- 8 Ekim 2011
- 59
- 0
aramıza hoşgeldin tatlım.sağlıklı incelmeler diliyorum
teşekkürler, inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoşgeldin tatlım.sağlıklı incelmeler diliyorum
Günaydınlar cümleten
1 haftalık diyet sonucunda 3.5 kg vermiş bulunmaktayım benden mutlusu yok , aslında 1 hafta için oldukça yüksek bir kilo kaybı ama sanırım bunun çoğu ödemdir, artık hızlı kilo verip, aynı hızla geri almak istemiyorum çünkü, sizler ilk hafta kaç kg vermiştiniz yazarsanız sevinirim.
kahvaltı menüm:
maydanoz limon kürü
2 yumurta, 1 avuç içi beyaz peynir, 8 zeytin, 1 çb. ceviz, 3 gün kurusu kayısı, kırmızı ve yeşil biber, domates, salatalık, roka, 3 dilimde yeşil elma günlerdir elma yemediğimi anınsadım, mısır püsküllü form çay.
günaydın herkese pazar sabahı çok mutlu gune başlamıştım 800 gr vermıştım 1 günde yani 58 olmuştum 2 gun once 60 tım sonra 59 ve 1 gundede 58 ama pazar gunu küçük kaçamak yaptım kahvaltıda fırında tereyagında domates kabak kırmızıbiber patlıcan 1 er tane yedim 1 çaybardağı cevız fındık ve 5 yane kayısı 2 yumurta yumurtaları maydanos ve dereotuyla yedım kahvaltımı 12 de yedem akşamda 5 te beytı yedım çay ve kahve içtim ya bırazda ekmekle ama ince be çay tabağı kadar ekmekle tereyağı ve tulum yedım künefe istedım ama ben yemedım eşım ve oğlum yedı akşam başka bırsey yemedım dun ayrıca spor olarak 50 mekık ve 4 km yurudum dunku ler bukadar dun giremedimde sayfaya dünküleri şimdi okuyacam sabah uyandıgımda 59 5 ya ne kilo yaptı sızce ne guzel 58300 olmuştum moralım bozuldu şimdi kahvaltı yapmasammı dıyıorum
bence sık sık tartıya cıkmayın ..kaldırın tartıyı ben 1 ay cıkmasam kilomu merak etmem....elinizde metre olsun ölçün vucudunuzu biliyorsunuz önemli olan tartı değil vücudumuz
gül63 cvp verdiğin için teşekkürler. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum sanırım grip olacam ve sabah çorba içtim ama içinde buğday vardı.prinç yasak olduğunu bildiğim için yayla çorbasını buğdayla yapmıştım.yeni birşey daha öğrenmiş oldum :44:Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Lebbebi ise nohuttan yapılır. Kısacası baklagiller serbest canım. Ana öğünde nohut yemeği gibi düşünüp yiyebilirsin.Kolay gelsın hepımıze
idealist canımmm,nirdesinnnnn?
sözümü tuttum sporumu yaptım,2 mıl,ustune de bıraz karın hareketı yaptım ama ıstedıgım gıbı bısey bulamadım youtube da daha,biraz daha arastırayım.
stresımı de attım valla ,çok iyi oldu
gül63 cvp verdiğin için teşekkürler. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum sanırım grip olacam ve sabah çorba içtim ama içinde buğday vardı.prinç yasak olduğunu bildiğim için yayla çorbasını buğdayla yapmıştım.yeni birşey daha öğrenmiş oldum :44:
Günaydınlar cümleten
1 haftalık diyet sonucunda 3.5 kg vermiş bulunmaktayım benden mutlusu yok , aslında 1 hafta için oldukça yüksek bir kilo kaybı ama sanırım bunun çoğu ödemdir, artık hızlı kilo verip, aynı hızla geri almak istemiyorum çünkü, sizler ilk hafta kaç kg vermiştiniz yazarsanız sevinirim.
kahvaltı menüm:
maydanoz limon kürü
2 yumurta, 1 avuç içi beyaz peynir, 8 zeytin, 1 çb. ceviz, 3 gün kurusu kayısı, kırmızı ve yeşil biber, domates, salatalık, roka, 3 dilimde yeşil elma günlerdir elma yemediğimi anınsadım, mısır püsküllü form çay.
slm kızlar bende bayrama kadar 5 kilo vermek istiyorum karatay yapıp verebilirmiyim acaba