Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm..o zaman çok dikkat ettim kilo almıyım diye ..hiç kilo da almadım..

ama sonuç negatif olunca ; buhrana girdim ister istemez..yaklaşık 2 haftadır kek ve bilumum çikolata türlerini yedim..

bugün inşallah sizlerin desteğiyle de tekrar başladım...:KK3::KK3::KK24::KK24::KK53::KK53::KK9::KK9::KK9::KK31::KK31::KK31:

merhabalar, bugün 3. günüm. pazar günü başladım ama ne kadar sürer bilmiyorum .acıkmıyorum ancak yılların getirmiş olduğu arada nescafe içme alışkanlığım vardı ve hep birşeyler atıştırma bunları yapmayınca mutsuz olduğumu farkettim.Önce kolayı bıraktım 5 gün oluo (ki her gün 1 litre light içiyordum)ardından cnn türk te karatay hocayı dinledim ve denemek istedim.umarım emeklerimin sonucunu alırım.sürekli acıkan biriydim çikolata kahve içmek istiyordum ve yemekte doysamda 1 saat içinde hemen acıkıyordum bunlar bitti sadece kahve istiyorum şu anda.10 da kahvaltım bitmişti.1 haftay sabırsızlıkla bekliyorum motivasyon olsun die .
merak ettiğim şu mesela kahve içmek istediğimde sütlü türk kahvesi 10 da kahvaltı yaptıysam 2 yi mi beklemek zorundayım ???

merhabalar, bugün 3. günüm. pazar günü başladım ama ne kadar sürer bilmiyorum .acıkmıyorum ancak yılların getirmiş olduğu arada nescafe içme alışkanlığım vardı ve hep birşeyler atıştırma bunları yapmayınca mutsuz olduğumu farkettim.Önce kolayı bıraktım 5 gün oluo (ki her gün 1 litre light içiyordum)ardından cnn türk te karatay hocayı dinledim ve denemek istedim.umarım emeklerimin sonucunu alırım.sürekli acıkan biriydim çikolata kahve içmek istiyordum ve yemekte doysamda 1 saat içinde hemen acıkıyordum bunlar bitti sadece kahve istiyorum şu anda.10 da kahvaltım bitmişti.1 haftay sabırsızlıkla bekliyorum motivasyon olsun die .
merak ettiğim şu mesela kahve içmek istediğimde sütlü türk kahvesi 10 da kahvaltı yaptıysam 2 yi mi beklemek zorundayım ???

sorunu cevabını tam bilmiyorum ama..

kolayı bırakman beni açıkçası çok sevindirdi..çünkü ben kolanın çok büyük zararları olduğunu düşünüyorumm..:KK9::KK9:

teşekkürler sweet_baby.
şu anda kilom 62.5 ben öncelikle 57 yi görmek istiyorum ardından 52-53 süper olurdu .bakalım faydası olacak mı çünkü tek derdim doymamaktı hep açtım.artık bu yok ve mucize gibi bu mucizenin devamına tartıda gözlerimle şahit olmak istiyorum .

Günaydın kızlar :KK3::KK3:
klasik kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam ama ben de şunu düşünüyorum sabahki yumurtayı 1e mi düşürsem acaba ya da yağda değil de haşlama mı yapsam kilo veremiyorum ben hiç kaçamaksız spor da yapıyorum ama kilo hep aynı aldığımız kalori mi fazla acaba biraz daha kısacağım ben diğer öğünlerim normal de sabah ki yumurta ve cevizden kısayım diyorum ne dersiniz???:26:

canım ne kadar olmuştu diyete başlayalı ?
bazı zamanlar kg.verimimiz duruyormuş,umutsuzluğa kapılma bence..
cevizi çok mu yiyorsun ki?
bence ayda 3-4 kg.verebiliyorsak tabi aşırı kilolu olmayanlar için diyorum bu sağlıklı bir oran...

teşekkürler sweet_baby.
şu anda kilom 62.5 ben öncelikle 57 yi görmek istiyorum ardından 52-53 süper olurdu .bakalım faydası olacak mı çünkü tek derdim doymamaktı hep açtım.artık bu yok ve mucize gibi bu mucizenin devamına tartıda gözlerimle şahit olmak istiyorum .

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sorunu cevabını tam bilmiyorum ama..

kolayı bırakman beni açıkçası çok sevindirdi..çünkü ben kolanın çok büyük zararları olduğunu düşünüyorumm..:KK9::KK9:

asitli içecekleri,soda dahil ben de bıraktım..
(yudum alıyorum canım çekerse)
1 bardak ya da 1 kutumuydu hatırlamıyorum kolanın içinde 10 çay kaşığı şeker varmış.
Bizim midemizin bulanmamasının sebebi içindeki asitmiş.
(asidi kaçınca içemeyiz kolayı hani:KK34: )

asitli içecekleri,soda dahil ben de bıraktım..
(yudum alıyorum canım çekerse)
1 bardak ya da 1 kutumuydu hatırlamıyorum kolanın içinde 10 çay kaşığı şeker varmış.
Bizim midemizin bulanmamasının sebebi içindeki asitmiş.
(asidi kaçınca içemeyiz kolayı hani:KK34: )

:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

aralarda cay su serbest canım.kahvenıde ıstedıgın saatte ıcebılırsın

bugünkü menümm

sabah
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tk tereyağdan omlet
3-4 adet zeytin
1/2 çay bardağı badem(kavrulmamış)

öğle
2 tavuk budu(tavada kendi yağı ile pişmiş)
salata
7 adet zeytin(sabah yiyemediğim zeytinleri öğle yeme hakkım var mı:44:)

akşam 17 gibi 1 bardak kefir
10-15 adet badem yicem...
bugünlük yemek defterimi kapatıcam...:21:

mrb arkafdaşlar bu sıra oğlum hasta pek giremiyorum dun kahvaltıda 2 yumurta ve peynir yedım öğlen 2 buyuk kek yedım dayanamadım sabah kahvaltı ii olmayınca gözum dondu akşam 8 de 2 tabak kuru fasulye yedim yatmadan öncede 3.5 km yurudum.
bugun kahvaltıda maydanoz limon kuru öğlen şimdi kuru fasulye yıyecem bunun olçusu ne olmalı ne kadar yemeliyim

mrb arkafdaşlar bu sıra oğlum hasta pek giremiyorum dun kahvaltıda 2 yumurta ve peynir yedım öğlen 2 buyuk kek yedım dayanamadım sabah kahvaltı ii olmayınca gözum dondu akşam 8 de 2 tabak kuru fasulye yedim yatmadan öncede 3.5 km yurudum.
bugun kahvaltıda maydanoz limon kuru öğlen şimdi kuru fasulye yıyecem bunun olçusu ne olmalı ne kadar yemeliyim

geçmiş olsun cnm
kahvaltını çok az yapmışsınn
haliyle de keke saldırmışsın dediğin gibi
ben de kurufasulye yiyorum şuan yanına da çoban salata
fasulyeyi bir tabak yesen bence kafi...

bugünkü menümm

sabah
2 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tk tereyağdan omlet
3-4 adet zeytin
1/2 çay bardağı badem(kavrulmamış)

öğle
2 tavuk budu(tavada kendi yağı ile pişmiş)
salata
7 adet zeytin(sabah yiyemediğim zeytinleri öğle yeme hakkım var mı:44:)

akşam 17 gibi 1 bardak kefir
10-15 adet badem yicem...
bugünlük yemek defterimi kapatıcam...:21:

zeytinin Gİ si 0 imiş ye bence...

Kızlar bu hafta liste sırası bende ! Elimden geldiğince doğru yapmaya çalışacağım.:18::18::18:
Sizden ricam bu haftaki kg.bildiriminizi Perşembe sabahı tartılarak yapmanız..( Cuma çok yoğun bir günüm)

dukanla diyetimi zaman ve kilo olarak başarılı uyguladım ancak diyetten mi bilemiyorum böbrekte kum sorunum olduğu için 5 kilo verdikten sonra bıraktım. ( internette fazla protein ile beslenmek böbrekte kum ve taşa neden olabilir yazıyordu) geriye 3 kg fazlam kaldı onuda karatayla vermek amacı ile kitabı aldım. ve inanın dukandan cok daha mantıklı ve doğal...

bugun hıc keyfım yok öğlen ne yıcem bımıyorum dunden nohut var ve tarhana çorbası :KK15:

ikinci günüm sabah valla işe kahvaltı bile hazırlayıp getirdim saat sekizde yaptım kahvaltıyı 2 yumurta peynir yarım domates yarım salatalık 10 tane zeytin 4 tane kayısı fındık ve bütün gün tokluktan öldüm yarabbim o neydi yahuuuu saat onaltıya kadar acıkmadım 4 tane daha kayısı ve birazcık fındık yedim akşamda 7 de eve geldim bir tabak lahana çorbası 5 6 kaşık fasülye turşusu yedimm umarım başarılı olurum yaaaaaaa yaza evlencem ben kesinlikle zayıflamam lazım hatta şubat mart gibi düğündenden önce nişana kadar vermem lazımmmmm offffffffffffffffffff

bende evlenicem seneye yazaaaaaaaaaa :))) bugün altıncı günüm 2100 gr oldu. açlık hissetmemek süper dimi. ben genelde diyet yaparken pek bi agresif olurdum başım ağrırdı şükür bu sefer olmadı çünkü diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz...

aferin tüm bayan arkadaslara. aynen dewam

Kızlar bu hafta liste sırası bende ! Elimden geldiğince doğru yapmaya çalışacağım.:18::18::18:
Sizden ricam bu haftaki kg.bildiriminizi Perşembe sabahı tartılarak yapmanız..( Cuma çok yoğun bir günüm)

Tamamdır perşembeden yaparım bildirimi ama gözden kaçmaması için bir kaç kez daha yaz da herkes görsün.

Merhaba, geçen gün bir programda hoca kahveyi istediğiniz zaman içebilirsiniz dedi, süt de serbest olduğuna göre.. Bu konuda tek yasak şeker sanırım:))

X