Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrep33 nerden alinti bu yazi
sutu niye tuketmeyelim, bi tek o aklima yatmadi :)
ayy sahi mi,benim saçlarım öyle döküldü ki ,acil önlem almalıyım..özel bi şampuan,hap ve serum kullanmaya başladım yeni,rica etsem demir ve d vitamini haplarının adlarını yazarmısın canım,bi de mutlaka doktor reçetesi mi gerekiyor kullanmak için,kişiye özel mi yani,çok sordum kusura bakma ama benim için önemli bi sorun bu
Rabbim hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın ve de çocuğu olmayanlara da nasip etsin inşallahhh
Benim sürekli yerlere basıyor veee sonuçta hasta olduuuu bugün onu doktoruna götüreceğiz..
çorap ev ayakkabısı vs hiçbişeyi ayağında durdurmuyor. Dün ablasına ayakkabılarını giy yoksa doktoğ amca kısar diyomuşş köpüşlü terlikleri de var onları eline giyiyo ablasının da inekli pofudukları var bak abla giymiş hadi sen de giy diyoruzsıkıntılı biraz giymiyor.. Ben de koccamannn bir halı var salona onu sericiimm ki basacak yer bulamasın çıplak
iğneoyam,pampişim..
naapıyonuz beyaa..uyuyomunuz ekranın karşısında kıss..
2. öğünümü yaziim..şimdik yedim
2 parça ızgara tavuk
2-3 yaprak sarma
semizotu salatası
yoğurt
eşim nöbetçi ben de yine burda nöbete kalırım heralde..
tahmin ettim tatlım yine de takılayım dedim..Önce okuyup, sonra yazıyoz yaf... Bugün misafirlerim vardı. 10 kişiydik. 1 saat kadar önce onları gönderdim. Biraz önce de kocam tlf açıp müjde verdi, akşam misafir geliyor diye... Yemeğe çağırmış ama çaya geliriz demişler. Çok şükür ki...
Biraz dinlenip yemek hazırlığına başlayayım.
Spor falan hakgetire bugün
Akşam gelecek olanlar arkadaşlar. Adam güzel gitar çalıp, şarkı söylüyor... Döktürür artık. Gece kaçta girebilirim nete kimbilir...
yok bebeem aylık degıl hıc sevmezler ıstanbulu bugun yarın gıderlercanım en güzeli tavada teflon kullanmak istemezsen ben seramik tavada yapıyorum çok lezzetli, ve pratik oluyor..
pampişim ne zaman gitcekler kıss yoksam seninkiler de iyiniyetliminkiler gibi aylık mı geliyorla:18::18:r..inşallah değildir..:26::26: Allah kolaylık versin..
afıyet olsun bıdenem super menu2. öğünümü yaziim..şimdik yedim
2 parça ızgara tavuk
2-3 yaprak sarma
semizotu salatası
yoğurt
eşim nöbetçi ben de yine burda nöbete kalırım heralde..
yok kız ne uyuması ogluma ders yaptırıyorum bı yandan:))iğneoyam,pampişim..
naapıyonuz beyaa..uyuyomunuz ekranın karşısında kıss..
cok ballısın oyam gunduz mısafırının hazırlıgıyla aksamkı mısafırlerıde agırlıycan demıııkolay gelsın canım bu arada ha bıde cayın yanında neler var bacım yazıver heleÖnce okuyup, sonra yazıyoz yaf... Bugün misafirlerim vardı. 10 kişiydik. 1 saat kadar önce onları gönderdim. Biraz önce de kocam tlf açıp müjde verdi, akşam misafir geliyor diye... Yemeğe çağırmış ama çaya geliriz demişler. Çok şükür ki...
Biraz dinlenip yemek hazırlığına başlayayım.
Spor falan hakgetire bugün
yok bebeem aylık degıl hıc sevmezler ıstanbulu bugun yarın gıderler
afıyet olsun bıdenem super menu
yok kız ne uyuması ogluma ders yaptırıyorum bı yandan:))
cok ballısın oyam gunduz mısafırının hazırlıgıyla aksamkı mısafırlerıde agırlıycan demıııkolay gelsın canım bu arada ha bıde cayın yanında neler var bacım yazıver hele
Eki Görüntüle 530091
çocuklarını eşşek sıpası diye sevenler ..çok tatlı ama değil mi yaww..herşeyin küçüğü
Kıs canlı mı bu ??? Oyuncak gibi : ))
pazar gununden berı kayınvalıdemler bızde o yuzden fazla gıremıyorum hıc işim bıtmıyo ama yuruyusumu ıhmal etmıyorum dünde bugun de 1 er saat yurudum kızlar
Eki Görüntüle 530091
çocuklarını eşşek sıpası diye sevenler ..çok tatlı ama değil mi yaww..herşeyin küçüğü
iyi tatlım şanslısın o zaman.misafirliğin kısa olanı makbuldür di mi
slm kızlar 2 gündür yediklerimi yazamadım arz edeyim
dün:
sabah: tam karatay kahvaltısı ceviz eksik
akşam: 5 köfte slata baklava
bugün:
sabah: tam karatay kahvaltısı
öğlen: kıymalı pide ayan salata
şimdi akşam oldu insallah birşey yemeden dükkanı nkapatırım
en güzeli 3-sonuç..aynen oyle bebısım mısafırlık 3 gundur
1 gırıs
2 gelısme
3 sonuc
evet canım yaa çok şirin sizle paylaşayım didim..tebrik ederim süppersin
bayıldım bayıldım yaaaa şirinliğe bakk valla her şeyin küçüğü pek sevimli
ben de az önce yemeğimi bitirdim 5 kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, az biraz pişmiş patlıcan ve bol yeşil salata yedim
birazdan bilgisayarı eşime devredip hareket edeyim diyorum
tabii önce mutfağı toplayıp kurumuş çamaşırları telden almam lazım
çaya gelirim inşallah :126: