Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gidip leslie bacimla merhabala$yim
dua edinde dizim agrimasin ( arizali birazda )
Harikaaa buna eminim leylakım bizi motive edeceksin :112: şimdiden
Ben de gezmeyi pek severim ama kocam sağolsun evden dışarı çıkmaz. Boğa burcu. Oturan boğa diyorum ben ona:)))
Ben de gezmeyi pek severim ama kocam sağolsun evden dışarı çıkmaz. Boğa burcu. Oturan boğa diyorum ben ona:)))
oyledir herhalde
deneseler eminim birakmazlar pe$ini
ben hayatimda ilk defa ekmek yemeyi kestim daha dogrusu ilk defa diyet yapiyorum
yasaklar kadar saatli sepetli yemem,çok kati takip etmem vs de garipsiyolar
mesela park da çocuklara çekirdek açiyorum , elimle açmaya çali$iyorum agzima almadan
guluyolar :)
Benim eskiden çalıştığım şirket beni eğitim için Fransa'ya göndermek istemişti. Eşim istemedi gitmemi. Küstü bana. Düşündüm, taşındım... Amaaaan dedim. Gelince barışırız:))) Eğitim 5 gündü. 2 gün de kendim bir otelde yer ayırttım. Gezdim, geldim. Gelince barıştık işte... Gezdiğim de yanıma kar kaldı:)) Oh ettim!
sevgili kardeşim
tahin helvası canım..hazır..
koptum kızlar yaa tam gecmısı okuyup geldım cıkmıssınız ay ne guldum yaa.leylakım nasılsın bıdenem
kızlar yurumeye usenen arkadaslara bugun hangı sartlar altında yurudugumu anlatıp gaz vermek ıstıyorum ıznınızle:))))
oglen 12 de esımın anne ve babası memleketten geldı hos bes, yemek faslı derken kaynımda onlara hosgeldıne geldı esım ve cocuklarda var.e ama benım yurumem lazım :44: hımm sız otura durun ben bır markete gıdıp gelıyorum dıyıp arazı oldum 1 saat yuruyup geldım
ama napıyım kızlar bugun bu guzel havada yurumeden olmazdı demı:)))
ay sorma papadiyam,ne güzel muhabbet varmış ama kaçırmışsız.kociş maç var diye esir aldı bilgisayarı
iyiyim canım sen nasılsın
en iyisini yapmışsın şekerim,helal sana
ıyıyım bende bıdenem bugun yogun bır gundu sımdı oturabıldım gelınlık yapıyorum napıyımmakınayı beklıyorum camasırları cıkarıp katlayıp yatıcam sabah asarım artık olur dımı:))
Allahım yüzümde kocaman gülümsemeyle okuyorum sizleri Papişim harikasınız leylakımla:112: Bi Karataycıya engelk mi dayanır be yaaakızlar yurumeye usenen arkadaslara bugun hangı sartlar altında yurudugumu anlatıp gaz vermek ıstıyorum ıznınızle:))))
oglen 12 de esımın anne ve babası memleketten geldı hos bes, yemek faslı derken kaynımda onlara hosgeldıne geldı esım ve cocuklarda var.e ama benım yurumem lazım :44: hımm sız otura durun ben bır markete gıdıp gelıyorum dıyıp arazı oldum 1 saat yuruyup geldım
kolay gelsin canımcımıyıyım bende bıdenem bugun yogun bır gundu sımdı oturabıldım gelınlık yapıyorum napıyımmakınayı beklıyorum camasırları cıkarıp katlayıp yatıcam sabah asarım artık olur dımı:))
alemsin canım ya....
koptum kızlar yaa tam gecmısı okuyup geldım cıkmıssınız ay ne guldum yaa.leylakım nasılsın bıdenem
ay sorma papadiyam,ne güzel muhabbet varmış ama kaçırmışsız.kociş maç var diye esir aldı bilgisayarı
iyiyim canım sen nasılsın
kızlar yurumeye usenen arkadaslara bugun hangı sartlar altında yurudugumu anlatıp gaz vermek ıstıyorum ıznınızle:))))
Arkadaşlar
benim diyete başlayalı 3 hafta oldu,2 kilo gitti ama 3,4 gündür iyice iştahım kaçtı 3 öğünbile fazla gelmeye başladı 2 öğün yesem akşam yemek yemesem yanlışmı yapmış olurum acaba?hiç benim durumumda olan varmı?