- 8 Mart 2012
- 4.283
- 588
Memnun oldum İnşallah hep beraber en yakın zamanda hedef kilomuza ulaşırız
ben de gülden...tekrar hoşgeldiniz ikiniz de aramızaumarım istediğiniz kiloya en yakın zamanda ulaşırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de gülden...tekrar hoşgeldiniz ikiniz de aramızaumarım istediğiniz kiloya en yakın zamanda ulaşırsınız
hoşgeldin canım,hatırlıyorum seni
bebeğini sağlıkla büyüt canımkiloları takma,karatayla kolayca ve aç kalmadan verirsin,sen de deneyimledin daha önce
benim ablam da bebeğini emzirirken karataya başlamıştı ve sütü çok çok fazlaydı
hoşbuldum canım
inş tez zamanda kilolarımı vericem, hem de karatayla daha sağlıklı hissediyodum kendimi, o hissi de özledim
afiyet olsun ekmegim tatil günü gec kahvaltı keyfi yapmıssın
senin çikolatalar hala duruyor mu iyi niyetlim .ben bayramdan 3 gün önce basladım bayramın 2.günü bitmişti.çikolata güzel olunca bi de bayram olunca yemeye doyum olmuyor.ama sonunda göbekte şeker yağları
hoşgeldin limpida.ama ciger yağssız olmazki yanar,biraz sıvıyağ ile nefis olur hani.
maşşalllah.sporunu okurken gözüm yoruldu.bir girdin pir girdin ha
hoşgeldin sefalar getirdin.
çizelgemi değiştirdim artık doğru dürüst bi şekilde karataya uyup hedefe odaklanma zamanı ...hazırım...( ama sanki daha çok gaza gelmeye ihtiyacım var )
kızlar ben normal çayı günde bir bardak içiyorum en çok iki. ve birer kesme şeker atmadan içemiorum yaaa napmalıyımm
ben küçük bardağa 4, büyüğe 6 şeker atıyordum, gün içerisinde sürekli çikolata şeker yiyordum, ben ayın 20sinden beri kaçamaklar hariç hiç şeker tüketmedim ve şekerli çay içmedim, ki şeker bağımlısı olduğumu falan düşünüyordum. bence hepimiz şekersiz çay içebiliriz, bana hala tadı iğrenç geldiği için şekersiz haliyle, hiç denemiyorum yada misafirlikte zoraki 1 bardak içiyorum, onun yerine bitki çayı, şekersiz kakaolu süt içiyorum, bir süre böyle idare edip sonra tekrar deneyeceğim zamanla alışılır şekersiz içmeye
Günaydın canlarım öncelikle bayramınızı kutluyorum biraz geç oldu biliyorum bayramda nete giremedim kusura bakmayın. Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım ve artık hep burdayım ara verdim bayağı ama kaldığım yerden devam hepinizi çok özledim
1.öğün 9:30 da bitti
antioksidan niyetine 1 narın suyu
2 yumurtadan tereyağlı maydonozlu omlet
5 zeytin
1 çorba kaşıgı çemen
1 ç.b.badem
3 parca peynir
2 omega3
bugun yuruyüp pilates yapacagım kısmetse tabii
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar
bugün yeni bir başlangıç yaptım.artık asla kaçamak yok
kahvaltım
2 yumurtadan salçalı omlet
peynir
zeytin
domates
salatalık
çay
az sonra da camlarımı silip,ardından yürüyüşümü yapiciiiim
günaydın ,cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bugün bende yeni bir başlangıç yaptım, sabah güzel bir kataray kahvaltısı yaptım, biraz ev temizliği ardından dışarı çıkacağım
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....
Dün karar verdiğimiz gibi bugün tam gaz başladım Karatayıma.
Sabah
2 yumurta ile kavurmalı yumurta
Domates, 2 dilim kaşar peynir,
5 zeytin
Ebru ile pilates.
1 litre su.
Bugün çok önemli benim için. Hiç kaçamak yapmamalıyım. Sanki bugünü kaçamaksız atlatırsam, devamı çok iyi gidecek gibi geliyor.
saol canım ..evet bayramı unutup önümüze bakalım bu kış güzel sonuçlar almamız gerek
hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun arkadaslar, Türküyle,Kürdüyle,Lazı,Çerkeziyle bu vatanı seven bu vatan için calısan herkese daha nice bayramlar nasip olsun, insallah tez zamanda aramızda ki hainlerin de sonu gelir insallah...
kahvaltı:
5zeytin
1/3 muz
2dilim domates
3dilim biber
1kk peynir
canımmmm,
bişey sorcam hergün wc ye çıkma olayı nedir? gelmiyor benim hergün nasıl olcak o iş:) biraz saçma bi soru oldu ama... acaba her gün özel birşey mi yapmak gerekiyor?