- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listemiz:
İgneoyasi: %1,49
İyiniyetli:%%1,42
Lacey:%1,22
Amiboid:%0,94
Mutlucivciv:%0,74
Siyahmiyah:%0,39
Sersum:%0,37
Okyanusada:%0,15
Elifezgi:%0,14
Kaneel: % 0
Akrep33:% 0
Menevsehulya:+%1,1
Alkışlar hepimiz için... Haftaya da azimle devam edeceğimiz için...:119::119:
slm arkadaşlar
bende bu sabah temizlik vardı kahvaltıyı erkenden yaptım yemek bittikten sonrada tartılmak aklıma geldiği için tartılamadım:26: evim missss oldu ama fazla uzun sürmeyecek allah can sağlığı versin pazartesinede kaynanamlar geliyo zaten bu sabah kahvaltıda yağda yumurtayla ekmek olayına aktım temizlik varya enerjik olmalıyım diye öğlen yemeğide az bulgur pilavı-pataes oturtmanın etli kısmı kilo veren veremeyen tüm arkadaşları kutlarım görüşürüz
hah internetten bi tavsiye buldum
......1,5 aydır hergün eşofman-spor ayakkabısı ile geziyorum.(hergün tempolu yürüyüşüm var ) .Sol topugumda ödem oldugu icin ,çok iyi bir performans ayakkabısı arayısı icine girmiştim ki bu iki ayakkabı tavsiye edildi ...(N.ke Air Max+ 2009 Running ve Reeb.k EasyTone tabanlı ayakkabılar)Araya araya zor buldum.
Nereye sorsam ; ya tek kaldı ,ya numarası yok ,ya istedigim rengi yok vs
Kime sorsak; " geldigi an bitiyor" cevabını aldık .Neyyse sonunda capitol-n.ke da bulduk Neslihan ile.İstediğimiz renk olmadı ama renkten daha önemli kriterlerimiz vardı .
......
alıntıladım
araştırayım bakiim fiyatı nedir
Kızlar basarılarınızın devamını diliyorum,
Bir sorum var sizlere
Yoğurt çorbası yaparken un yerine ne kullanıyorsunuz? Ya da nasıl yapıyorsunuz? Şimdiden tesekkurler
slm sekerler bugün ablamın bohcasını götürdük
1 hafta sonra nisanlanıyor cok heyecanllıyım
beyaz kenarları dore işlemeli uzun bir elbise giyicem
saclar karamel hürrem gibin oldum ahaha
keske birde 65 olaydım
Eki Görüntüle 531956
hakkari sümbül dağı ilk kar yağdı ..kaloriferler yanmıyor ve biss donuyoss kısslarr..
dün sabah 62,3 geldim bu sabah 63,1 geldim nasıl iş anlayamadım
karnım şiş felaketim
ama bu kadarda +++ olmaması lazım
dün akşam pilav tavuk yemiştim ertesi güne +800 olmaması lazım
canım bazen öyle oluyo hem yemek hem wc üstüste geldiyse çok normal bazen de hiç bi nedeni olmayabiliyo ama geçer yarına diye düşünüyorum
ben re..k easy tone kullanıyorum hakkaten çok güzel yapıyo popoyu ama benim ayağımın arkasını biraz acıttı niye bilmiyorum aslında çok rahatlar bi tek arkası rahatsız belki sana öyle nişey olmaz geri kalan durumlar için tavsiye ederim
bende istiyorum bu re.book easy tone ayakkabılardan.bulabilirse bu küçük şehirde alıcam mutlaka.bacak kaslarını %11 popoyu %28 daha fazla çalıştırması dikkatimi çekti.gerçi popoda sorun yok benim sorun göbekte ama nedden daha iyi olmasın?bende n.ke almıştım ama hiç rahat yürüyemiyoru.aslında ayakkabı iyi tam yürüyüş ayakkabısıda sorun bende :)ayaklarım küçük ve hangi ayakkabıyı alırsam alayım en rahat c..nvers bile ayağıma vurdu:)
ben 6 senedir yapıyorum canım arada aralar versemde .çok faydasını gördüm ince görünüyorsun.ara verince tekrar göbek lömbürlömbür oluyor malesef kalça da sarkıyor.Nedense çocukluğumdan beri cumaları severim ben de
Platesin ve yürüyüşün için Nasıl plates iyi geliyor di mi Benim bugün 6.günümdü inanılmaz sıkılaştım..
inşallah düğüne kadar istediğin kiloya ulasırsınslm sekerler bugün ablamın bohcasını götürdük
1 hafta sonra nisanlanıyor cok heyecanllıyım
beyaz kenarları dore işlemeli uzun bir elbise giyicem
saclar karamel hürrem gibin oldum ahaha
keske birde 65 olaydım
öğrenciyken cok severdim ama çalısınca daha çok sevdim yaw.
ben de seviyorum ben de
sen de benim gibi...ben de bu sabah yarım simit yiycektim,sonra dedim ki bunu yarısını 2 saat sonra yersem pişman olurum en iyisi mi şimdi yiyim dedim.yine kötü ama kötünün iyisi bu kadar olur.eşim almasa hiç aklımda yok tu simit ama alınca dayanamıyorum malesef1.öğün : 11 :00
z.yağında yumurta
domates
biber
8 zeytin
bol maydanoz
dereotu
yarım poğaça:44:
adaçayı
2.öğün : 16 :00
1 bardak ceviaz+fındık
ayran
yeşilça
3.öğün : 19:00
3 parça pirzola et
bol roka
domates
kuru soğan
sabahtan kalan yarım poğaça ( bi daha yapmıyacam bunu en azından akşam yemiyecem)
omega 3
su :3 lt
yürüyüş: 20 dk
yaktırın hemen ya.çok sogudu artık gece daha soğuk olurEki Görüntüle 531956
hakkari sümbül dağı ilk kar yağdı ..kaloriferler yanmıyor ve biss donuyoss kısslarr..
hülyacığım gerçekten çok kötü bir durum. dilerim bir an önce tamir olur. aslında hayatımızda ne kadar önemli şeyler var, yokluğunda perişan oluyoruz resmen. kilo için üzülme haftaya telafi edersin
çok kötü yawww..kolay gelsin canım..tuvalet bu hiçbirşeye benzemez..:26::26: