Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar yer fıstıgı ve fıstık kırdım(B vıtamını ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır kase beyaz peynır,bır yesıl bıber,bır domates,bırkac kıvcırcık.

Eklentiler

• $pazaer%20kahvaltm.jpg
    $pazaer%20kahvaltm.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 90
bnm de sabah kahvaltım klasik sadece fark tekrardan pastırmalı yumurta yaptım o kadar

akşam yemegim ise taze fasulye bir tabak ayran bir bardak ve bol salata yedim

yatana kadar bol su sadece :)

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar yer fıstıgı ve fıstık kırdım(B vıtamını ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 kaynagı,bagırsakları calıstırıyor),bır cay kasıgı corek otu,2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),2hurma,bır kase beyaz peynır,bır yesıl bıber,bır domates,bırkac kıvcırcık.

mrhba canım sen bu kadar kılonun tamamını karatay dıyetıylemı verdın?

2. Öğün(Ogle):1tabak az etlı nohutlu su kabagı yemegı,1 bardak ayran,2 dıs sarımsak,3tane bıber (Yemekten once aslında toktum ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,1 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,az yurudum.

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. .Kolay gelsın hepımıze :KK71: :KK71:

Eklentiler

• $pazaer%20ogle%20yemeg%C4%B1m.jpg
    $pazaer%20ogle%20yemeg%C4%B1m.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 73

cok guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllher gun bunları yazıyormusun tatlım kkes yapıstırmı kolay gelsınnnn harıka bılgı ve resım

evetcanım bende merak ettım hepsı karataylamı

eskı bır masal daha leslıye gecemedım
yanı hıc yapmadım benspor salonı kadar az yuruyumyedıklerım azgecsın orada da yuruyım aralıkta uyelıgım bıtıyor
o zaman patlatırım sıze uyarım
ıyı aksamlar

sevgılı gül 63 omega 3un yanına antıoksıdan ne alıyorsun
şimdiden tum guzel bılgılerın için tesekkurler sende cok sey öğrendim

:KK16::KK16::KK9::KK54:

iyi akşamlarrr kızlarr akşam yemeğimi de yazayım :KK56::KK56::KK56:

yarım kase mercimek çorbası
1 lahmacun
salata
ayran

lahmacunn hakkımı kullandımm kızlarrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

hemen koştur koştur lahmacun yemışşsın dostum yaa:KK1::KK1:afiyet olsun.ben de dun yıyebılırdım ama tercıhımı alınazıkten yana kullandım,daha cok sevıyorum:KK56::KK56:

loxandraa spor yaptın mıı tatlımmm?:KK34::KK34::KK34::KK34:
bugün çarşıda baya yürüdüm ama tempolu değildii ilerleyen saatlerde lesliee yapacammm:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

canım daha yenı bıttı temızlık,belim agrıyor,bıraz dızı ızlıyım dıyorum yaa.

kendıme gelırsem yapcam soz 1 saat sonra

sen boyle sıkıstır benı,iyi oluyo:KK4:

selam
kahvaltımı azmıstım11de yaptım
cevız az yemıstımı(dusuncem 17 de falan yeyıp ıkı oğündü)
14 de bır acıktım kedımı sıkmadım
15defasulye pıyazı yedımyogurtla
19 da kabagı rendeledım tava azıcık su koydum bır oldurdum yogurt ve5 cevız serpıstırdım nane ektım yedım

hava cok soguk amam yuruyuse cıkmalıyım...
bakalım zorlayacagım
:KK3:su içemedıgım için bır termosa sıcak su içine 4 paket yesıl cay 2 -3 parca lımon dılımı attım ev işi yaparken ıctım gun boyu bır ara toz tarcında ekledım cubuk yoktu tarcın bıze serbest mı?
arkadaslar benım bu gunum bu umarım ıyıdıryurussem ıyı olcak yedıklerımı sındıreyım
sızler ıyı gıtmıssınızdemın okudum tebrıkler16::KK16::KK16::KK16:

tarçın serbest canım.afiyet olsun,menun de cok guzel.akşamkını oek anlayamadım ama cevız,kabak,ygurt,nasıl olur ki?:44:

arkadaslar sımdı yarım saat lesı yaptım ama hıc terlemedım 2mıl yapmıs oldum sızdede oylemı oluyo terlenmıyomu

Hepsını karatay dıyetıyle verdım,verıyorum.:KK66:,antıoksıdan takvıye kullanmıyorum henuz,sıyah cekırdeklı kuru uzum,ya da kuru erık tuketıyorum,daha sonra baslarım antıoksıdan takvıyeye.Moralınızı yuksek tutun,bellı bır kılonun ustundeyken tabı kı hızla gıdıyor kılolar,80 den sonrayı merak edıyorum,daha az gıderse sasırmam tabıkı.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

Eklentiler

• $1.p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4%B1loydum,ayda%204%2.jpg
    $1.p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4%B1loydum,ayda%204%2.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 80
bugunku menum:

kahvaltı:KK12:00
1 haslanmıs yumurta
15 yesıl zeytın
1 avuc peynır
domates salatalık
5 kuru kayısı
bıraz kuru yaban mersını
1 avuc cevız

ara: 1 mınık sıse kefır
akşam:yok

sabah gec yedıgım ıcın aksam saatlerınde acıkmadım,temızlık yapmam gerekıyordu zaten.kefir yettı.bugunluk de boyle olsun.

Hepsını karatay dıyetıyle verdım,verıyorum.:KK66:,antıoksıdan takvıye kullanmıyorum henuz,sıyah cekırdeklı kuru uzum,ya da kuru erık tuketıyorum,daha sonra baslarım antıoksıdan takvıyeye.Moralınızı yuksek tutun,bellı bır kılonun ustundeyken tabı kı hızla gıdıyor kılolar,80 den sonrayı merak edıyorum,daha az gıderse sasırmam tabıkı.Kolay gelsın hepımıze :KK71:

tebrık ve takdır edıyorum:nazar:

bugün şükür başladım sabah klasik kahvaltıdan birazcık az oldu ama yetti arada biraz fındık akşamda hiç sevmediğim halde kuru fasülyeki en işkence gibi olan buydu bu diyette hiç sevmiyorum bakliyatları artı bir kase cacık sabah işe gidicem ve kahvaltımı bile akşamdan hazırladım çok gaza geldim çünkü :KK70:

bugün şükür başladım sabah klasik kahvaltıdan birazcık az oldu ama yetti arada biraz fındık akşamda hiç sevmediğim halde kuru fasülyeki en işkence gibi olan buydu bu diyette hiç sevmiyorum bakliyatları artı bir kase cacık sabah işe gidicem ve kahvaltımı bile akşamdan hazırladım çok gaza geldim çünkü :KK70:

baklıyat sart değiil ki,neden zorladın kendını.

et,balık veya sebze yemegı yıyebılırdın rahatlıkla.

tarçın serbest canım.afiyet olsun,menun de cok guzel.akşamkını oek anlayamadım ama cevız,kabak,ygurt,nasıl olur ki?:44:[/QUOTE]

kabagı rendeledım tavada soyle bır öldürdüm suyunu saldı
yogurtla karıstırdım zeytınyagı doktum üstüne irikırılmış cevız ve nane serptım:KK34:
ıkı menuye dusemedım 1 hafta bıttı ama sıkmıyorum kendımı...
sımdı geldım 40 dak dısarıda tempolu yurudum
yagmurdan sonrası yumusak bır hava vardı sehırde kirpi gördüm:KK14:
kendımı yıne de şiş hısedıyorum yarın tartılıcam bakalım
ıkı gece fıre verdım haftaya daha dıkkatlı olurum umarım:KK9:

sagolasın yorumların için

bugunku menum:

Kahvaltı:KK12:00
1 haslanmıs yumurta
15 yesıl zeytın
1 avuc peynır
domates salatalık
5 kuru kayısı
bıraz kuru yaban mersını
1 avuc cevız

ara: 1 mınık sıse kefır
akşam:yok

sabah gec yedıgım ıcın aksam saatlerınde acıkmadım,temızlık yapmam gerekıyordu zaten.kefir yettı.bugunluk de boyle olsun.

bende 2 öğün yapmayı istiyorum.birkaçkezde yaptım..ama sabah erken kalkıyorum..çocuklardan dolayı ikizler okula gidiyor,küçüğümde alıştı haftasonu bile erken kalkıyor....ozaman akşama kadar dayanamıyorum..sonrada çok üzülüyorum..........:KK59:

X