Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2. öğünümü yaziim..şimdik yedim:KK56::KK56:

2 parça ızgara tavuk
2-3 yaprak sarma
semizotu salatası
yoğurt

:KK56::KK56::KK56:

eşim nöbetçi ben de yine burda nöbete kalırım heralde..:KK1::KK1:

Kıs mutlucivciv pişmedi mi daha o köfteler :) Neyse en azından yapım aşaması tamamlanmış. Ben onlara binbirgece köftesi adını verdim.. hehe

iğneoyam,pampişim..

naapıyonuz beyaa..uyuyomunuz ekranın karşısında kıss..:KK1::KK1:

akrep33 nerden alinti bu yazi
sutu niye tuketmeyelim, bi tek o aklima yatmadi :)

İneklerin çoğu besi ineği. Serbest gezen ineklar değil ve çoğuna daha çok süt versin diye östrojen hormonu veriliyor. Bu hormon da süte geçiyor. Östrojen ise meme kanserini tetikliyor. Bunları ben değil, annemin onkoloğu söylüyor. Paylaşayım dedim.

ayy sahi mi,benim saçlarım öyle döküldü ki ,acil önlem almalıyım..özel bi şampuan,hap ve serum kullanmaya başladım yeni,rica etsem demir ve d vitamini haplarının adlarını yazarmısın canım,bi de mutlaka doktor reçetesi mi gerekiyor kullanmak için,kişiye özel mi yani,çok sordum kusura bakma ama benim için önemli bi sorun bu

Tiroid çok çalışınca da saç dökülüyor haberin olsun. Bir de demir ve d-vitaminini kanda tahlil yaptırmadan kullanma canım. Suda eriyen vitaminler (c vitamini gibi)vücutta tutulmuyormuş. Ama demir ve d vitamini belki de birikim yapar, fazlası zararlı olur. Bir doktora gitmeden kullanma bence.

Rabbim hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın ve de çocuğu olmayanlara da nasip etsin inşallahhh:KK16::KK16::KK16:

Benim :emir_bebek: sürekli yerlere basıyor veee sonuçta hasta olduuuu:KK52::KK52::KK52: bugün onu dokt:KK52:oruna götüreceğiz..
çorap ev ayakkabısı vs hiçbişeyi ayağında durdurmuyor. Dün ablasına ayakkabılarını giy yoksa doktoğ amca kısar diyomuşş:KK9::KK9::KK9::KK9: köpüşlü terlikleri de var onları eline giyiyo:KK60::KK60: ablasının da inekli pofudukları var bak abla giymiş hadi sen de giy diyoruz:KK55:sıkıntılı biraz giymiyor.. Ben de koccamannn bir halı var salona onu sericiimm ki basacak yer bulamasın çıplak:KK9::KK9::KK9:

Geçmiş olsun iyiniyetlim... Hemen toparlar inş.

menu bıldırımı

sabah karatay kahvaltısı

ıkıncı ogun:

balık
salata
kızartma
helva
omega3

iğneoyam,pampişim..

Önce okuyup, sonra yazıyoz yaf... Bugün misafirlerim vardı. 10 kişiydik. 1 saat kadar önce onları gönderdim. Biraz önce de kocam tlf açıp müjde verdi, akşam misafir geliyor diye... Yemeğe çağırmış ama çaya geliriz demişler. Çok şükür ki...

Biraz dinlenip yemek hazırlığına başlayayım.

Spor falan hakgetire bugün:KK43:

2 parça ızgara tavuk
2-3 yaprak sarma
semizotu salatası
yoğurt

Akşam gelecek olanlar arkadaşlar. Adam güzel gitar çalıp, şarkı söylüyor... Döktürür artık. Gece kaçta girebilirim nete kimbilir...

Önce okuyup, sonra yazıyoz yaf... Bugün misafirlerim vardı. 10 kişiydik. 1 saat kadar önce onları gönderdim. Biraz önce de kocam tlf açıp müjde verdi, akşam misafir geliyor diye... Yemeğe çağırmış ama çaya geliriz demişler. Çok şükür ki...

tahmin ettim tatlım:KK1::KK1: yine de takılayım dedim..:KK9::KK9:

abowww aynı günde 2 misafir çekilir mi yaww..:KK37::KK37:
kolay gelsin tatlım..:KK34::KK34: gündüz misafirlerinden bişeyler kalmıştır heralde..yeni hazırlığa gerek yoktur inşallah..:26:

Akşam gelecek olanlar arkadaşlar. Adam güzel gitar çalıp, şarkı söylüyor... Döktürür artık. Gece kaçta girebilirim nete kimbilir...

sen gelemezsin akşama tühh..:KK5::KK5:

canım en güzeli tavada teflon kullanmak istemezsen ben seramik tavada yapıyorum çok lezzetli, ve pratik oluyor..:KK34::KK34:

:KK60::KK60::KK16::KK16:

pampişim ne zaman gitcekler kıss yoksam seninkiler de iyiniyetliminkiler gibi aylık mı geliyorla:18::18:r..inşallah değildir..:26::26: Allah kolaylık versin..:KK1::KK1:
yok bebeem aylık degıl hıc sevmezler ıstanbulu bugun yarın gıderler:KK52:

2 parça ızgara tavuk
2-3 yaprak sarma
semizotu salatası
yoğurt

afıyet olsun bıdenem super menu:KK56:

iğneoyam,pampişim..

yok kız ne uyuması ogluma ders yaptırıyorum bı yandan:))

cok ballısın oyam gunduz mısafırının hazırlıgıyla aksamkı mısafırlerıde agırlıycan demııı:KK52::KK52::KK52::KK52:kolay gelsın canım bu arada ha bıde cayın yanında neler var bacım yazıver hele:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yok bebeem aylık degıl hıc sevmezler ıstanbulu bugun yarın gıderler:KK52:

afıyet olsun bıdenem super menu:KK56:

yok kız ne uyuması ogluma ders yaptırıyorum bı yandan:))

cok ballısın oyam gunduz mısafırının hazırlıgıyla aksamkı mısafırlerıde agırlıycan demııı:KK52::KK52::KK52::KK52:kolay gelsın canım bu arada ha bıde cayın yanında neler var bacım yazıver hele:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

iyi tatlım şanslısın o zaman:KK9::KK9:.misafirliğin kısa olanı makbuldür di mi:KK60::KK60:

$284103_426111764103225_468339447_n.jpg
çocuklarını eşşek sıpası diye sevenler :KK60::KK60:..çok tatlı ama değil mi yaww..herşeyin küçüğü :KK1::KK1::KK1:

slm kızlar 2 gündür yediklerimi yazamadım arz edeyim
dün:
sabah: tam karatay kahvaltısı ceviz eksik
akşam: 5 köfte slata baklava

bugün:
sabah: tam karatay kahvaltısı
öğlen: kıymalı pide ayan salata

şimdi akşam oldu insallah birşey yemeden dükkanı nkapatırım

pazar gununden berı kayınvalıdemler bızde o yuzden fazla gıremıyorum hıc işim bıtmıyo ama yuruyusumu ıhmal etmıyorum dünde bugun de 1 er saat yurudum kızlar:KK8::KK8::KK8::KK8:

tebrik ederim süppersin :KK9::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 530091
çocuklarını eşşek sıpası diye sevenler :KK60::KK60:..çok tatlı ama değil mi yaww..herşeyin küçüğü :KK1::KK1::KK1:

bayıldım bayıldım yaaaa şirinliğe bakk :KK52::KK52: valla her şeyin küçüğü pek sevimli :KK9::KK9:

ben de az önce yemeğimi bitirdim 5 kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, az biraz pişmiş patlıcan ve bol yeşil salata yedim

birazdan bilgisayarı eşime devredip hareket edeyim diyorum

tabii önce mutfağı toplayıp kurumuş çamaşırları telden almam lazım

çaya gelirim inşallah :126:

slm kızlar 2 gündür yediklerimi yazamadım arz edeyim
dün:
sabah: tam karatay kahvaltısı ceviz eksik
akşam: 5 köfte slata baklava

bugün:
sabah: tam karatay kahvaltısı
öğlen: kıymalı pide ayan salata

şimdi akşam oldu insallah birşey yemeden dükkanı nkapatırım

kapatamadımmmm
akşam: kavurma süzme yoğurt az salata

aynen oyle bebısım mısafırlık 3 gundur

1 gırıs
2 gelısme
3 sonuc:KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK60::KK60::KK60:en güzeli 3-sonuç..:KK60:
tebrik ederim süppersin :KK9::KK9::KK9:

bayıldım bayıldım yaaaa şirinliğe bakk :KK52::KK52: valla her şeyin küçüğü pek sevimli :KK9::KK9:

ben de az önce yemeğimi bitirdim 5 kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, az biraz pişmiş patlıcan ve bol yeşil salata yedim

birazdan bilgisayarı eşime devredip hareket edeyim diyorum

tabii önce mutfağı toplayıp kurumuş çamaşırları telden almam lazım

çaya gelirim inşallah :126:
evet canım yaa çok şirin sizle paylaşayım didim..:KK1::KK1:

menü çok leziz ama bulguru bence biraz azalt:KK34:..ben de kaçırıyorum bu aralar resmen şişiriyor yaww:18::18:
çaya bekleriz..:KK9::KK9:

X