- 15 Şubat 2012
- 7.034
- 9.145
2.öğün :
Pestil ( yasak mı pestil:26: )
3.öğün : 17 :15
et kavurma
1 kase çorba
bol kuru soğan
omega 3
su: 3.5 lt
yürüyüş : yok
pestil ve cevizli sucuk yasak değil ekmeğim:112:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.öğün :
Pestil ( yasak mı pestil:26: )
3.öğün : 17 :15
et kavurma
1 kase çorba
bol kuru soğan
omega 3
su: 3.5 lt
yürüyüş : yok
Canlar herkese çok selam ;
Gündüz evde yoktum o yüzden yazamadım.Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.Sevgili Atamızın ve silah&dava arkadaşlarının ruhu şad olsun.
Bayram nasıl geçti?Galiba az&çok herkesin kaçamakları olmuştur.Ben de , ayıptır söylemesi ama bir tepsi baklava açtım valla efsane bi baklava olmuştu.8-10 dilim yemişimdir herhalde.Ve fakat her yediğim gün yürüyüş yaptım.O kadar ki ayağımın altı su topladı.Regldim tartılamadım ama yarın tartılıcam.Bakalım bayram bana ne kadar yaramış:)
Şimdi bir de geçmişi okiyciim , sanırım bugün hayli hareketli geçmiştir topikte.
Öptüm hepinizi...
çözüm erken kalkmak.çalışmıyorsan erken kalmanın anlamı yok mışıl mışıl uyu şekerim
dün gümüşhaneden gecerken 250 grama yakın aldım pestil hepsini güplettim yolculuk boyuncahocaya göre yasak olabılır pişmiş pekmez ve un da var içinde.ama sürekli yenen bişey degil.ayrıca baklacadan sekerli tatlılardan 1000 kat daha iyi doğal meyve şekeri:)
bırakabilirsin
kardeşim de senin gibi,ama tığ gibi maşallah.kime çekti bilmem hiç kilo almaz.
Güzel bir başlangıç yapmışsın canım, sporun da çok güzel
QUOTE]ehh işte ama bugün 3 öğün yaptım:26:
yaff şu omega 3 leri hatırlatmayın ,az kaldı bitiyorlar .yeniden 100 lira bayılıp 2 kutu alacağım
su içebilirsin ben öyle yapıyorum.siyah cay dişleri sarartıyor zamanla.ben okulda 1 ç.b limonlu içiyorum
Cısslar olmasındansa 3 öğün olsun canım bişey olmas
oo kimler gelmiş
iyiniyetli ve sersum
Omega3 ve diyet
Omega3 ve diyet arasındaki bağlantıdan önce omega 3 nedir? Omega 3 derin deniz balıklarında bol miktarda bulunan yağ asidi olarak tanımlayabiliriz. Omega 3 faydaları bir çok rahatsızlığa karşı iyi gelir. Omega 3 kilo aldırırmı? Omega 3 kilo yaparmı veya Omega 3 kilo verdirirmi? Bu tür sorulara sık olarak karşılaşmak mümkün. diyet yaparken omega 3 kilo vermede ne gibi etkisi var. kilo vermek için daha az kalori almamız veya daha çok kalori yakmamız gerektiğini biliyoruz. İhtiyacımızdan daha fazla kalori aldığımızda fazlası vücut yağı olarak depolanır. Omega-3 yağ asitleri, bu kalorilerin depolanma fırsatı bulamadan yakılmasına yardımcı olurlar, yani taşıdığımız fazla kilonun azalmasını sağlarlar. İşte yapmanız gereken Omega-3 alımınızı artırın, ilühapsal yüksek glisemık endeksli karbonhidrat (şeker ve nişasta) ve doymuş yağ (kızarmış yiyecekler, tam yağlı süt ürünleri ve etteki yağ) alımınızı is
Bu basit artırma/azaltma formülü sadece genel sağlığınızı düzeltmekle, cildinizi, saçınızı, mukoz membranlarınızı, sinirlerinizi ve bezlerinizi beslemekle ve kardiyovasküler hastalıkları önlemekle kalmayacak, kalorilerin vücut yağına dönüşmesini de engelleyecektir. Ayrıca bu esansiyel yağ asitleri, vücudun kalorileri vücut ısısına çevirmesini sağlar, insülin hassasiyetini artırırlar böylece vücut yağının depolanması önlenirken diyabet ve obezite riski de azalmış olur.
OMEGA3′ün HİKAYESİ
Vücut omega-3′tekı iki bileşene gereksinim duyar. DHA (docosahexaenoık asit) ve EPA (eıcosapentaenoık asit) En sağlıklı DHA ve EPA kaynakları balıklardır, özellikle de somon balığı, kabuklu deniz hayvanları, deniz yosunu ve algler gibi soğuk sularda yaşayan türlerdir. Peki ya bu deniz canlılarını bulamazsak deniz urunleri olmadan da hayatta kalabiliriz, çünkü vücudumuz tam tahıllarda, koyu yeşil yapraklı sebzelerde bazı kuruyemiş ve tohumlarda (en çok keten tohumunda olmak üzere, kabak çekirdeği, ceviz, kenevir ve bunlardan elde edilen yağlar) bulunan alfa lınolenık asitten (ALA) EPA ve DHA üretebilir.
Çok geçmiş olsun canım,ilaçlarını ihmal etme
Arayı fazla uzatma canım
Afiyet olsun canım ben de lahana sarmaya bayılırım
Spor için ,çikolata ben de de var, hem spor da yok
Ben de bugün son kez yedim
oo kimler gelmiş
iyiniyetli ve sersum
Ficansım Leylakım midem bulanana kaa yedim bugün Ama başka zaman yemiyoruz canım istedi
afiyet olsun bebeeemm..
kusmasaydın bari
sen yine hedefine ulaştın da hakettin butür kaçamakları..bize nooluyosa daha 2 kilo bile veremedim
Nasıl desem yeşil gözlü mü yok yok mavi gözlü biri var Söyletme kız cadı. Neyse sen çayı şekersiz iç. Gelecek zamanda seni güzel şeyler bekliyor emin ol çay şeker ,mavi göz ne alaka deme bende alakayı pek kuramadım
çözüm erken kalkmak.çalışmıyorsan erken kalmanın anlamı yok mışıl mışıl uyu şekerim
dün gümüşhaneden gecerken 250 grama yakın aldım pestil hepsini güplettim yolculuk boyuncahocaya göre yasak olabılır pişmiş pekmez ve un da var içinde.ama sürekli yenen bişey degil.ayrıca baklacadan sekerli tatlılardan 1000 kat daha iyi doğal meyve şekeri:)
bırakabilirsin
kardeşim de senin gibi,ama tığ gibi maşallah.kime çekti bilmem hiç kilo almaz.
Güzel bir başlangıç yapmışsın canım, sporun da çok güzel
QUOTE]ehh işte ama bugün 3 öğün yaptım:26:
yaff şu omega 3 leri hatırlatmayın ,az kaldı bitiyorlar .yeniden 100 lira bayılıp 2 kutu alacağım
su içebilirsin ben öyle yapıyorum.siyah cay dişleri sarartıyor zamanla.ben okulda 1 ç.b limonlu içiyorum
Sana krizler işlemez canım
İşlenmiş gıda olduğu için yasak canım ama Türk kahvesi serbest
Tekrar hoşgeldin canım,emzirdiğin için daha da kolay verirsin kilolarını
Pestili bilmiyorum ekmeğim ama Canan hoca bir yerde cevizi sucuk yiyebilirsiniz demişti,herhalde yasak değildir
Canım karatayla daha sağlıklı olacağız bu kesin ,zayıflıktan bile daha önemli bir sebep burada olmak için değil mi
Canan hoca der ki,şekeri de sigara gibi birden bırakmak lazım ,azaltmak çözüm değil
Hep beraber toplayacağız canım[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Gelirsin canım merak etme
tmm hatunlarr içmiyorum artık şekerli çay falan yaşasın yeşil çay, yaşasın karatay
neydi ki neydi çok merak ettim kıss... kaynana sana yaramıyo diye boşuna demiyom ben..kıss yoksam sana sabotaj mı yapıyo kaynanan sevdiğin cıssları yaparakAkşam yemeğim çok güzel bi cısstı yarın annemlerle sofraya oturmasam iyi olcek sersumum
Kusmadım canım sağol
Canımmm sen de yürüyüşüne devam et vereceksin
Senin de bayramın kutlu olsun canım
Afiyet olsun canım ama sen onları çoktan eritmişsindir zaten
İnşallah canım yaaa.Senin nasıl vaziyet?
Ficansım Leylakım midem bulanana kaa yedim bugün Ama başka zaman yemiyoruz canım istedi
tmm hatunlarr içmiyorum artık şekerli çay falan yaşasın yeşil çay, yaşasın karatay