusun yani bu kadar hızlı erimesi de normal değil düzenli verin en iyisi sirkesiz menüler bence! sağlığınızdan olmayın
bugünkü menüm
1.öğün: 1 haşlanmış yumurta(sadece tam pişmiş yiyebiliyorum yumurtayı), az beyaz peynir, 3 zeytin, biraz badem, 2-3 dilim domates ve salatalık, şekersiz açık çay
2. öğün: 2 küçük dolma, biraz yoğurt
3. öğün: 1palamut balığı,keten tohumlu bol salata,
1,5 lt su içtim.
Benim midemde reflü ve gastrit olmasına rağmen ve hemen hemen her şey ağrı yapmasına rağmen her hangi bir ağrı yapmamıştı.
Bilmiyorum farketmediğim bir şey oluysa.
Ama yine de artık tüketmiyorum.
Ne olur ne olmaz.
benmde mide hastalığım var ama endoskopide temiz çıkıyor şiddetli ağrılar oluyo o yüzden yapamam yani her gün istifrah ettiğim bir dönem vardı öğrenci evimde kusmadığım oda kalmadı
Canım organik yumurta alırsan çok lezzetli oluyor, diğer yumurtaları ben de yiyemiyordum. Su yarım lt ekleyebilirsin. Zeytin ve peynirin miktarı çok az. Güçlü bir kahvaltı bu diyetin olmazsa olmazı, metabolizman yavaşlamaz, kas erimesi olmaz, yoksa amaç çok az yemek değil, dengeli ve sağlıklı beslenmek olmalı. Peynir kendi avuç için kadar, zeytin de en az 10 adet olmalı, diye düşünüyorum... Bir de dolma pirinçliyse onu da önermiyoruz.
Sevgilerimle.........
O endoskopi kadar berbat bir şey görmedim ben.
Stresten mide asidinin yoğun salgılanması da olabilir.
Stresi biraz azaltmaya çalışsan eğer varsa.
Arkadaşlar insülin direnci olanlarda bu diyet uygulkanmalımı.ara öğün yapmamak yararlı olu rmu.tecrübelerinize ihtiyacım var
evet stres demşti doktor 3sene üniversite sınavlarına hazırlandım her sene her gün istifrah ediyordum bi de sigara iyice berbat ediyordu
neyseki ikside yok şimdi
ama endoskopiden 1 yıl snra soğuk algınlığı için bi ilaç kullanmştm o yapmş beni hasta hiç ağrım olmazdı öldüm resmen gece gece hastaneye gittm flan yne endoskopi dedi kaçtım
arkadaşlar sirke zayılatıyor ama mide ye zartarlı olduğunu duydum zarı ertiyo flan diyolar allah korusun yani bu kadar hızlı erimesi de normal değil düzenli verin en iyisi sirkesiz menüler bence! sağlığınızdan olmayın