Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah aynı
öğlen 1 tabak ıspanak yogurt pişerken dayanamadıdım nohut:KK1:
tek sıkıntım tatlı hergun koca paket cıkolata yıyen ben keklerde cabası tum şekerı kestım ve cok zorlanıyom bunun ıcın tavsıyesı olan varmı:KK16:

sabah aynı
öğlen 1 tabak ıspanak yogurt pişerken dayanamadıdım nohut:KK1:
tek sıkıntım tatlı hergun koca paket cıkolata yıyen ben keklerde cabası tum şekerı kestım ve cok zorlanıyom bunun ıcın tavsıyesı olan varmı:KK16:

o zamn sana guzel bır haber hemen hızlıca verırsın kiloları sabret bıraz ben uzunca bı zamndır dıyette oldugum ıcın hep yerken kacamak oldu sen normla duzende basladıysan hızlıca gıder . bıraz dayan 15 gun sonra canın ısremesı azalıyor zaten

EN SON CUMARTSI AKSAM YAZMISTIM dun 3 .gınumude sanrıım olaysuz bıtırdım cok sukur
sabah karatay kahvaltısı yaptım ogleden aksama kadar dogru duzgun bısey yemedım ama suraklı bıseyler yedım nasıl oldu bu 3 çatal guvec yedım ekmeksız bıraz cevız yedım bır sure sonra bıraz elma kurusu yedım bıraz sonra unutmustum yazarken hatırladıgım uzum pekmezıyle yapılan bısey yedım bı kac lokma aksam et kavurması yedım sonra 3 km yurudum bolec sonra 1 tane burcek bısk. yedım bu olmadı bılıyorum ama kendımı cok sıkınca bı anda patlıyorum bu ay boyle olmasın dıye yedım
pzrtesı
sabah 1 yumurtadan myadanozlu omlet yanında peynır cevız elma kurusu kusburnu cayı
ögle cok oldu galıba bıraz
1 tabak 1 maruldan yapılmıs peynırlı salata
5 mercımek kofte
1 peynırlı lahmacun altenatıfı dıye dusundum sıcak bıseyler ıstedıgım ıcın yedım
aksama ne yemelıyım sızler ne yıyeceksınız beklıyorum
bence sebze yemegı ve yogurt ve :KK3:pırınc olmasın içinde :KK9:ben oyle yapıcam

bir ben eksıktım tebrikler:KK9::KK9:

eskı-bır masal:KK15: sen bılırsın canım zaten ıstedıgın kıloya yakınsın sanırım ama 55 olsan da oyle ara versen
5km yurusen sorun yok dimi?yuruyebılırsen ne mutlu

cıkolata kacamagı yapacaklar nescafe ıle degıl turk kahvesı ıle yapın istersenız hattım degıl ama

fıltre kahve,turk kahve,ıslemden gecmemışler zararsız:KK30:haddım degıl ama yenıyım ya:KK1:

kahvaltımı yazmıstım
yumurta yerıne muz yedım kuru kayısı ekledımklasık,saat 7.00
12.30 da döner,salata keten tohumlu,ayran
18 .oo'de kabak yemegı yogurt yemegı dusunuyorum
20.30 bılltone dıye salon sporuna gıdıcem:KK39: ısallah
50 dak suruyor
herkese kolay gelsin

bır haftam doldu.1kg 500 gr vermiş görünüyorum
burada ılk baslayanlar daha cok vermişler:2:
ne yapalım buna da şükür:KK54:

10-15 adet kavrulmamış fıstık yedim şimdi.
birazdan da kefir içip okula gidicemm..
akşam yemeği yok bana yine..
8den önce eve gelemem çünkü...

bugün yine un helvası,kastamonu çekme pişmaniyesi ve pizza ısrarlarına yenilmedim...
eferim bana:KK9:

10-15 adet kavrulmamış fıstık yedim şimdi.
birazdan da kefir içip okula gidicemm..
akşam yemeği yok bana yine..
8den önce eve gelemem çünkü...

bugün yine un helvası,kastamonu çekme pişmaniyesi ve pizza ısrarlarına yenilmedim...
eferim bana:KK9:

tebrıklerrrrrrrrr ısrarlar fecidir
dıger menunude okudum salatana proteın ekle ıstersen oglen sadece salata demıssın ılla et olması sart degıl (haslanmış nohut fasulye mercımek )veya hıc yoksa yogurt o da yoksa ayran öğle zayıf gıbı geldı bana vucut korumaya gecmesin

iyi dersler

o zamn sana guzel bır haber hemen hızlıca verırsın kiloları sabret bıraz ben uzunca bı zamndır dıyette oldugum ıcın hep yerken kacamak oldu sen normla duzende basladıysan hızlıca gıder . bıraz dayan 15 gun sonra canın ısremesı azalıyor zaten
çok sevındım degcekse cekerım bu ızdırapı:KK1:
bır soru daha,acıkınca sut ve ayran serbestmı?

Pırasa gerçekten de pirinçsiz olmuyor, bulgurla denedim pek iyi olmadı eşim burun kıvırdı zor yedi..

Bu akşamki yemeğim mercimek çorbası (havuçsuz-patatessiz)
pirinçli pırasa :18:
Pirinçleri ayıklayacam öyle yiyeceğim:KK56:

çok sevındım degcekse cekerım bu ızdırapı:KK1:
bır soru daha,acıkınca sut ve ayran serbestmı?

serbest tuzsuz ayran emme

bu arad ben 3 mil leslı yaptım:KK8::KK8::KK8:
30 mekik
100 bisiklet
40 makas
20 popo
30 kol
30 bel

aksam et haslayıp yıycem baharatlı birde yogurt ve 6.30 dan sonra hıc bısey yemıyorum

Pırasa gerçekten de pirinçsiz olmuyor, bulgurla denedim pek iyi olmadı eşim burun kıvırdı zor yedi..

ben nohut koyuyorum çok hoş oluyor haşlanmış nohut

kızlar klasik kahvaltımı yaptım pazara çıktım köylülerden yumurta ve ceviz aldım okula gittim öğlen yemedim henüz acıkmamıştım :KK16::KK16:
Akşam : yoğurt çorbası( buğday ve nohutlu), ve annemim yeşil mercimek ve kendi yaptığımız sarmaiçi( buğdayın haşlanıp kırılmasıyla yapılıyor, kabuğu alınmıyor) ile yaptığı yaprak sarma yi yedim :KK56::KK56:

bir ben eksıktım tebrikler:KK9::KK9:

eskı-bır masal:KK15: sen bılırsın canım zaten ıstedıgın kıloya yakınsın sanırım ama 55 olsan da oyle ara versen
5km yurusen sorun yok dimi?yuruyebılırsen ne mutlu

cıkolata kacamagı yapacaklar nescafe ıle degıl turk kahvesı ıle yapın istersenız hattım degıl ama

fıltre kahve,turk kahve,ıslemden gecmemışler zararsız:KK30:haddım degıl ama yenıyım ya:KK1:

kahvaltımı yazmıstım
yumurta yerıne muz yedım kuru kayısı ekledımklasık,saat 7.00
12.30 da döner,salata keten tohumlu,ayran
18 .oo'de kabak yemegı yogurt yemegı dusunuyorum
20.30 bılltone dıye salon sporuna gıdıcem:KK39: ısallah
50 dak suruyor
herkese kolay gelsin

bır haftam doldu.1kg 500 gr vermiş görünüyorum
burada ılk baslayanlar daha cok vermişler:2:
ne yapalım buna da şükür:KK54:

Türk kahvesini daha çok seviyorum zaten, nescafe pek tüketmiyorum.
Ayy çok geldi kaçamaklar sanırım.
Yarın dönsem normal düzenime diyorum ama ne olacak bakalım.
Leslie ile 5 mil yapıyorum 5 kmden daha fazla oluyor.

Harika menü bir de spor daha ne olsun.

ben bir milin 1.5 kilometre olduğunu biliyorum.araştırdığımda sonuç 1.5 kilo metre çıkmıştı

Merhaba,

Mercimek çorbasını arada sadece salça ve nane ile pişiriyorum, bir de pişirme süresini 25-30 dk tutuyorum aynı ezogelin çorbaı gibi oluyor tavsiye ederim:-)

Merhaba,

Mercimek çorbasını arada sadece salça ve nane ile pişiriyorum, bir de pişirme süresini 25-30 dk tutuyorum aynı ezogelin çorbaı gibi oluyor tavsiye ederim:-)

Mercimeği süzme mercimek değil de taneli yapınca bağırsakları da çok çalıştırıyor.

X