Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bidahakine inşallah bebişim..bütün kış burdayız daha ne muhabbetler yaparız biz kıssallah muhabbetımızı arttırsın bebeem.dun aksam cocuklarla ılgılen,yedır,ıcır,yatır derken vakıt gectı az da starda hayatımın rolu ne baktım haluk bılgınerı cok begenırımde ama bılseydım burdakı muhabbetı ılk tercıhım olurdu:)))
sersumum ıkımız varız canım turk kahvenı ıctın mı bu sabah ben ıcmedım sımdı yapcam yapam mı sanada
boyunu yaz ben değiştireyim canım
dün bişeyler denedim asyacım,kızın biri ''ayyy çok yakışmış bence al bunu'' dedi.ben de 1 sene önce görseydin beni,yakışıp yakışmadığını görürdün dedim;ama İÇİMDEN
canım kociş en son foto koymamı yasaklamıştı,siteden çaldıklarını duyunca.senin için şansımı bi daha deneyip sorarım kocişe
gecmıs olsun canım ıyınıyetlımde gelmıs karsılıklı ıcek kahvelerımızı canlarım
sonrada
Eki Görüntüle 531408
içerik
boyum 163 kilom 66,5 oldu canimmmmm
bayrama kadar 65 olurmuum acep?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvepfmQ/weight.png[/img]
[/img] dışındakileri kopyala yapıştır canım.. güle güle kullan
1.5 kilo verilebilir canım neden olmasın
çay pek sevmem ama siz yaparsanız içerik
Papişim di mi bis yokken muhabbet ediyorlar kıslaarrr.. Akşam bi ara geldim baktım oyam gelmiş gitmiş kimse yoktu çıktım bende..Ben gidince fırsat bilmişler bence de kasıt var
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wvepfmQ/weight.png[/img]
[/img] dışındakileri kopyala yapıştır canım.. güle güle kullan
1.5 kilo verilebilir canım neden olmasın
ellerin dert görmesin sersumcugum..
haftasonu 3-4 günlügüne tatile cikacagiz
diyetimi fazla tutamam gibi geliyor, almanyada cünkü et yiyemiyorsun her yerde eminim otellerde özgür yumurtada yoktur.. bakalim ne yapcam
sen de mi bürütüss..aşkolsun küsstümm
ellerin dert görmesin sersumcugum..
haftasonu 3-4 günlügüne tatile cikacagiz
diyetimi fazla tutamam gibi geliyor, almanyada cünkü et yiyemiyorsun her yerde eminim otellerde özgür yumurtada yoktur.. bakalim ne yapcam
aaa cizelgem cok tatli olmus.. cicekli, böcekli
sersum kaçar..öpüldünüz...