Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar,

bugün diyette 3. günüm. İki gün diyete harfiyen uydum. Sadece dün akşam eve geç geldiğimden 9da yemek yedim.
bu sabah uyandığımda kendimi çok tok hissediyorum. Henüz kahvaltı edemedim çünkü canım 1 br. süt dışında hiçbir şey yemek istemiyor. Tokum resmen!
Diyeti uzun zamandır yapan arkadaşlar; sizin de başınıza geliyo mu bu tür iştahsızlık-doygunluk???:44:

Böyle zamanlarda illa kahvaltı yapmak mecbur mu kızlar? Bu kahvaltının daha hafif bir tarifi var mı kitapta? Ne yapsam bilemedim ama kahvaltı yapmayı hiiiiiiç canım istemiyo???
Acil yardım kızlar!!!:18:

mecbur kaldığınız için 9 da yemişsinz akşam yemeğinizi
normalde diyette yemek için çok geç bir saat
ve acıkmamanızda bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum

yani akşam geç yediğinizde sabah kahvaltı istemiyor olablir msniz
yoksa ben 7 den sonra daha doğrusu 6,30 dan sonra birşey yememeye gayret ediyorum ve
sabah acıkmış olarak uyanıyorum
kahvaltı ağır gelmiyor bana
akşam yürüyüş yaparsam daha erken uyanıyorum kahvaltı
yapmak için

günaydın herkese:))) evden erken cıkıyorumda bıldırımı vereyim
Bildirim: 20-11-2011
Rumuz: asmam
Başlangıç tarihi:10-11-2011
Başlangıç kg: 66.900
Geçen hafta: 65.100
Bu hafta: 64.800
Fark: 300gr
Toplam fark: 2kg100gr
Beden:42
Spor: var
Boy:1.62
Hedef54
:KK16:
tebrikler canım :KK71:
Bildirim:20/10/2011
Rumuz:Gul63......Yuzde: %1.1 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 90,5 Bu hafta:89,5
Fark: -1
Toplam fark:30,5
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 2 saat ev ısı ve ortalama 15 dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :KK66:,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
ooo 80 leri gördün gülcüm,darısı başıma :) tebrikler canım :KK71:
menün cok güzel:)))tatlı da sütlüymüs olur o kadar

hosgeldın canım bende senın gıbı detaya takılıyordum:KK15: mımkun oldugunca dısardan yemeyecegıztabı kı yaglar kesın kotudur tereyag ve zeytınyagımı kullanacaklar sanmam oncekı sayfalarda arkadas tarhanasını kendı yapmış
bende dun mercımek dorbası yaptım corbalarda ıcıne bır sey koymadım pirinç bulgur kaynattım azcık tereyag attım
baharat falan tamam yınede dısarıda yemek zorunda kalırsan ye bence en masumu corba cunku zaaten gece dıkkat edersen zayıflıyorsundısarıda fundık badem tuzsuz fıstık ozellıkle cevız yanında götürüp öğün nıyetıne 1 barbak süt veya yogurtlayıyebılırsın(bulabılırsen) burada her seyın en ıslemden gecmeyenını yemek 3 ogun yemek ve 20 den sonra yememek önemlı ha arada imkanlar musaıt bu mantıkla en masumunu yedın oluyor yanı kılo vermen durmuyor merak etme:KK54: bu topıgı bastan bır vaktın olunca okusan ılk 100 sayfayı gül63 özellıkle sorularının cevabını bulursun kolaygelsın
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:her kese ıyı bır gün dılıyorum
valla sporumu da yaptım hem,dimi arkadaşım :KK1:
canım pirinç yok bu diyette,en yasaklardan biri.bulgurdan mümkün olduğu kadar az tüketilmeli :KK34:
günaydınn kızlarr

Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 69.8
Bu hafta: 69.2
Fark: -600 gr
Toplam fark: - 3.6 kg
Beden:42
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
dün akşam.1 tavuk baget cacık biraz badem

sabah: 1 salatalık dreotu roka pynir badem muz yeşilçay..

bakalım muzla acıkacakmıyım..?
ben muzla acıkmıştım,tabi 4 saati bulmuştu ama artık hiç açlık hissetmediğimden rahatsız olmuştum biraz.bir de muz yediğinde yanında mutlaka kuru yemiş yemelisin ki acıktırmasınmış,hoca öyle diyor
Bildirim: 0 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 58.1
Bu hafta: 58.1
Fark: 0
Toplam fark: 2.5
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

kilomu not aldığım kağıda baktım da tam 1 aydır 58 im
küsuratları oynayıp duruyo, kilo koruma olmuş ama ben vermek istiyorum:KK30:
canım istersen benim pirinç diyetini dene bir de,2 günlük yapılıyor ama ben 1 gün yapıyorum.sen de 1 günlüğüne deneyebilirisn.ödemi atıyor
200 gr daha eksiğim ben 64.3 oldum kızlar
günaydın hanımlar,

Rumuz: minyatür
Başlangıç tarihi:04.10.2011
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 66.300
Bu hafta:65.600
Fark: 700 gr
Toplam fark:3.400
Beden:38-40
Spor: yürüyüş
Boy:1.62
Hedef:54 kg

sevgilerimle:nazar:En Büyük KK
bende 1,5 aydır aynı kilomdayım....
4 gündür tam anlamıyla uydum karatay diyetine bakalımm bir farklılık olacak mı...
son 5-6 kilo gitmek bilmedii:KK50:
pirinç diyetini 1 günlüğüne denemeni öneririm canım
Rumuz: papadiya

Başlangıç kg: 108.500
Geçen hafta:105.600
Bu hafta:104.800
Fark: 800
ebrik ederim canım :KK71:
çok katı bi diyet yapmam lazım heralde, karatay kahvaltısı çok geliyo gibi.
ozaman da kastan veririm.
demek ki sporu çok katı yapmam lazım :KK70:
boyuma ve yaşıma göre ideal kilom 57 çıkıyo, ben 55 olsun garanti olsun demiştim.
ama 1 aydır 57 bile göremedim yahuu

karatayla başta güzel verdim 60 tan 58 e indim ama şimdi tam uysam da gitmiyo gibi.
kilo korumaya da uygun sanırım bu diyet:26:
bence incelme oluyordur
Kızlar bugün dedim bildirimi bugün de yoğun başladı
Vakit kaybetmeden bildirimimi yazıp gönderenleri sıraya koyamm:KK34:

Bildirim: 1,33 %
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 67,6
Bu hafta: 66,70
Fark: 900 gr.
Toplam fark: 5,3
Beden: 44
Spor: Haftada 4-5 gün fitness+aerobik
Boy: 158
Hedef: En az 60 ( 55 olsam amuda kalkıp yürüyecem :KK52::KK52::KK52: )

tebrik ederim canım :KK71:

Merhaba kızlar,
Ben dün akşam annemde kaldığım için sabah tartılamadım. Zaten listede değilim sadece bildirim yapıyorum yarın sabah tartılıp sonucu bildiririm.

Dün öğlen 1 tavuk but,1 tabak mercimek çorba,badem,fındık
Akşam annemin kuru biber patlıcan dolmasından 3 tane hüplettim. Pirinç vardı içinde ama o kadar kaçamakta olsun artık.

Bugün sabah 1 yumurta,peynir,zeytin.

Sabah 42 beden pantolonumu giydim beli bayağı bollaşmış düşüyor nerdeyse.

Son düzenleme:
kızlar,

bugün diyette 3. günüm. İki gün diyete harfiyen uydum. Sadece dün akşam eve geç geldiğimden 9da yemek yedim.
bu sabah uyandığımda kendimi çok tok hissediyorum. Henüz kahvaltı edemedim çünkü canım 1 br. süt dışında hiçbir şey yemek istemiyor. Tokum resmen!
Diyeti uzun zamandır yapan arkadaşlar; sizin de başınıza geliyo mu bu tür iştahsızlık-doygunluk???:44:

Böyle zamanlarda illa kahvaltı yapmak mecbur mu kızlar? Bu kahvaltının daha hafif bir tarifi var mı kitapta? Ne yapsam bilemedim ama kahvaltı yapmayı hiiiiiiç canım istemiyo???
Acil yardım kızlar!!!:18:

canım
Alman atasözü : Kahvaltını krallar gibi öğlen yemeğini dük gibi akşam yemeğini ise FAKİR gibi yiyin

Kahvaltıdan kaçma canım,cevizi yad bademi yumurtayı mutlaka ye ki gün içinde huzursuz hissetme kendini

sabah tartıldım kızlar ve 1.3 kg fazla çıktım ama su oranım çok yükselmiş,yağ oranım düşmüş,kas oranım da az bir şey yükselmiş.yani anlayacaiğınız çok su tutmuşum.bu hafta ödem sökücü çaylardan içmedim,ondan mı kaynaklandı bilmiyorum..bugün ödem söküc pirinç diyetini yapıyorum,bakalım yarına sonuç ne olacak.Eşim verdiğim kiloları ve incelme oranımı çok güzel bilir,süper tahminde bulunur,%90 ı cuk diye oturur hatta,onun gözlemlemesine göre 600 gr vermişim,bu yarına 1.9 kg vermiş olmama demek ki bence mümkün değil.gerçi,pirinç diyetiyle ilk gün 1.8 kg vereni okudum.bir de wc sorunum var geçmek bilmeyen,o da çok etkiliyor :KK31:

çok gelen kahvaltı değildirr,akşam veya öğle ymekelerin fazla geliyor olabilir..,
kahvaltıda yediğimizi yakıyoruz zaten..
diğer menülerini biraz azaltmaya çalış öyleyse..
yada vaktin varsa spor yap...
ben akşamın 9unda eve girdiğim için vakit bulamıyorum..
haftasonuda ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorumm...
ne olacak bu halim bilmem
sabahları vaktim var spora, ben sporla verdim zaten, spor yapmadğım hafta aynı kalıyodum :KK70:

herkese günaydın

geçmiş konuları çok okuyamadım,
kilo ve menü bldirimleri çok sayfa tutuyo
onları atlayıp arada konuşulan konulara ,ulaşmak çok zaman alıyor
Mattika kilo vermesinin yavaşladığını yazmış ve daha katı spor
yapmam lazım diye düşünmüş

ama bence mesele bu değil
tamamen tecrübelerime dayanarak söylüyorum vucudunuzdaki yağ oranı ,
azaldığında kilo verme hızınız yavaşlayacaktır
hatta birkaç ay bile durabilir..,

o zaman diyetinizin kalorisinin yüksek olduğunu düşünüp
sporunuzu daha da artırmayın derim sizlere,
bu bedeninize yapacağınız gereksiz bir yükleme olur
ve işte o zaman gerçekten kastan vermeye başlarsınız..

bu duraklama daha da uzuyor ve kilo veremiyorsanız
vucudunuzun sesini dinleyin ve ideal yağ oranına ulaştığınızı unutmayın

ve bundan sonra abartmadan normal beslenmenizi yapın
ve günlük ya da haftanın 3 günü sporunuzu yapın
ama en önemlisi vucudunuza çok yüklenmeyin diyet sağlık için, sağlıktan olmak için değil....
canım çok tşk ederim uzun uzun yazmışsın.
ideal kiloma çok yakınım o yüzden durakladım böyle biliyorum
ama almaya çok yatkın bi bünyem var
57 ye sabitlemek istiyosam önce 55 i görmeliyim 55.9 da olsa
yediklerimi azaltmadıkca kastan vermem değil mi, sporum haftada 4 gün yarım saat koşu bandı
1 saate çıkarsam da kastan gitmez di mi ?
canım istersen benim pirinç diyetini dene bir de,2 günlük yapılıyor ama ben 1 gün yapıyorum.sen de 1 günlüğüne deneyebilirisn.ödemi atıyor

bence incelme oluyordur

pirinç diyeti yapmayayım da, incelme de yok gibi sabitim.
ben bitki çayı bile içmiyorum, ödem atıcı ilaç almaktan farkı yok diye.
27 beden kot aldım mavi den, yeterince inceyim aslında ama insan takıntı yapıyo sanırım bi yerden sonra tartıdaki sayıyı.
55 i istiyorum:KK51:

hosbulduk.:nazar:masallah ısteyınce tabıkıde gıder.bende evdeyım 1 yasında kızım var dısarda yurume ımkanım yok bu yuzden 8 senedır gardrobun uzerınde duran kosu bandını salonun en bas kosesıne koydum hergun sıcacık evımde kızımın yanında yuruyebılıyorum.azım cok onemlı ıstemek baslamak basarmanın yarısından cogu bence.sızın yas kac evlımısınız

Ben de havalar iyiyken eşimle sahilde yürüyordum 2-2.5 saat kadar şimdi yürüyüşler kaldı ama evde kendim sporumu yapıyorum.Ben 37 yaşındayım,9 yıllık evliyim canım.Sen çocuğa rağmen yapıyorsun bak maşallah...:nazar:

Merhaba kızlar,
Ben dün akşam annemde kaldığım için sabah tartılamadım. Zaten listede değilim sadece bildirim yapıyorum yarın sabah tartılıp sonucu bildiririm.

Dün öğlen 1 tavuk but,1 tabak mercimek çorba,badem,fındık
Akşam annemin kuru biber patlıcan dolmasından 3 tane hüplettim. Pirinç vardı içinde ama o kadar kaçamakta olsun artık.

Bugün sabah 1 yumurta,peynir,zeytin.

Sabah 42 beden pantolonumu giydim beli bayağı bollaşmış düşüyor nerdeyse.

giysiler bollaşınca süper oluyor :nazar:

selam ben 10 gundur burdayım ılk kez goruyorum sızı.bence ıhmal etmeyım herkesın yorumuna herkesın tecrubesıne ıhtıyac var burda.masallah sızde cok guzel kılo vermıssınız bende 108 kıloyla basladım 104 üm.bende sızın gıbı bırakmayı hıc dusunmuyorum artık cevremdekılere uymuyorum onlaar bana uyuyo.davet edenler ya kahvaltıya yada 17dekı aksam ogunune davet edıyo:)))

tebrikler size de çevrenizi kendinize uydurmanız büyük başarı.benimklerde alıştı annemlere gidince sabah cevizler alt dolapta filan diyor 2 yumurta koyuyor benim için sormadan :))))

sabah tartıldım kızlar ve 1.3 kg fazla çıktım ama su oranım çok yükselmiş,yağ oranım düşmüş,kas oranım da az bir şey yükselmiş.yani anlayacaiğınız çok su tutmuşum.bu hafta ödem sökücü çaylardan içmedim,ondan mı kaynaklandı bilmiyorum..bugün ödem söküc pirinç diyetini yapıyorum,bakalım yarına sonuç ne olacak.Eşim verdiğim kiloları ve incelme oranımı çok güzel bilir,süper tahminde bulunur,%90 ı cuk diye oturur hatta,onun gözlemlemesine göre 600 gr vermişim,bu yarına 1.9 kg vermiş olmama demek ki bence mümkün değil.gerçi,pirinç diyetiyle ilk gün 1.8 kg vereni okudum.bir de wc sorunum var geçmek bilmeyen,o da çok etkiliyor :KK31:

Saphıra anladığım kadarıyla kabızlık problemin var
su fazlasının sebebi odur evet o çaylar bazen ya su kaybettiriyor

ya da bazen tam tersi bağırsakları tembelleştirebiliyor
bitki çaylarının ölçüsünü çok kaçırmamanı tavsiye ederim

wc sorununa marul çok yi geliyor
bağırsakları çalıştırıyor
pirinç diyeti de wc sorunun tetikleyebilir
nişasta yüklü pirinc benim diyetlerimi hep olumsuz etkilemiştir

vucudumuz gereken ödemi zaten çok müdahale etmeden kendi atıyor
bunu çok problem yapmayın
yürüyüş de bağırsak problemlerni düzenliyor

Son düzenleme:
hosgeldın canım bende senın gıbı detaya takılıyordum:KK15: mımkun oldugunca dısardan yemeyecegıztabı kı yaglar kesın kotudur tereyag ve zeytınyagımı kullanacaklar sanmam oncekı sayfalarda arkadas tarhanasını kendı yapmış
bende dun mercımek dorbası yaptım corbalarda ıcıne bır sey koymadım pirinç bulgur kaynattım azcık tereyag attım
baharat falan tamam yınede dısarıda yemek zorunda kalırsan ye bence en masumu corba cunku zaaten gece dıkkat edersen zayıflıyorsundısarıda fundık badem tuzsuz fıstık ozellıkle cevız yanında götürüp öğün nıyetıne 1 barbak süt veya yogurtlayıyebılırsın(bulabılırsen) burada her seyın en ıslemden gecmeyenını yemek 3 ogun yemek ve 20 den sonra yememek önemlı ha arada imkanlar musaıt bu mantıkla en masumunu yedın oluyor yanı kılo vermen durmuyor merak etme:KK54: bu topıgı bastan bır vaktın olunca okusan ılk 100 sayfayı gül63 özellıkle sorularının cevabını bulursun kolaygelsın
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:her kese ıyı bır gün dılıyorum

Cevap için çok teşekkür ederim :)

Birkaç gündür ilk sayfadan itibaren yazılanları tek tek okuyorum, birçok sorumun cevabını o şekilde buldum zaten ama o kadar çok paylaşım yapılmış ki hepsini okumam zaman alacak :)

Son düzenleme:

Eğer kabızlık sorunun varsa bol bol kabak yemeni öneririm, beraberinde de bol bol su içmeni. Hem kabak bu diyete de ters düşmüyor, lif oranı yüksek olduğu için bol suyla birlikte tüketirsen kesinlikle etkin sonuç alırsın. Fırında pişirip yiyebildiğin kadar ye.

ctesi sınavım var gıremıyorum ve öncekileri okuyamadım inş p tesi okumaya çalışacam bildirimler bugünmü

Seni benden iyi kimse anlayamaz inan:)
neden mi ben 2 sene önce 22 kilo civarında vermiştm

65 kiloda takıldım kaldım ama aslında vucudum orantılı olmuştu
diyetisyen bana 70 kilonun bile ideal olduğunu ısrarla belirtmişti
ama kilo verdikçe kendimi hala kilolu görüyordum

yani illa 63 kiloya ineyim diye taktım kafaya
oysaki vucudumda yağ oranım epey azalmış ve kilo vermem
doğal olarak yavaşlamış ve hatta durmuştu

ben ısrarla biraz daha katı diyete ve yoğun spora devam ettim
sonrasında yüzlerim çökmeye başladı
o zaman bıraktım yoğun sporu
benim en büyük hatam ise proteini az almam olmuştu

sen protein alımını sakın azaltma
sporunu 45 dk ya da 30 dk sabitle bence yeter vucudunu yorma
kendiliğinden 1-2 kilo daha verirsin sonra zaten kaslarında daha
yerine oturur,ideal yağ oranını sabitlersin

kilo vermek yoruyor insanı bilirim
braz kendine zaman tanı kalan 3-2 kilon daha uzun zamanda gidecek bunu unutma
netice itibariyle zafere ulaşmışsın tebrik ederm:)

ben ayağımdaki bir mesele yüzünden verdğim kloların bir kısmını
geri aldım,hareketim kısıtlandığı için metobolizmam çok yavaşladı
ama şimdi proteini ihmal etmeden ve 50 dakka yürüyerek gene istediğim kiloya ineceğime inanıyorum

Son düzenleme:
Kızlar herkese tek tek yazmak isterim ama hem vakit sınırlı hem de sayfayı doldurmuş oluyorummm
Saphıracım tamam sen kendini yarın ekle listeye..
Mattikacım takılma arkadaşım çok kilon yok zamanla olur.
Bu arada mesajı gelenleri yazıyorum :

gül63 : %1,1

asmam : %0,46

idealist33 : %0,86

minyatür : %1,06

mattika : %0

selam kızlar,diyette 1 ayım bitti,sabah tartıldım,71 görünüyor,ama baskülüme güvenmiyorum,bir ay boyunca diyete uydum sayılır ama spor yapmadım,sporsuz olmayacak kesinlikle:KK20:,bugün 3 mil leslie yaptım:KK76:,43 dakika sürdü,google video ya leslie sansone yazdım öyle çıktı işte merak edenler için,güzel oldu fazla yorulmadan bitirdim,1 ay da böyle deneyelim bakalım:emir_bebek::KK55:

Seni benden iyi kimse anlayamaz inan:)
neden mi ben 2 sene önce 22 kilo civarında vermiştm

65 kiloda takıldım kaldım ama aslında vucudum orantılı olmuştu
diyetisyen bana 70 kilonun bile ideal olduğunu ısrarla belirtmişti
ama kilo verdikçe kendimi hala kilolu görüyordum

yani illa 63 kiloya ineyim diye taktım kafaya
oysaki vucudumda yağ oranım epey azalmış ve kilo vermem
doğal olarak yavaşlamış ve hatta durmuştu

ben ısrarla biraz daha katı diyete ve yoğun spora devam ettim
sonrasında yüzlerim çökmeye başladı
o zaman bıraktım yoğun sporu
benim en büyük hatam ise proteini az almam olmuştu

sen protein alımını sakın azaltma
sporunu 45 dk ya da 30 dk sabitle bence yeter vucudunu yorma
kendiliğinden 1-2 kilo daha verirsin sonra zaten kaslarında daha
yerine oturur,ideal yağ oranını sabitlersin

kilo vermek yoruyor insanı bilirim
braz kendine zaman tanı kalan 3-2 kilon daha uzun zamanda gidecek bunu unutma
netice itibariyle zafere ulaşmışsın tebrik ederm:)

ben ayağımdaki bir mesele yüzünden verdğim kloların bir kısmını
geri aldım,hareketim kısıtlandığı için metobolizmam çok yavaşladı
ama şimdi proteini ihmal etmeden ve 50 dakka yürüyerek gene istediğim kiloya ineceğime inanıyorum
tekrar tşk ederim :)
aslında burda sabitleneceğimi bilsem, durursam alırım diye korkumdan vermek istiyorum
sanırım plates tarzı bi spor yapmam lazım şekillenmek için, sadece yürüyüş yapıyorum
bi hafta 500 alıyorum bi hafta 500 veriyorum, o 500 grama takılmıcam artık
yüzüm baya küçüldü zaten, çökmesini hiç istemem, herşeyden güzel yiyorum
inş istediğin kiloya ulaşır ve bu defa orda sabit kalırsın.

Kızlar herkese tek tek yazmak isterim ama hem vakit sınırlı hem de sayfayı doldurmuş oluyorummm
Saphıracım tamam sen kendini yarın ekle listeye..
Mattikacım takılma arkadaşım çok kilon yok zamanla olur.
Bu arada mesajı gelenleri yazıyorum :

gül63 : %1,1

asmam : %0,46

idealist33 : %0,86

minyatür : %1,06

mattika : %0
saol canım:KK19:

X