Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kizlar bide ben cok tipsizim (
altim 42 üst 36, bacalarimin bilege kadar masallahi var, ama oradan pek ümitli degilim.
sizce bacaklarim normallesirmi, yani ordaki yaglarda gidermi? bileklerim gercekten cok kalin..
30 dk yürüdüm diye üzülüyodum,dışarı çıktım ve 1 saat tempolu yürüdüm
döndüğümde regl olduğumu gördüm.yani bu ay da bebiş yok:97::97::97:
Leylakım sen de Oyam gibi komiksin yaw harikasınızben de bi aralar elmanın altına kürdan saplamış gibiydimüst bölgem incelmiyo,bacaklar inceliyodu
Sağol canımcımYeni alacağın kıyafetlerin sende harika duracak Leylakım Ohhh iyi gezmeler canısıiyi yapmışsın iyiniyetlim,güle güle giyin yeni cicilerinizi ailecekbayramdan birkaç gün önce en yakın arkadaşımın nikahı var,ben de kocişi batırmayı düşünüyorum,hem altın hem kıyafetle
evet bugün güzel yürüdüm canım.yarın da ablam gelicek kahvaltıya,sonra da çarşıya gidicez..2-3 saat yürürüz artık alışveriş yaparken
amin canım,evet ümitsizlik yok asla
Canım çok fazlalığın yok 68 kiloymuşsun burda rahatlıkla verirsin hedefine kolaylıkla ulaşmanı dilerim.sen zaten pozitif bir insansın hiiç bu tavsiyelere hiç ihtiyacın yok
ya süpersiiin darısı tez zamanda başıma. 38 de olur hiiç farketmez 42 den kurtiliim de
akşam yediklerim
1 kase sebze çorbası
1 tane karatay usulu kabak dolma
göbek salata
yoğurt
akşam çayı yanında fıstık
veee küçük kase tavuk göhsü
Ekmeğem benim belde ince Bence senin fiziğin gayet iyidir şimdi Kilon süpper:112:Annemde kalçalı .
Babamın fiziği gayet düzgün şimdilik babama çektim diyecem ..
En azından onun gibi ince bir belim var
Benimde babaannemin göğüsleri çok büyükmüş
Benimkiler 90 idi 85 oldu :26:
kızlar imdaaaaat !
kilo vermem durdu ! 5-6 haftadır tık yok !!
Ne yapmalıyım ?
hergun iyi denilecek derecede hareketliyim. Ve ekstra yürüyorum
bol su iciyorum
Metabolizma hizlandiran caylardan corbadan da iciyorum
Tık yok ... Yardımım lütfen !!:18::18:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dün akşam ki menüm : 1 kase çorba ,çoban salata,1 bardak ayran 6-tane kadar da fındık yedim tadına baktım :) dün akşam 80 dk yürüdüm inş devamı gelir git gide yürüyüşü yükseltcem inş. 100 mekik çektim su gibi oldum valla :)) sabah 20 dk yürüyüş 50 mekik sabahları biraz tembel oluyorum oda hep uykum yüzünden 20-30-40-50-60 dk diye yükseltcem inş.ılık limonlu suyumu içtim :)
kahvaltı
1 domates
peynir
15 tane yeşil zeytin
1tutam maydonoz
1 yeşil biber ve şekersiz çay :)
1çay bardağı ceviz badem karışık
bugun tartıda 63,8 gördüm buda benim için süper bişey valla 64,4 başladım diyete ve bu hafta pastada yemiştim bu iyi bişey benım için spora devam
Süpper sporun için
Süpper sporun için
Slm canlarım nasılsınız 1 haftadır giremiyorum rahatsızdım grip olmuşum bide faranjit anlayacağınız bir haftadır iptal vaziyetteyim karatayıda ihma ettim biraz.ama şimdi daha iyiyim devam edicem kaldığım yerden hepinizi çok özledim çooook öpüyorum
ohhh ne güzel 100 gr vermişsin benim gibi almamışsın yakılo bıldırımı
rumuzapadıya
gecen hafta:68.1
bu hafta:67.9
spor:hergun yuruyus
tartı 67.9 ıle 68.0 arasında baya bır gıdıp geldı ama sonunda bız kazandık
sagol canım bu akşam hedef 90dk :)