- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
canım ben sabahları artık peynirli ve salçalı omlet yapıp götürüyorum.zeytinyağıyla yaptığımdan donmuyor ve kokmuyor..saklama kabına onu koyup diğer bölmesinede peynir zeytin domates doğruyorum..torbaya da bademlerim..işte bu kaa..kızımın okulda kullandığı bölmeli saklama kabı işe yarıyor yani..tabii yumurtayı soğuk seversen bence güzel oluyor..
sağol canım..
sağol tatlım..biz de ilkbaşta gelmemeyi düşündük babamızla ama kızım tam ergenliğe giriyor babasına çok düşkün bir de benim eşim merkezde hastanede olunca gelmeye karar verdik..hiç pişman değilim..ailenin birarada olması çok önemli..ayrılık çok zor katlanılır..Allah bu durumda olan herkese yardım etsin
..ben de ara ara arkadaşlarımın bu konularla moralini bozuyorum ama paylaştıkça insan daha kolay katlanıyor..hepsi de çok destek oldular sağolsunlar..yeter ki sağlık olsun hayırlısıyla bitecek inşallah
evet canım katılıyorum..Allah gurbetin bitip sevdiklerimize kavuştuğumuz günlere kavuşmamızı nasip etsin..iyi düşünelim iyi olsun
sağol tatlım..
kıyafet konusunda istediğini bulamamışsın ama yürüyüşün olmuş tatlım..bidahakine bulursun inşallah..insanın kafasında bişey olmayınca da karar veremiyor bee
senin de mi kayın sülalesi geliyor yawwallah kolaylık versin canım
kıyafet konusunda istediğini bulamamışsın ama yürüyüşün olmuş tatlım..bidahakine bulursun inşallah..insanın kafasında bişey olmayınca da karar veremiyor bee
senin de mi kayın sülalesi geliyor yawwallah kolaylık versin canım
Leylakım ben de düğün için kıyafet bakarken ne aradığımı bilmiyodum oruç oruç dolaştımdı hatırladın mı yazın sıcağındasen gene şanslısın benden
canımcım kahvaltı saatinle öğlen yemeği saatin biraz yakın geldi bana ama işyerinde mecburen öyle oluyordur bilemedim şimdi :44: akşamdan yeşilliğini salatalığını falan doğrayıp içine peynir-zeytin ekleyebilirsin hatta koku sorun olmazsa haşlanmış yumurta bile eklenebilir ben içine cevizde atıyorumgüsel oluyor hatta duruma göre denemedim ama aklımda haşlanmış accıcık bulgur yada buğdayda atılabilir hımm deneyeyim bi gerçi ben haşlanmış bulgur-buğday yada nohutu yoğurtlayıp yemeyide severim
sağol canımama allahtan sadece 1 gece kalacaklar
hatırladım iyiniyetlim,evet ben daha şanslıyım,karnım acayip toktu gezerkenben çok tuhafımdır.karşıdan görüp o kıyafete aşık olmam lazım onu almam için ama yok,hiç güzel bişey yoktu.daha doğrusu nikah için uygun bişi yoktu.burdan bakıcam artık napıyım
canımcım daha önce dediydim ya benim fıtık pörtlerse diye öölee hareketler yapamıyorum maalesef..Bana da her tartı günü aynı şey oluyoertesi gün kilo hep eksik görünüyor
önemli olan kilo vermek di mi canımcım..
Sersumum plates yapmanı tavsiye etsem bak stres de attırıyor.. Doğru nefes inanılmaz faydalı:112: Benim 4 günde bıngıl göbüş bile gitti.. Keşke yazın göbüşlü dolaşmasaymışım
bu 3. yazışım sersumuma yazıyom ya çık işteeee offfff
Sersumum al sananiye dövdüm bakalım
Ben yemeğimi yedim geldim
4 kaa kıymalı lahana sarması
nohut yemeği
kabak salatası ve mevsim salata
üzerine de
seni gidi şanslı kısss..sağol canımama allahtan sadece 1 gece kalacaklar
Bak gene şanslısın benden
Canım tuhaf filan değilsin.. Ben de öyleyim. Vitrinlere baktığımda çookkk hoşuma gitmesi lazım almam için..
Bi de aradığında da bulamıyosun.. Alışveriş için çıkmadığımda bi sürü şey gözüme çarpıyor
slm arkadslar bugun doktora gıttım hamıle degılım yumurtlammada bıraz sorun varmış Klomen dıye bır ılac verdı . bılgısı olan varmı ılacla ılgılı 5 gun ıcıcekmıısm bu ay hamıle kalabılırsın belkı de dedı hadı akalım hayırlsısı
canımcım kahvaltı saatinle öğlen yemeği saatin biraz yakın geldi bana ama işyerinde mecburen öyle oluyordur bilemedim şimdi :44: akşamdan yeşilliğini salatalığını falan doğrayıp içine peynir-zeytin ekleyebilirsin hatta koku sorun olmazsa haşlanmış yumurta bile eklenebilir ben içine cevizde atıyorumgüsel oluyor hatta duruma göre denemedim ama aklımda haşlanmış accıcık bulgur yada buğdayda atılabilir hımm deneyeyim bi gerçi ben haşlanmış bulgur-buğday yada nohutu yoğurtlayıp yemeyide severim
merhaba kızlar nasılsınızdün anneme temizlik için yardıma gittim(annem artık beni işçi olarak çalıştırsa yeridir )neyse temizlik bitti,doğruuu çarşıya.hem nikah hem bayram için kıyafet baktım ama istediğim gibi bişey bulamadım(ne istediğimi de bilmiyorum ama.... )dün o kadar yürüdüm ve hareket ettim ki akşam sızdım resmen.ne kaaa çok yürümüşüm ki,yürümeye antremenlı olan bacaklarım bile hala ağrıyo
bugün akşam da kayınpederim ve kaynım geliyo:111::111::111:sabahtan beri hazırlık yapıyorum...börek yaptım bir de revani şimdilik.ama daha çok işim vararaya bir de yürüyüş patlatırsam tam olucak
2 günlük özetim ne de uzun oldu yavvv
Canım tuhaf filan değilsin.. Ben de öyleyim. Vitrinlere baktığımda çookkk hoşuma gitmesi lazım almam için..
Bi de aradığında da bulamıyosun.. Alışveriş için çıkmadığımda bi sürü şey gözüme çarpıyor
benım annemde benı :))
eskiden olmuyordu begenemıyorduk simdi
model begenemıyoruz süper.
gerci sen artık incecik oldun
leylakım ne zman foto eklıceksin yahuuu cok merak ediyorum
sersumcum neler yedın komsularınla bakem