- 7 Ekim 2011
- 53
- 0
kocaman bravo sana ne güzel vermişsin .. ödem mödem gitmiş ya:)) ne kadar spor yaptınn
Teşekkür ederim, darısı yeni başlayan arkadaşlarımın başına.Tebrikler çok güzel kilo vermişsin
Hepsını karatay dıyetıyle verdım,verıyorum.,antıoksıdan takvıye kullanmıyorum henuz,sıyah cekırdeklı kuru uzum,ya da kuru erık tuketıyorum,daha sonra baslarım antıoksıdan takvıyeye.Moralınızı yuksek tutun,bellı bır kılonun ustundeyken tabı kı hızla gıdıyor kılolar,80 den sonrayı merak edıyorum,daha az gıderse sasırmam tabıkı.Kolay gelsın hepımıze
EN SON CUMARTSI AKSAM YAZMISTIM dun 3 .gınumude sanrıım olaysuz bıtırdım cok sukur
sabah karatay kahvaltısı yaptım ogleden aksama kadar dogru duzgun bısey yemedım ama suraklı bıseyler yedım nasıl oldu bu 3 çatal guvec yedım ekmeksız bıraz cevız yedım bır sure sonra bıraz elma kurusu yedım bıraz sonra unutmustum yazarken hatırladıgım uzum pekmezıyle yapılan bısey yedım bı kac lokma aksam et kavurması yedım sonra 3 km yurudum bolec sonra 1 tane burcek bısk. yedım bu olmadı bılıyorum ama kendımı cok sıkınca bı anda patlıyorum bu ay boyle olmasın dıye yedım
pzrtesı
sabah 1 yumurtadan myadanozlu omlet yanında peynır cevız elma kurusu kusburnu cayı
ögle cok oldu galıba bıraz
1 tabak 1 maruldan yapılmıs peynırlı salata
5 mercımek kofte
1 peynırlı lahmacun altenatıfı dıye dusundum sıcak bıseyler ıstedıgım ıcın yedım
aksama ne yemelıyım sızler ne yıyeceksınız beklıyorum
ben bu hafta günde 5 km yürüyüp istediğimi yiyerek aynı kilomda kalmaya karar verdim.
Kaçanak haftası ilan ettim kendime.
iyi etmişsinnn
5 km.yürümeyi nasıl yapıcaksın
lesli ile mi ?
Ben de az sonra çikolata kaçamağı yapıcam ufak bi parça bitter ile:26:
Iyi değil biliyorum ama regl olucam galiba engel olamıyorum kendime nescafe ile yiyeceğim
normalde tatlıyı cok seven bırıyım ama on gundur bu dıyetı yapıyorum on gundur canım bır kez bıle tatlı ıstemedı.hele cıkolatayı hıc sevmem sutlu tatlıları tek gecerım:)))))
10 gündür diyosun benim 33.günüm bugün,ve ben de çok severim tatlı kaçamağı yapmadım öyle aman aman, ama bu kezki istek başka oldu