- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin de sporun züpperrr bebişim
Leylakım 2. gün plateste heryerimden et kırılmış.. Oyam sen de durum nasıl
al canımcım.. ben de kocişimle kızım büyük bilgisayarda oyun oynarken takılabiliyorum size..sırf akşamları burda olabilmek için kendime bilgisayar alıcam zaten sersumum
30 dk sabah,40 dk da öğleyin yürüdüm..toplamda 70 dk yürüyüş+ 150 mekik çektim
şimdi de limonlu suya devam:126::126::126:
yemediklerin için ayrıca baş dönmelerin nasıl oldu canım.:26:.doktora gittin miiherkese merhaba
yoğun bir hafta sonunun ardından burdayım
cumartesi eşimin halasının oğlunun nikahı vardı tüm günüm öyle gitti
kaçamak hiç bir şey yemedim baklavalar pirinç pilavları nohutlar börekler colalar
fantalar herkes aldı sildi süpürdü ben tokum dedim yemedim açta kaldım ama olsun
dün cumartesi yerine işe geldim
bugün normale döndüm şükür
sabah kahvaltımda
1 b.süt
1ç.b. badem
domates-salatalık
peynir
12 s.zeytin
2 k.k. yumurta
hoşgeldin canım..züpper bi başlangıçla başla yenidenmerhaba kızlar..uzun bir aradan ve alınan kilolardan sonra yeniden kürkçü dükkanına döndüm..hep denildiği gibi buradan ayrı olmuyormuş..aldığım kilolardan dolayı utanıyorum aslında ama korkunun ecele faydası yok...o yüzden devam etmeliyim diye düşündüm...benim metabolizmam çok ilginç..çok hızlı alıp veriyorum...bir haftada 2-3 kilo verirsem şaşırmıyorum çok yaşadım bunu,lütfen sizde yadırgamayın...hadi bismillah diyorum ve desteklerinizi bekliyorum
sağol canım.senin de mi başın dönüyordu geçmiş olsun..Hepiciğinize selamlaaar
2 gündür yoktum sayfalar dolmuş taşmış tam 1 saattir sizi okuyorum
haftasonu için eşimle yakın civarda bi yere gittik bayaa dinlendik iyi oldu baş dönmelerim geçti gibi ama hala bi halsizlik var geçer o da inşallah
bu 2 gün boyunca diyete uymak kolay olmadı biraz cısslı biraz yürüyüşülü bi haftasonu geçirdim
birazdan işten çıkıcam akşama haşlama tavuk, bulgur pilavı ve salata yapayım diye düşünüyorum
bu sabah kahvaltı edemedim öğlen de 2 muz (orta boy) ve biraz yoğurt yedim bu hafta düzenimi yeniden oturtucam inşallah
bu arada fincans başınız sağolsun, Allah size ömürler versin
sersumcum sana ve kızına da çok geçmiş olsun
akşam yine yanınıza gelmeye çalışıcam 2 günde çok özledim sizleri internet yoktu bulunduğumuz yerde maalesef
bi de çok uzuuuun süre sonra mısır buldum manava mısır gelmiş bugün çayın yanına yiyeyim diyorum sizce çok mu abartmış olurum? ama çok canım istedi dayanamadım hatta mısırı görünce memleket hasretinden ağlamaya başlayacaktım nerdeyse
seni o halde düşündüm de çok komik geldi pampişim.yaa..bi ara konuşmuştuk belki hatırlarsın..hocamızın dediği gibi biz deprem sel tufan demiyor uçarak yürüyormuşuk...uçarak hocanın yanına gidince de hocamız şok oluyormuş azmimizden diye..o aklıma geldipapadıyanın yuruyus macerası part2
bugun yuruyuse cıktıktan 10 dk sonra tek tük damlalar atmaya basladı sonrasında acayıp bır gok gurultusu ve sımsek caktı saganak seklınde yagmaya basladı nasılsa ıslandım yuruyeyım hem hocada yagmur fırtına dolu demeden yuruyun dıyor dıye dusunurken o da ne resmen dolu yagıyodu ve ve ınanın abartmıyorum mısket buyuklugundeydı (ıstanbul anadolu yakasında oturanlar gormustur) ve resmen basımı acıtıyodu dolu tanelerı eve donene kadar sırılsıklam ıslandım netıcede 30dk yuruyebılmıs oldum sadece(
Heyyytt leylakımla oyamın sporlarına bakın beee
Ben de spor yaptım zannediyorum
Bugün full 1me derslere girdim bittim
Kafam sanki koccamannn oldu.. Bana ne iyi gelir tabiisii plates
Bugün platesle 2. günüm
slm arkadslar bugun doktora gıttım hamıle degılım yumurtlammada bıraz sorun varmış Klomen dıye bır ılac verdı . bılgısı olan varmı ılacla ılgılı 5 gun ıcıcekmıısm bu ay hamıle kalabılırsın belkı de dedı hadı akalım hayırlsısı
slm kızlar
bugün maşallah diyim kendime hiç kaçamak yapmadım ama belli olmaz bu saatlerden sonra tozutuyorum sıklıkla ama kesin kararlıyım illa kaçamaksa ayran içerim diye telkinde bulundum kendime neyse geleyim bugünkü menüme
sabah 2 yumurtalı-pastırmalı omlet-zeytin-peynir-kuruyemiş yok evde aç kaldığımı hissettim yarım kase mısır gevreği ve süt
öğlen 1 kase sütlü gevrek
ara 1 fincan sade türk kahvesi
akşam 1 tabak mantarlı bulgur-taze fasülye-yoğurt
şimdide şekersiz açok çay içiyorum
afiyet olsun sersum ,bu hafta eksileri görelim inşallahkısslarr..bugün kendimi şartlandırmıştım 2 öğün diye ama işyerinde tavığı görünce dayanamadım
2. öğünüm
tavık şinitzel
semizotlu yoğurt
3. öğünüm
az karnıbahar yemeği
az çorba
çoban kavurma
yoğurt
şimdi de çayy çayy...
afiyet olsun sersum ,bu hafta eksileri görelim inşallah
tsk ederım oyamm bende umranıyedeyım
slm arkadslar bugun doktora gıttım hamıle degılım yumurtlammada bıraz sorun varmış Klomen dıye bır ılac verdı . bılgısı olan varmı ılacla ılgılı 5 gun ıcıcekmıısm bu ay hamıle kalabılırsın belkı de dedı hadı akalım hayırlsısı
Leylakım 2. gün plateste heryerimden et kırılmış.. Oyam sen de durum nasıl
Kadın 10 yapıyor, ben 5.
Kadın 90 derece eğiliyor, ben 30 derece.
Kadın " ohhh" diyor, ben ahhhhhhhhhhh diyorum...
ooo butun kızlar burda bı leylakım eksık o da gelsede turk kahvemızı höpürdetsek:)))