- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
yeniden hoşgeldin özlemcim,ayrılma buradan artık ama,anlaştık mı
ayrılmam canım,özledim sizleri çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeniden hoşgeldin özlemcim,ayrılma buradan artık ama,anlaştık mı
merhaba kızlar..uzun bir aradan ve alınan kilolardan sonra yeniden kürkçü dükkanına döndüm..hep denildiği gibi buradan ayrı olmuyormuş..aldığım kilolardan dolayı utanıyorum aslında ama korkunun ecele faydası yok...o yüzden devam etmeliyim diye düşündüm...benim metabolizmam çok ilginç..çok hızlı alıp veriyorum...bir haftada 2-3 kilo verirsem şaşırmıyorum çok yaşadım bunu,lütfen sizde yadırgamayın...hadi bismillah diyorum ve desteklerinizi bekliyorum
hoşgeldin canım tekrar, bir daha ayrılma burdan inşallah en kısa zamanda aldığın kiloları verirsin geri
hoşbulduk canım,seninle hemen hemen aynı dönemde başlamıştık bak sen ne güzel vermişsin kiloları..ben iseçizelgemi de değiştirdim gerçekçi olmak lazım dimi
Ben de sabah ebruyla pilates yaptım.
Sonra 4km/45 dakika yürüdüm. Son 1 kmde hafif rampa yaptım.
100 tane de mekik. Leylakım sayesinde... Dinlene dinlene yaptım. Bir de yürüyüşten sonra mekik çekerdim, bu sefer önce mekik çektim. Daha iyi oldu.
Benim de haberim olmamıştı. Şimdi seyrediyorum. Sağolun canlar.
o programı sevmediğim için hiç haberim yoktu,haber verdiğin için çok sağol canım
papadıyanın yuruyus macerası part2
bugun yuruyuse cıktıktan 10 dk sonra tek tük damlalar atmaya basladı sonrasında acayıp bır gok gurultusu ve sımsek caktı saganak seklınde yagmaya basladı nasılsa ıslandım yuruyeyım hem hocada yagmur fırtına dolu demeden yuruyun dıyor dıye dusunurken o da ne resmen dolu yagıyodu ve ve ınanın abartmıyorum mısket buyuklugundeydı (ıstanbul anadolu yakasında oturanlar gormustur) ve resmen basımı acıtıyodu dolu tanelerı eve donene kadar sırılsıklam ıslandım netıcede 30dk yuruyebılmıs oldum sadece(
Senin kadar azimlisi de zor bulunur papadiyam. Gurur duyduk seninle
Bugün Ümraniye'de oturan bir arkadaşımla konuştum. O da söyledi dolu yağdığını. İnanamadım
Heyyytt leylakımla oyamın sporlarına bakın beee
Ben de spor yaptım zannediyorum
Bugün full 1me derslere girdim bittim
Kafam sanki koccamannn oldu.. Bana ne iyi gelir tabiisii plates
Bugün platesle 2. günüm
papadıyanın yuruyus macerası part2
bugun yuruyuse cıktıktan 10 dk sonra tek tük damlalar atmaya basladı sonrasında acayıp bır gok gurultusu ve sımsek caktı saganak seklınde yagmaya basladı nasılsa ıslandım yuruyeyım hem hocada yagmur fırtına dolu demeden yuruyun dıyor dıye dusunurken o da ne resmen dolu yagıyodu ve ve ınanın abartmıyorum mısket buyuklugundeydı (ıstanbul anadolu yakasında oturanlar gormustur) ve resmen basımı acıtıyodu dolu tanelerı eve donene kadar sırılsıklam ıslandım netıcede 30dk yuruyebılmıs oldum sadece(