Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilo veren herkesi gönülden tebrik ediyorummm :KK9:

Listede olmadığımdan bildirim yapmadım ama yarın tartılacağım. Fazla bir şey beklemiyorum hele ki 300-400 gr artıdayken ama umuyorum biraz da olsa gitmiş olur. Birazdan 3-4 mil Leslie yapacağım.

Akşama ne yapsam ne yesem bilemedim pfffff. Balık, et, tavuk, sebze yemeği, çorba... hepsini tükettim 1 haftadır ve sıkıldıııım. İlginç bir tarifi olan var mı?
sakatat yiyebilirsin,mesela ciğer
kıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama :KK34:)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş
canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyor :KK34:
kabagın en guzel halı bence kabagı rendeleyı zyagında soteleyıp soguyuncada sarımsaklı yogurtla karıstırıp hazırlamaktır.

ben kabağı her türlü severim :KK56:

super olur 61:KK30::KK64::124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii:KK1::KK1:seni böle yaparım :KK22::KK57:
yok bırakmam söz:)) cünkü agırlıklarımdan bıktım :) lıstede sonlardayım benım 10 gun oldu 2 kg verdım bayrama 15 gun var bakalım 62 olacakmıyım?ben 3 hafta var sanmıştım...ben de ankarada lisede öğretmenım evetbugun 19.30 daspor var ona gıdeyım

kıymalı yumurta olabilir mi? (pek ilginç değil ama :KK34:)
veya da 1 tane büyük ithal muz ile 1 kase karışık kuruyemiş

Kıymalı yumurta olabilir ancak muz akşam yenilmese daha iyi olur sankimmm :KK1:

sakatat yiyebilirsin,mesela ciğer

canım muzu akşamları önermiyor hoca.sabah ve öğlen yenirse,önümüzde uzun zaman olduğu için yakılabileceğini söylüyor :KK34:

ben kabağı her türlü severim :KK56:

Canım sakatat kesinlikle yiyemiyorum :KK50:

Azcık sucuğun günahı olur muuuuuu ? :KK37:

super olur 61:KK30::KK64::124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii:KK1::KK1:seni böle yaparım :KK22::KK57:

kıyma bana spora söz gidicem :)))):KK14::KK34:
tamam bayrama kadar azıcıkta olsa kacamak yok
ben bu gun öğle dısarda tavuk sote yedım yagı dokundu aslında dısarda yememek lazım
ıyı haber omega3 aldım basladım

Ben günde 3 öğün değil, 2 öğün yemeyi tercih ettim.

Sabah: 2 tane muz, 1 çay bardağından biraz fazla badem, 1 kase yoğurt, 1 fincan bitki çayı

Arada bolca su

Akşam: Etli ve bol sebzeli türlü, yoğurt, kahve

Yanlış bir şey yapmamışımdır inş :)

EPA: 380-400 olmalı.
DHA:200-300 olmalı.
omegA 3 HAPI İÇİNDE OLMASI GEREKEN ORANLARMIŞ :KK15:CANA HOCAYA YAZMIŞLAR O DA BU CEVABI VERMİŞ

ben günde 3 öğün değil, 2 öğün yemeyi tercih ettim.

Sabah: 2 tane muz, 1 çay bardağından biraz fazla badem, 1 kase yoğurt, 1 fincan bitki çayı

arada bolca su

akşam: Etli ve bol sebzeli türlü, yoğurt, kahve

yanlış bir şey yapmamışımdır inş :)

çok güzell
afiyet şeker olsunnn:KK34:

Sen de benden,ciğer yemeyi çok isityorum ama yiyemiyorum:KK50:

Sucuk tanıdık bildik kasap sucuğu ise olur diyorlardı kızlar...

sucuğun bu diyette tek zararı katkılı olması,onun dışında kilo aldırmaya yönelik bir zararı yok,tercih senin o bakımdan :KK34:

1.öğün:2 tane haşlanmış yumurta,1 salatalık,8 zeytin,avuç içi kadar peynir,1 tane mandalina,omega 3

2.öğün:1 tabak köfteli-nohutlu çorba,közlenmiş patlıcan-biber salatası,1 avuç ayçekirdeği

spor:45 dk yürüyüş
sıvı:1,5 lt su.birazdan yeşil çay

Bugümkü menüm.

Sabah:

- mantarlı omlet
- ceviz
- badem

Akşam :

- 1 tane nar

Sıvı:

-1 litre su
- yşil çay

Spor:

- Leslie ile 2 mil

merhaba arkadaslar
saat 8 kahvaltı klasık aynı 2 kuru kayısı,kuru erik omega3lü veketen tohumu
12-00 tavuk sote salata ayran dısarda yedım yagı cok kotuydu kesın trans yagdır hazırlama her zaman gücüm olmuyor
17.oo 1 kase süzme yogurt uygun mu bılemedım sizce,?
1 salatalık 10cevız8 fındık5 kuru kayısı (seker canım istedı oldu mu şımdı olmadı)epey ,1 muz(olmadı)
hafta sonu yaklastıkca yorgulugum artıyor daha cok yıyorum sanki
20 30 da 1 saat yogaya gıdıcem halım yok ama el mahkum
arkadaslar on gunde 2 kg verdım kı ılk gunlar odem falan daha cok olmalı sanki. kabızlık var arada mısır puskulu cayı ıcıyorum ,kayısı zaten yıyorum ,keten tohumuda,sabahkı yumurtaya zeytınyagı dolastırıyorum,kabak ta yerım ne yapıcam ben şimdi ?

Çok teşekkürler zemush ve ceylin. sizin desteğinizle canım istemese de kahvaltımı hazırladım.
tereyağlı omletin kokusunu alınca da iştahım açıldı zaten :KK56:
kahvaltımın fotoğrafını da ekliyorum ki benim gibi canı kahvaltı etmek istemeyen olursa iştahları açılsın.

Ayrıca bugün diyette 3. günüm; kahvaltıdan hemen sonra tartıldım. 1 kilo gitmiş. :KK52:
Eki Görüntüle 276420

zozo harikasın benim 5. günüm hala tık yok :KK43:( çok üzülüyorum nerde yanlış yapıyorum acaba.bana 3 gündür neler yediğini yazabilir misin vaktin olursa şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaslar
saat 8 kahvaltı klasık aynı 2 kuru kayısı,kuru erik omega3lü veketen tohumu
12-00 tavuk sote salata ayran dısarda yedım yagı cok kotuydu kesın trans yagdır hazırlama her zaman gücüm olmuyor
17.oo 1 kase süzme yogurt uygun mu bılemedım sizce,?
1 salatalık 10cevız8 fındık5 kuru kayısı (seker canım istedı oldu mu şımdı olmadı)epey ,1 muz(olmadı)
hafta sonu yaklastıkca yorgulugum artıyor daha cok yıyorum sanki
20 30 da 1 saat yogaya gıdıcem halım yok ama el mahkum
arkadaslar on gunde 2 kg verdım kı ılk gunlar odem falan daha cok olmalı sanki. kabızlık var arada mısır puskulu cayı ıcıyorum ,kayısı zaten yıyorum ,keten tohumuda,sabahkı yumurtaya zeytınyagı dolastırıyorum,kabak ta yerım ne yapıcam ben şimdi ?

Ayy ne çektim ben bir ara o kabızlıktan.
Bir dene bakalım sonuç alacak mısın kabaktan.
Hiç olmadı ben en son ilaca başvurmuştum.
Muz da kabızlık yapar yalnız.

Bir de yogadan memnun musun ?

kızlar bugun cocukları merkeze götürdük,doktora,ancak girebıldım,liste de yapılmıs ama gene de bıldırım yapayım.kendimi eklerim listeye artık.

eski bir masalcım oran nasıl hesaplanıyordu?

1. Bildirim:19.10.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:75.7
Fark: + veya -:-800gr
Toplam fark:10.4
Beden:44
Spor:3 gun yuruyus
Boy: 167
Hedef:57

Son düzenleme:
kızlar bugun cocukları merkeze götürdük,doktora,ancak girebıldım,liste de yapılmıs ama gene de bıldırım yapayım.kendimi eklerim listeye artık.

eski bir masalcım oran nasıl hesaplanıyordu?

1. Bildirim:19.10.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg: 86.1
Geçen hafta: 76.5
Bu hafta:75.7
Fark: + veya -:-800gr
Toplam fark:10.4
Beden:44
Spor:3 gun yuruyus
Boy: 167
Hedef:57

( Bu hafta giden kilo / geçen haftaki kilo ) * 100 = 1.05 oluyor loxandracım.
Tebrik ederim seni.

Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 88.600
Bu hafta: 87.300
Fark: 1.300
Toplam fark:3kg
Beden:46
Spor: haftada 2gün
Boy:148
Hedef:70
NOT: cenaze taziyesine gittiğim için erken giremedim listeye eklersen sevinirim:KK3:

öğlen: 1 tavuk baget, 1 bardak ayran

akşam..kereviz yemeği, 2 parça et, havuç salatası.az biraz turp:KK31::KK31::KK31::KK31:

X