- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
ooo butun kızlar burda bı leylakım eksık o da gelsede turk kahvemızı höpürdetsek:)))
ah evet tatlım yaa canım kahve istedi sen deyince..yapıp geliimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo butun kızlar burda bı leylakım eksık o da gelsede turk kahvemızı höpürdetsek:)))
Kadın 10 yapıyor, ben 5.
Kadın 90 derece eğiliyor, ben 30 derece.
Kadın " ohhh" diyor, ben ahhhhhhhhhhh diyorum...
Papadiya da gelmiş... Leylek'ı bekliyorum. Sonra muhabbete başlıycam:))))
Biliyorum canım. Onun için yazdım.
Allah hayırlısını versin. En kısa sürede, sağlıkla kavuşursun inş.
Kadın 10 yapıyor, ben 5.
demek ki işe yarıyo datlum:112::112::112:
ebruyla pilatesi net den mi yapiyorsunuz ?
link vrebilirmsiniz ?
Kadın 10 yapıyor, ben 5.
SİYAHMİYAH,a;
Canım sen gurbet avantajını kullan afiyetle hiç suçluluk duygusuna kapılmadan ye..sonra kaldığın yerden baslar toparlarsın canım ....sana kucak dolusu memleket havası gönderiyorum kocaman ac kolarını doldur icine ..
slm arkadslar bugun doktora gıttım hamıle degılım yumurtlammada bıraz sorun varmış Klomen dıye bır ılac verdı . bılgısı olan varmı ılacla ılgılı 5 gun ıcıcekmıısm bu ay hamıle kalabılırsın belkı de dedı hadı akalım hayırlsısı
Kadın 10 yapıyor, ben 5.
slm arkadslar bugun doktora gıttım hamıle degılım yumurtlammada bıraz sorun varmış Klomen dıye bır ılac verdı . bılgısı olan varmı ılacla ılgılı 5 gun ıcıcekmıısm bu ay hamıle kalabılırsın belkı de dedı hadı akalım hayırlsısı