- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapatamadımmmm
akşam: kavurma süzme yoğurt az salata
beni unttunuz muu artık hayatımda dıyetın de sı yokkkkk
sabah 2 muz ve cevız yedım
öğlen nohutlu 1 kepce bulgur pılavı
1 kepce sulu köfte
ayran
ıkındın sekersız kahve
kaju fıstık
sımdı arkadsım gelcek
pateteslı kıymalı börek
havuclu kek
elmalı pasta
damlacıkolu kurabıyem var
karısık cerez -meyve ıkram edıcem
tek arkads olucak dolayısıyla onunla beraber yıyecegım bende
1 kepce sulu köfte
ayran
ıkındın sekersız kahve
kaju fıstık
sımdı arkadsım gelcek
pateteslı kıymalı börek
havuclu kek
elmalı pasta
Eveettt geldim kıslaaarrr.. Sersum çayım açık olsun:112:
Bugün yeni aldığım pantolonumu giydim. Öğretmen arkadaş senin göbek gitmiş dedi. Bi baktım göbek accuk kalmış yaw
:124::124::124::124::124::124: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Neden mi 3 gündür plates yapıyorum accaayip sıkılaştım Birazsdan gene ebruyla spor yapıcciiimm
iyi boğazları kızarmış biraz. Doktor koruyucu antibiyotik ve burun spreyi verdi. Bir de genetik olarak astıma yatkınlık söz konusu olduğu için ventolin verdi. Ateşi çıktı az önce calpol verdim. Ağrısını geçirdi herhalde şimdi gene ınnnnnınnnnnnınnnnnnnnnnn oynuyoo
1 kepce sulu köfte
ayran
ıkındın sekersız kahve
kaju fıstık
sımdı arkadsım gelcek
pateteslı kıymalı börek
havuclu kek
elmalı pasta
Bugün yeni aldığım pantolonumu giydim. Öğretmen arkadaş senin göbek gitmiş dedi. Bi baktım göbek accuk kalmış yaw
:124::124::124::124::124::124: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Neden mi 3 gündür plates yapıyorum accaayip sıkılaştım Birazsdan gene ebruyla spor yapıcciiimm
iyi boğazları kızarmış biraz. Doktor koruyucu antibiyotik ve burun spreyi verdi. Bir de genetik olarak astıma yatkınlık söz konusu olduğu için ventolin verdi. Ateşi çıktı az önce calpol verdim. Ağrısını geçirdi herhalde şimdi gene ınnnnnınnnnnnınnnnnnnnnnn oynuyoo
1 kepce sulu köfte
ayran
ıkındın sekersız kahve
kaju fıstık
sımdı arkadsım gelcek
pateteslı kıymalı börek
havuclu kek
elmalı pasta
Eveett diyet yapmayanı heman unuturuz bis kıss bis değil sen bizi unuttun
Hoşgeldin pepetim.. Amaannnınnn patatesli kıymalı börek de enfesss ımmmmm eline sağlık.. aha sık gel yanımıza canım:112:
pepetomm napıyon kız dellendınmı
Canım ne güzel yürü işte çok sevindimmmkızlar nasılsınız?
bugun kahvaltıda yumurta salatası ve cevız yedım.
sonra yuruyusume cıktım sizlerden ilham alarak..
45dk.yurudum..
eve geldım cocuklarıma bır kucuk borcam kızartma ve karnıbahar kızartması yaptım.
duşa gırdım cıktım adet olmusum..
İYİNİYETLIİM bende sabahları 7 de kalkıyorum ama sen daha erken uyanıyorsun heralde.enerjin banada enerji verıyor canım..
siyahım sağol canımgeçmiş olsun iyiniyetlicim en kısa sürede iyileşir inşallah oğluşun
kayınvalidem düşüncelidir sağolsun ama çok ince eleyip sık dokumamak lazım öyle olursa iş çığrından çıkıyo hiç kimse kendi annen gibi değil herkesin herkese dokunan bi noktası olabiliyo yine de kendi kanından canından olanlarla bile ayrı düşebiliyosun el olunca daha farklı, buna bin şükür Allah bozmasın... valla benim koymama gerek yok eşim saolsun 2 güne hepsini halledecek gibi görünüyo
bu akşam yine spora niyetlendim yine olmayacak gibi du bakalım ev içi bi çözüm düşüneyim ben buna..
teşekkürleerrçok geçmiş olsun kuzucığa
İnşallah canım çabucak iyileşirİyiniyetlim geçmiş olsun oğluşuna,çabucak iyileşir inşallah
İnşallah Oyammsağolİneklerin çoğu besi ineği. Serbest gezen ineklar değil ve çoğuna daha çok süt versin diye östrojen hormonu veriliyor. Bu hormon da süte geçiyor. Östrojen ise meme kanserini tetikliyor. Bunları ben değil, annemin onkoloğu söylüyor. Paylaşayım dedim.
Tiroid çok çalışınca da saç dökülüyor haberin olsun. Bir de demir ve d-vitaminini kanda tahlil yaptırmadan kullanma canım. Suda eriyen vitaminler (c vitamini gibi)vücutta tutulmuyormuş. Ama demir ve d vitamini belki de birikim yapar, fazlası zararlı olur. Bir doktora gitmeden kullanma bence.
Geçmiş olsun iyiniyetlim... Hemen toparlar inş.
kolay gelsin reyhancığım , birkaç güne toparlarsın
inşallah ama ağzım durmuyoki
gözünaydın mı diyeyim canım sen o ++ ları 1 hafta da halledersin canım üzülme..
ooo iyiniyetlim almışsın övgüleri.beni de bu ara görenler,kilo aldıgımı çarpıyolar yüzüme.moral sıfır.haketmiyo değilim hani.Eveettt geldim kıslaaarrr.. Sersum çayım açık olsun:112:
senin işin benimkinden de zor pepeti,beslenme düzenini oturtursun insallah.insan neleri yemeye alıştıysa yine onları arıyor.gercekten karbonhidrat bagımlılık yapıyor.su an deli gibi kavonozdaki böğürtlen recelinden yemek istiyorum.öyle alıstım 2 haftadır.dellendım de dnebılır kesınlıkle dötü göbegı saldım 65 kkıloyum verdıgım tum kıloları 4 ayda aldım ayda 1.5 kılo alarak bu gunlere geldım ıısn ılgıncı toparlayamıyorum moralım bozuk canım sıkkın
gece yıyorummm heppp paket paket cıkolata