- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
İlginiz , yazdıklarınız , iyi dilekleriniz için teşekkur ederim kizlar .. iyikivarsiniz karatay kizlari
n
mutlu olsun yeter zatenEvet caanımcım çok da eğlendik Ablasına dedim a bak diye o da arazi oluyo Bi geliyor baksın diye benim oğlan nerde hareket orada benim tepemde mutluydu
Vee yemedimmmm saat 6 gibi yarım bardak ayran içtim..
ben de bugün başladım karatay diyetine çok iyi geçti ilk günüm. hiç acıkmadım elim ayağım titremedi yani iyiydi ama bunları yiyerek nasıl kilo verilir onu da aklım kesmiyo... hemen menümü yazayım
sabah
2 yumurta ile peynirli omlet
peynir
6 zeytin
1 çb fındık
şekersiz çay
kahvaltı 10 buçuk gibi bitti 4 te acıktım
z.yağlı kabak yemeği ve ayran
saat 7:30 da acıkmadım ama akşam zorlanmamak için 1 kase yoğurtlu çorba içtim az da turşu yedim. lakin biraz önce midem kazındı ve 1 çb süt içtim. süt yasak mı bu diyette ben anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle hoşgeldin topiğin ilk sayfalarını okursan çok faydasını görürsün..takıldığın yerlerde de biz yardımcı oluruz..
gözünaydın mı diyeyim canım sen o ++ ları 1 hafta da halledersin canım üzülme..günaydın kızlar,kayınvalidemleri gönderdim yeniden sizlerleyim.geçen hafta çok kötü geçti ,hem regl öncesi,hemde evde pişen çeşit çesit yemekler( kendimi tutmadım,irademe yenik düştüm.tartıda kırmızı kartı da yedim.bunun acısını bu hafta boyunca sabah erken kalkıp 1 saat boyunca yürüyerek çıkaracagım.yemesi güzel yakması zor.bir türlü akıllanamadım
sabah 1 saat yürüdüm,10 da pilates yapacagım.ardından okula.hepinize kolay gelsin aksam görüşmek üzere