Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın herkese:))) evden erken cıkıyorumda bıldırımı vereyim
Bildirim: 20-11-2011
Rumuz: asmam
Başlangıç tarihi:10-11-2011
Başlangıç kg: 66.900
Geçen hafta: 65.100
Bu hafta: 64.800
Fark: 300gr
Toplam fark: 2kg100gr
Beden:42
Spor: var
Boy:1.62
Hedef54
:KK16:
asmamcım senle aynıyız bende 64.3 kiloyum boyun benden uzun ama bedenlerimiz farklı ben 38 giyiyorum canmım hadi verelim kiloları 28 yasındayım 1 kızım var sen :KK34:

Bildirim:20/10/2011
Rumuz:Gul63......Yuzde: %1.1 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 90,5 Bu hafta:89,5
Fark: -1
Toplam fark:30,5
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 2 saat ev ısı ve ortalama 15 dakıka yuruyus.
Boy:165 cm
Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :KK66:,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
tebrikler ne güzel veriyorsun :nazar:

asmamcım senle aynıyız bende 64.3 kiloyum boyun benden uzun ama bedenlerimiz farklı ben 38 giyiyorum canmım hadi verelim kiloları 28 yasındayım 1 kızım var sen :KK34:

tebrikler ne güzel veriyorsun :nazar:
tesekkür acıkmıyorum cok ta kendımı sıkmıyorum
sayenızde ve tesvıkınızle hepınız var olun:KK16:
canım bende yakın zamana kadar oyle gıyıyordum görünüştede spordan hıc 42 gıbı degılım laf aramızda (39 gıbı de degılım)ama gercekler:KK14:
yanı kılomu ve bedenımı gostermıyorum ama oyle ıste...
bırden 66 cıkınca gobek de tpkı hamıle gıbı oldu.. bende basen yok kalcada arkaya dogru tavuk mısalı dengesız oldugundan 42 beden aldım son pantalonu, yakında 40 olurum umuduyla baska hıc bırsey almıyorum
dolabım 36 dan 40 ye 42 tek pantolonumvar!göbek ve basen alıyor:.. bırde kalınlasma yasla ılgılı yas gectıkce kalınlasıyorsun :)
kılo verene kadar yenı bır sey almayacagım ıdare edıyorum :)
bekarım tatlım evde kaldımmm:)))öpüldün
kızına sevgılerımı ılet llutfen senın gıbı cana yakın olur ısallah kac yasında
bayrama 61-60 olsak mı? ne dersin?

• öğlen ne yersem yiyyim okuldan ikindin gelirdim ve mutfakta ne varsa yerdim
    çikolata -sutlü tatlı-tatlı -kek -kepek ekmek-peynir- zeytin -tahin pekmez-vs vs
  • simdi saldırmalarım bitti artık dolapta çikolata duruyor ve ben yemiyorum.
  • kızım çikolata yiyor bi parça ısırmıyorum.

hiç bir diyette bunu başaramamıştım pasta poğaça gözleme çikolataya ve tüm zararlı şeylere cevabım "aman bi daha yemem son bu "olurdu ve ben kilo veremezdim. simdi bende bazı insanlar gibi reddediyorum asla anlamazdım reddeden canı istemeyen insanları sinir olurdum içten içe şimdi bende canım istemiyor diyebiliyorumm. bu yuzden bu beslenme seklinden vazgeçmeyeceğim normal kiloma insem bile çok nadir ekmek yiycem

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: minyatür
Başlangıç tarihi:04.10.2011
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 66.300
Bu hafta:65.600
Fark: 700 gr
Toplam fark:3.400
Beden:38-40
Spor: yürüyüş
Boy:1.62
Hedef:54 kg

sevgilerimle:nazar:En Büyük KK

Bildirim: 0 %
Rumuz: mattika
Başlangıç tarihi: 09.09.2011
Başlangıç kg: 60.6
Geçen hafta: 58.1
Bu hafta: 58.1
Fark: 0
Toplam fark: 2.5
Beden: 38-40
Spor: yürüyüş
Boy: 165
Hedef: 55

kilomu not aldığım kağıda baktım da tam 1 aydır 58 im
küsuratları oynayıp duruyo, kilo koruma olmuş ama ben vermek istiyorum:KK30:
bende 1,5 aydır aynı kilomdayım....
4 gündür tam anlamıyla uydum karatay diyetine bakalımm bir farklılık olacak mı...
son 5-6 kilo gitmek bilmedii:KK50:

tesekkür acıkmıyorum cok ta kendımı sıkmıyorum
sayenızde ve tesvıkınızle hepınız var olun:KK16:
canım bende yakın zamana kadar oyle gıyıyordum görünüştede spordan hıc 42 gıbı degılım laf aramızda (39 gıbı de degılım)ama gercekler:KK14:
yanı kılomu ve bedenımı gostermıyorum ama oyle ıste...
bırden 66 cıkınca gobek de tpkı hamıle gıbı oldu.. bende basen yok kalcada arkaya dogru tavuk mısalı dengesız oldugundan 42 beden aldım son pantalonu, yakında 40 olurum umuduyla baska hıc bırsey almıyorum
dolabım 36 dan 40 ye 42 tek pantolonumvar!göbek ve basen alıyor:.. bırde kalınlasma yasla ılgılı yas gectıkce kalınlasıyorsun :)
kılo verene kadar yenı bır sey almayacagım ıdare edıyorum :)
bekarım tatlım evde kaldımmm:)))öpüldün
kızına sevgılerımı ılet llutfen senın gıbı cana yakın olur ısallah kac yasında
bayrama 61-60 olsak mı? ne dersin?

super olur 61:KK30::KK64::124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii:KK1::KK1:seni böle yaparım :KK22::KK57:

Son düzenleme:
Bildirim: 20.10.2011
Rumuz: papadiya

Başlangıç kg: 108.500
Geçen hafta:105.600
Bu hafta:104.800
Fark: 800

super olur 61:KK30::KK64::124: 2 hafta var gittsinde kilolar canm. evet yıllarla vücut genisliyor değisiyor zayıf olmak istiyorum benim vücudümun her yerinde kol bacak heryerde canım ben öğretmenim sen kızım 2.5 yaşında asla bırakmayalım 56 oluncaya kadar ok söz mü kaçamak yaptığında ve spor yapmadığında pepetiyi gör rüyanda bende senii:KK1::KK1:seni böle yaparım :KK22::KK57:

kız pepeti sen 38 beden giyiyorsan 55 olduğunda kaç giyeceksin 34 mü...
her 4-5 kiloda 1 beden inceliyorsun çünkü...

bende 1,5 aydır aynı kilomdayım....
4 gündür tam anlamıyla uydum karatay diyetine bakalımm bir farklılık olacak mı...
son 5-6 kilo gitmek bilmedii:KK50:

çok katı bi diyet yapmam lazım heralde, karatay kahvaltısı çok geliyo gibi.
ozaman da kastan veririm.
demek ki sporu çok katı yapmam lazım :KK70:
boyuma ve yaşıma göre ideal kilom 57 çıkıyo, ben 55 olsun garanti olsun demiştim.
ama 1 aydır 57 bile göremedim yahuu

karatayla başta güzel verdim 60 tan 58 e indim ama şimdi tam uysam da gitmiyo gibi.
kilo korumaya da uygun sanırım bu diyet:26:

çok katı bi diyet yapmam lazım heralde, karatay kahvaltısı çok geliyo gibi.
ozaman da kastan veririm.
demek ki sporu çok katı yapmam lazım :KK70:
boyuma ve yaşıma göre ideal kilom 57 çıkıyo, ben 55 olsun garanti olsun demiştim.
ama 1 aydır 57 bile göremedim yahuu

karatayla başta güzel verdim 60 tan 58 e indim ama şimdi tam uysam da gitmiyo gibi.
kilo korumaya da uygun sanırım bu diyet:26:

çok gelen kahvaltı değildirr,akşam veya öğle ymekelerin fazla geliyor olabilir..,
kahvaltıda yediğimizi yakıyoruz zaten..
diğer menülerini biraz azaltmaya çalış öyleyse..
yada vaktin varsa spor yap...
ben akşamın 9unda eve girdiğim için vakit bulamıyorum..
haftasonuda ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorumm...
ne olacak bu halim bilmem

kız pepeti sen 38 beden giyiyorsan 55 olduğunda kaç giyeceksin 34 mü...
her 4-5 kiloda 1 beden inceliyorsun çünkü...

incelelim anacım incelelim :21::21::21::21:canım ben gecen seneden beri hep bu kilolardayım biliyosun haziranda en düsük 62 idim. ve 38 40 giyerdim simdi pantolonlarımın düğmeleri rahatladı ama geçen lcw den bir pantolon aldım 36 bedendi :KK12::KK12: biraz kalıplar genis o ayrı da :KK52: çaktırma

gecen ay basladım 25 gün oldu 10 günden fazla lessil 3 mil yapıyorum ve 10 la basladım dün 50 mekik çektim pek kaçamak yok bide ve diğer egzersizlerim popop bel kol eşim barız fark edilıyor diyor beldeki incelme:KK17::KK17:
sen kaç beden giyiyorsun bilmem ama bide bende pasen vs yok heryere dağılmış durumda bu 64 kilo :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Kızlar bugün dedim bildirimi bugün de yoğun başladı
Vakit kaybetmeden bildirimimi yazıp gönderenleri sıraya koyamm:KK34:

Bildirim: 1,33 %
Rumuz: ceylin1907
Başlangıç tarihi: 14.09.2011
Başlangıç kg: 72
Geçen hafta: 67,6
Bu hafta: 66,70
Fark: 900 gr.
Toplam fark: 5,3
Beden: 44
Spor: Haftada 4-5 gün fitness+aerobik
Boy: 158
Hedef: En az 60 ( 55 olsam amuda kalkıp yürüyecem :KK52::KK52::KK52: )

incelelim anacım incelelim :21::21::21::21:canım ben gecen seneden beri hep bu kilolardayım biliyosun haziranda en düsük 62 idim. ve 38 40 giyerdim simdi pantolonlarımın düğmeleri rahatladı ama geçen lcw den bir pantolon aldım 36 bedendi :KK12::KK12: biraz kalıplar genis o ayrı da :KK52: çaktırma

gecen ay basladım 25 gün oldu 10 günden fazla lessil 3 mil yapıyorum ve 10 la basladım dün 50 mekik çektim pek kaçamak yok bide ve diğer egzersizlerim popop bel kol eşim barız fark edilıyor diyor beldeki incelme:KK17::KK17:
sen kaç beden giyiyorsun bilmem ama bide bende pasen vs yok heryere dağılmış durumda bu 64 kilo :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

benimde belirli yerde toplanma yokk,basenimde geniş değil,göbek ve midede sorunum var...yada ben taktım kafayı ondan öyle geliyor bana:KK47:
38 giyiyorum bende,kalıbı genişte olsa lcwnin pantolanlarından 38 oluyor ancak bana..
haftasonu kotondan kot aldım 40 bedendi mesela..
markaya göre değişiyor evet ama..
36 giyebililiyorsan çokda fazlan yok bence..
bu durumda 32 giymek istiyorsun 55 oluca:KK9:

herkese günaydın

geçmiş konuları çok okuyamadım,
kilo ve menü bldirimleri çok sayfa tutuyo
onları atlayıp arada konuşulan konulara ,ulaşmak çok zaman alıyor
Mattika kilo vermesinin yavaşladığını yazmış ve daha katı spor
yapmam lazım diye düşünmüş

ama bence mesele bu değil
tamamen tecrübelerime dayanarak söylüyorum vucudunuzdaki yağ oranı ,
azaldığında kilo verme hızınız yavaşlayacaktır
hatta birkaç ay bile durabilir..,

o zaman diyetinizin kalorisinin yüksek olduğunu düşünüp
sporunuzu daha da artırmayın derim sizlere,
bu bedeninize yapacağınız gereksiz bir yükleme olur
ve işte o zaman gerçekten kastan vermeye başlarsınız..

bu duraklama daha da uzuyor ve kilo veremiyorsanız
vucudunuzun sesini dinleyin ve ideal yağ oranına ulaştığınızı unutmayın

ve bundan sonra abartmadan normal beslenmenizi yapın
ve günlük ya da haftanın 3 günü sporunuzu yapın
ama en önemlisi vucudunuza çok yüklenmeyin diyet sağlık için, sağlıktan olmak için değil....

kızlar,

bugün diyette 3. günüm. İki gün diyete harfiyen uydum. Sadece dün akşam eve geç geldiğimden 9da yemek yedim.
bu sabah uyandığımda kendimi çok tok hissediyorum. Henüz kahvaltı edemedim çünkü canım 1 br. süt dışında hiçbir şey yemek istemiyor. Tokum resmen!
Diyeti uzun zamandır yapan arkadaşlar; sizin de başınıza geliyo mu bu tür iştahsızlık-doygunluk???:44:

Böyle zamanlarda illa kahvaltı yapmak mecbur mu kızlar? Bu kahvaltının daha hafif bir tarifi var mı kitapta? Ne yapsam bilemedim ama kahvaltı yapmayı hiiiiiiç canım istemiyo???
Acil yardım kızlar!!!:18:

X