- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
tatlım herşeyin hayırlısı..zamanı gelince olur canım...Allahım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah..
amin canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım herşeyin hayırlısı..zamanı gelince olur canım...Allahım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah..
eşimi yine batırmış bulunmaktayım canımm
Kızıma tunik pantolon + a da pijamalar pantalon sweatshırt kendime de kırışmayacak kumaştan 2 dene pantalon aldımattım makinaya yıkadım..
a aldığım kot pantalonu ve kızımın pantalonu çooookk hoşuma gitti
Canım sen ve bugün yürüyen arkadaşlaraaaa(çoğunuz yürümüşsünüz.. Benim eşim akşam uyumadıydı. Eşim tüm akşam kahveye gitti geldiğinde bakma sırası sende dedim ona a o baktı..Gece geç yattı anlayacağın sabah da kalkamadı)
Canım Allahım gönlüne göre versin inş. Ümitsizliğe kapılma sakın.. Olumsuz düşünceler olumsuz sonuçlar getiriryor..
Çok geçmiş olsun Leylak
Aslında yürüyüş iyi gelir derler yanlış mı biliyorum yoksa
36 beden olduğun için
Ekmeğem ben zayıfladığımda ayaklarımda bayağı bi zayıfladı Numero küçülmedi ama bariz ayaklarım inceldi
Leylakım alıntı yapmadım ama yürüyüşle bacaklarının inceldiğini yazmışsın. Benim de bacaklarım inceldi bileklerim hep inceydi ama onlar bile kalınlaşmıştı.. Şimdi incecikler Kalçam var benim de bacaklarıma göre kalça eccuk büyük ne demişler kadının kalçalısı
kızlar imdaaaaat !
kilo vermem durdu ! 5-6 haftadır tık yok !!
Ne yapmalıyım ?
hergun iyi denilecek derecede hareketliyim. Ve ekstra yürüyorum
bol su iciyorum
Metabolizma hizlandiran caylardan corbadan da iciyorum
Tık yok ... Yardımım lütfen !!:18::18:
evet canım olmaz diye bişey yok,olmasa da allahın takdiri...çok doğru diyosun,neyi çok istediysem hep geç sahip oldum bugüne kadar...bu yüzden o sahip olduklarımın kıymetini de iyi bildim.bebişim de öyle olacak biliyorum,bu yüzden sabırla bekliyorumallah senin de bebişine uzuuuun bi ömür ve sağlık,mutluluk versin canım
evet canım insan önce bi üzülüyoama önümüzdeki maçlara bakalım artık
Bu arada çıtırlar karatay sayesinde + sizlerin sayesinde 36 beden ciciler aldım.. Sizi motive edeyim:112:
Nazfilizcim yürüyüş yapmaya çalış canım alışınca yürümeden yapamıyorsun
Canm benimmm..şimdi sana kocaman sarılmak istiyorum ..ben seni çok iyi anlarım .. Ben cocuklarımı kucağıma aldığımda 9 yıllık evliydim..demek ki neymiş asla ümitsizlik yok..Allah sahidimdir ki bu süreçte bir kez umudumu kaybetmedim ve ne esim ne ben bunu sorun ettik..mutluyduk biz,birbirimızle..o gelecegi en doğru zamanı bilir yeter ki Rabbim ol desin..bu da senin şimdiki imtihanin..senin anneliginde çok değerli olacak..buradan müjdeli haberlerini en kısa zamanda hayirla duyalım ins..
sen zaten pozitif bir insansın hiiç bu tavsiyelere hiç ihtiyacın yok
Resmen ayaklarım 1 numara küçüldü benim daha kibar duruyor şimdi
Yalnız ben üst bedende 36 ama alt bedende hala 38 giyiniyorum
Bende de basen var napsam bu sanırı genetik deyip bahane bulacam
kızlar imdaaaaat !
kilo vermem durdu ! 5-6 haftadır tık yok !!
Ne yapmalıyım ?
hergun iyi denilecek derecede hareketliyim. Ve ekstra yürüyorum
bol su iciyorum
Metabolizma hizlandiran caylardan corbadan da iciyorum
Tık yok ... Yardımım lütfen !!:18::18:
Kaneel'cim selam,
Kilo vermenin durması çok normal.Beynimiz o kadar muhteşem bir makine ki ; bakıyor gelen yiyecek miktarı belirli , derhal ekonomik moda geçip tüm günlük faaliyetlerini daha az enerji harcayarak yapmaya başlıyor.Dolayısıyle senin yaptığın yürüyüşleri artık eskisi kadar kalori harcamadan yapıyor.Acizane tavsiyem exercise şeklini değiştirmen.Kilon gayet makul , daha ağır bir program yapabilirsin kolaylıkla.Küçük dumbeller(1,5 kg mesela) alıp bunlarla çalışabilirsin.Internette "HIT (high intensity training) diye aratırsan karşına çok güzel programlar çıkacaktır.Benim yaptığım "Jillian Michaels ripped in 30 days"i de tavsiye ederim.Bu şekilde çalışma şeklini değiştirince vücut afallayacak ve buna alışana kadar çok ciddi efor sarfedecektir.Bu da kilodaki duraklamanı ortadan kaldıracaktır.
Sevgiler...
Beni ciddiye alıp yanıt verdigin icin teşekkür ederim cansin .. Sagol
dedigin programı kayıt ettim yarından tezi yok uygulamaya çalışacağım .. Ve umut ediyorumki guzel sonuc alacağım .. Arada bir vücudu şaşırtmak gerekiyor ..
Yeniden teşekkür ederim canım Sagol
Hiiç üzülme beybi.... İnan o bacakların incecik kalçan taş gibi olacak . Tipsizmiş ... Seni beğenmeyen ölsün ... Yalnız yürümeyi ihmal etme lütfen. Bir de vucudunu sürekli yokla, yağla falan bak yani. Mesela ben azcık dişimi sıkayım hemen fark ediyorum. Tempolu yürüsen baldırların incelir ve kalcan yukarı kalkar. Biraz sabır tatlım.yaa kizlar bide ben cok tipsizim (
altim 42 üst 36, bacalarimin bilege kadar masallahi var, ama oradan pek ümitli degilim.
sizce bacaklarim normallesirmi, yani ordaki yaglarda gidermi? bileklerim gercekten cok kalin..
Çaresi bu yakışıklıda :)ne güzel ya benim üst te 36 altta 36 ama ortayı sormayın gitsin:)))resmen 44 sanırım.ya kızlar ben aslında 57 kiloyum ama hiç 57 kiloymuş gibi durmuyorum yani benim tüm kilom sırtımda ve göbeğimde.nefret ediyorum bu durumdan.her gün plates yapıyorum şimdi 5 gündürde jillian michaels yapıyorum bakalım eritebilecekmiyim.bu arada karataya devam ediyorum sabah kahvaltım tam klasik karatay oluyor ama hala öğle ve akşam menülerine adapte olamadım.o yüzden de menü yazmadım hiç.kitabıda bitiremedim.daha elimdekini bitirip mutfak kitabına başlıca güya.aslında sıkıldım okurken çok fazla tekrar var ve çok fazla yabancı terimler var.beni sıkıyor böyle şeyler nedense.aslında gerçekten emek verilmiş bir sürü örnek verilmiş nedenleriyle açıklanmış ama tembellik işte bendeki.inş.kısa zamanda bitirip diğer kitabınıda okurum.daha neyi yemeliyim neyi yememeliyim konusunda tereddütlerim var.