Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook teşekkür ederim canımmgeçmiş olsun canım
evet canım insan önce bi üzülüyoama önümüzdeki maçlara bakalım artık
kızlar imdaaaaat !
kilo vermem durdu ! 5-6 haftadır tık yok !!
Ne yapmalıyım ?
hergun iyi denilecek derecede hareketliyim. Ve ekstra yürüyorum
bol su iciyorum
Metabolizma hizlandiran caylardan corbadan da iciyorum
Tık yok ... Yardımım lütfen !!:18::18:
geçmiş olsun tatlım..Slm canlarım nasılsınız 1 haftadır giremiyorum rahatsızdım grip olmuşum bide faranjit anlayacağınız bir haftadır iptal vaziyetteyim karatayıda ihma ettim biraz.ama şimdi daha iyiyim devam edicem kaldığım yerden hepinizi çok özledim çooook öpüyorum
ohhh ne güzel 100 gr vermişsin benim gibi almamışsın ya
süüüpppersinn
teşekkür ederim canım çok sağol[sıze=3][ı]canım ben daha kötü durumdayım merak etme.sen en azından duraklamadasın..ben bu sabah şok yaşadım..bildirimimde görürsün[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]geçmiş olsun tatlım..[/ı][/sıze]
Merhaba hanımlar,
Sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var.
Ben karatay diyetini çok beğeenen uygualamaya çalışan biriyim. Ama tabii sizin kadar bilgim yok Son bir yılda işyerindeki yemeklerden çok kilo aldım.
Yaklaış bir aydır iş çıkışı eve kadar bir saat yürüyorum. Ee gider gitmez yürüdüğüm için yemek yiyemiyorum yemem 9 u buluyor ve haliyle kaçıyırıyorum sizce bu saatte ne yiyebilirim ben en son yemeği de 12 de yiyiyorum iş yerinde bu gidişle zayıflamak yerine daha çok kilo alacağım.
kızlarr yardımmm.ben düzensiz çalışıyorum.mesela ctesi geceden pazar öğlene kadar uyanık olucam.karataya başlamak zorundayım çünkü 5 kilo vermezsem işten çıkarılırım..gece çalıştığım zaman nasıl ayarlayabilirim bu diyeti.?? çok moralim bozuk gerçekten artık
Bana yardım etmeyeceksiniz sanırım
bu sabah yataktan külçe gibi kalktım..tartıldım daha da kötü oldum..
yaa ben kendimi biyerlerden atmak istiyorum..10 gündür düzenli yürüyorum..1 gün kötü bir kaçamağın dışında çok fazla kaçamak ta yapmadım..sadece 2 gündür 3 öğün yedim..
reva mı bu bana yaww..hem kilo vermemiş gözüküyorum..hatta almışım..ama tabii wc ye çıkmadım da bu kaa farkeder mi yaww
ben bu hafta izninizle listeye girmiycem kızlar..yine de kilomu yazayım..geçen hafta..80.7kg bugün 81.3 kg..
halbuki geçen cumartesi 79.7 i görmüştüm..uffff..işte böylee
işten de erken çıktım..ilacın etkisiyle iyice uyuklamaya başlamıştım arkadaşlar git eve yat dediler sağolsunlar..