Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kocaman bravo sana ne güzel vermişsin .. ödem mödem gitmiş ya:)) ne kadar spor yaptınn

Teşekkür ederim, gitti ödemlerim çok şükür bol bool su içip attım hepsini :)
ilk 3 gün hiç sporsuz, sonraki günlerde ise 20 dk leslie yürüyüş programı yaptım geceleri.

Tebrikler çok güzel kilo vermişsin
Teşekkür ederim, darısı yeni başlayan arkadaşlarımın başına.

öğle menüm
pırasa yemeği (1 tabak)
yoğurt(1 kase)
10-15 adet siyah üzüm..

Bu resme bakıp bakıp ilham alıyorum gül, bu konunun olmazsa olmaz kişilerindensiniz bence

Öğle yemeğim 1 tabak bol etli kuru fasülye,3-4 adet kornişon ve sabah yiyemediğim 3 adet ceviz yedim. 2-3 gündür yeşilçay içemiyorum akşam demleyip içsem iyi olacak.

cvp vermemiş kimseler ama lahmacun yemedim.
yarım piliç çevirme+ayran oldu menüm...

EN SON CUMARTSI AKSAM YAZMISTIM dun 3 .gınumude sanrıım olaysuz bıtırdım cok sukur
sabah karatay kahvaltısı yaptım ogleden aksama kadar dogru duzgun bısey yemedım ama suraklı bıseyler yedım nasıl oldu bu 3 çatal guvec yedım ekmeksız bıraz cevız yedım bır sure sonra bıraz elma kurusu yedım bıraz sonra unutmustum yazarken hatırladıgım uzum pekmezıyle yapılan bısey yedım bı kac lokma aksam et kavurması yedım sonra 3 km yurudum bolec sonra 1 tane burcek bısk. yedım bu olmadı bılıyorum ama kendımı cok sıkınca bı anda patlıyorum bu ay boyle olmasın dıye yedım
pzrtesı
sabah 1 yumurtadan myadanozlu omlet yanında peynır cevız elma kurusu kusburnu cayı
ögle cok oldu galıba bıraz
1 tabak 1 maruldan yapılmıs peynırlı salata
5 mercımek kofte
1 peynırlı lahmacun altenatıfı dıye dusundum sıcak bıseyler ıstedıgım ıcın yedım
aksama ne yemelıyım sızler ne yıyeceksınız beklıyorum

Akşama zeytinyağlı sebze yanında yoğurt veya salatayla yiyebilirsin.
Ben öğle yemeğinde etli fasülye yediğim için akşama sebze yemeyi düşünüyorum. Bir öğün biraz abartılı veya ağır yediysem diğer öğün hafif yiyerek dengeliyorum ben.

tek yumurtalı klasık kahvaltımı 11de yaptım.aksamda kapuska ve salata yemeyı dusunuyorum.dun bergamotlu yesıl cay aldım.tadı cok guzel bence.2km yurudum.hepınıze kolay gelsın

Ben bu hafta günde 5 km yürüyüp istediğimi yiyerek aynı kilomda kalmaya karar verdim.
Kaçanak haftası ilan ettim kendime.

kaç gündür yoktum çok özledim burayı.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu arada........

Ben de az sonra çikolata kaçamağı yapıcam ufak bi parça bitter ile:26:
Iyi değil biliyorum ama regl olucam galiba engel olamıyorum kendime nescafe ile yiyeceğim

Ben de az sonra çikolata kaçamağı yapıcam ufak bi parça bitter ile:26:
Iyi değil biliyorum ama regl olucam galiba engel olamıyorum kendime nescafe ile yiyeceğim

normalde tatlıyı cok seven bırıyım ama on gundur bu dıyetı yapıyorum on gundur canım bır kez bıle tatlı ıstemedı.hele cıkolatayı hıc sevmem sutlu tatlıları tek gecerım:)))))

BENDE ITIRAF EDIYORUM 1 DILIM BROWNI YEDIM AMA pısmanda degılım aksam salata ve 3 km yuruyus ınsallah telafı edebılrıım

normalde tatlıyı cok seven bırıyım ama on gundur bu dıyetı yapıyorum on gundur canım bır kez bıle tatlı ıstemedı.hele cıkolatayı hıc sevmem sutlu tatlıları tek gecerım:)))))

10 gündür diyosun benim 33.günüm bugün,ve ben de çok severim tatlı kaçamağı yapmadım öyle aman aman, ama bu kezki istek başka oldu

herkese merhaba .. baştan beri bütün topiği okuduğum için hepinizi iyice tanıdım :))

bendre çarşamba gününden itibaren bu diyete başladım.. kitabı da aldım okudum..

kendimi gerçekten çok iyi ve mutlu hissediyorum..

aranıza katılmak istiyorum ama şimdilikm liste grubuna dahil olmayayım 1 aylık deneme süresi istiyorum.. eğer devam edip de olumlu sonuç alırsam bende listeye danil olmak istiyorum., bu arada da kilı bildiriminde ve menü bildiriminde bulunmaktan büyük mutlmuluk duyucam..

sabah:2 kayısı yumurta
peynir
6-7 zeytin
ceviz-badem
salatalık-domates
bitki çayı
öğlen:salata
akşamırasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…