Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneoyam ve lacey;süper kilo vermişsiniz bu hafta,tebrikler
Sabah kahvaltım
menemen peynir zeytin yarım dilim ekmek ceviz ve çocuklara yaptığım acti fry patatesten çok az
öğlen de bir arkadaşıma gideceğim inşallah bana göre birşeyler vardır
Dün yaptığım pilates sebebiyle karın kaslarım ve yan kaslar bayağı bir ağrıyor inşallah çalıştığı için ağrı olmuştur
boğazım kötü,halsizim de ama gidip yürüyebildiğim kadar yürüyeyim bari:97::97::97:
süpersingünaydın ,dilerim herkesin günü güzel geçsin
kilo bildirimim
GEÇEN HAFTA : 73.3 kg
BU HAFTA : 72.4 kg
FARK : 900g
amiin,valla çokk zor,eve kapanıyoruz resmengünaydın canım
kış çok erken başlamış orda tatlım,allah kolaylık versin size
evet zor ama,en güzel yanı kayak yapmak bir başka güzel.reyhancığım işiniz zor , soğuk ve kar denince erzurum geliyor akla
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta sanırım 56.00 idi
Bu hafta 56:2 (hain tartı ben ona sorarım)
Fark:200 gr +++
Bugün listeyi kim yapıyor:26:
bu hafta kilom sabit kızlar haftaya daha bir asılıcam inş.
bayrama ince girmek istiyorum çünkü
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta sanırım 56.00 idi
Bu hafta 56:2 (hain tartı ben ona sorarım)
Fark:200 gr +++
Bugün listeyi kim yapıyor:26:
menü bildirimi
sabah
peynirli salçalı omlet
peynir zeytin
roka
badem ceviz
ada çayıı..:120::120::120:
antibiyotik ve diğer ilaçlar alındı kahvaltı yapılıp topiğe katılım yapılıyor..:126::126:
dedim bile
ufff..burası da 1 aya kadar erzuruma yetişirmiş canım..hepimize kolay gelsin..burası ülkenin en soguk yeri erzurm,burda havalar sogudu kaloriferler yanıyor.kazaklar cıktı,haftaya kar lastikleri de takılcak kışa hazırız:18:
iğneoyası ve sersumum döktürmüşler yine akşamyine kaçırdım,ama misafir vardı gelmem mümkün değildi bu seferama çok güldüm kızlar size,allah da sizi güldürsün
sersum,siyahmiyah,sizlere de çok geçmiş olsun.benim de boğazım çok acıyo bugün,hatta biri gıdıklıyo gibi tuhaf şeyler oluyo boğazımagrip geliyorum diyo
sersum siyahmiyah çok geçmiş olsun. geçen hafta cuma günü bende aynı durumdaydım. antibiyotiği içince 3 günde toparlandım
dışarısı soğuksa yürüme tatlım..evde bişeyler yap..ben yürüşle iyice arttı hastalığım..boğazım kötü,halsizim de ama gidip yürüyebildiğim kadar yürüyeyim bari:97::97::97:
hayirli cumalar hepimize insallah!!
ben cizelgemi nasil degistirebilirim, 0,5kg vermisimde
kontrol pandelde bu yaziyor: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wKPQz24/weight.png
topiğin mıhtarları toplantısı.
iyiniyetlim,leylakım ve papadiyam yine kaçırmışız diycekler iddaaya varım yarın
Kızım:16 ay
Büyük oğlan: 19 ay
Küçük oğlan:22 ay
Ömrünün yaklaşık 4,5 yılını emzirerek geçirmiş. Napsın...
Heee... :)))Napalım...Gelselerdi... Oturup tv seyrediyolar...(Gerçi papadiya yürüyor da olabilir. Onda bu potansiyel var yani.)Yarın anlatmayalım neler konuştuğumuzu:))))
Rica ederim.
Bak cvp verdik, bir daha küsmek yok tamam mı?:)
bak ben de unuttum onları. .neyse yine de umutlu olalım bence
oldu sırrr kalsın aramızda topiğe misafir gelenlerde bunlar ne saçmalıyor diyodur ..karatay dışında herşey var..
Doğurmam, doğurmam... Tükanı kapattım ben:)) Yoksa bi dene de 40ımda patlatacaktım:)))
Yarın 79 çıkarsam daha bi sıkı fıkı olabilirim. Zaten çok göndermiş adam... Yiyorum yiyorum bitmiyor... Artık Arapla yağ muhabbeti olucak bizimkisi...
kız bu kahpe bizanstaki kadın gibi oldu hani hükümdarın paçasına yapışan var ya onu alma beni al diyen..60:
du bakalım yarın görcez..79 muu 80 miii..sıkıldık artık bu 80 den yaww
Hadi kıss merak ettim kilonu
Geçmiş olsun canımcım.. Adaçayını demleyip(5 dakika filan demlenecek ama)gargara yaparsan iyi geliyor..
Ben elma sirkeli ılık su ile antibiyotik kullanmadan geçiriyorum boğazımı:112:
kızlar resmen koptum yazdıklarınızı okurken..ama artık kasıt arıyorum bu durumda ne zaman bız yokuz ekıp toplanıp kaynatmaya baslıyor(
biz de kopmuşuz zaten belli değil mi
okaaa bekledik sizi beyaaa..saat 12 oldu çıktık..
sizzzden ötürü sizzzden ötürüü beyaa
aşkolsun bebeemm ne kastı kustu aaa..