Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen hafta listede olan ama bildirim yapmayanlar yukarıda arkadaşalr..15 dk sonra listeyi yayınlıyorum..21.09.2012 Tarihli Listemiz:
rosarugosa - % 2,50 :124:
leylak70 -% 1,59 :124:
roseizmir - % 0,75 :124:
lacey -% 0,41 :124:
emeluludas + % 1,70
aynen canım yaa ben de ütüyü kendi yapan bi makine ve bi de bulaşık makinesindekileri yerlerine yerleştiren bi makine istiyom
canım benim sadece kurutma mak.isteyen arkadaşlarım da seninkinden aldılar ve memnunlar..zaten kurutma mak. memnun olmamak mümkün mü
..benimki herikisini birden taşımaya hali ve yeri olmayanlar için bir öneri..ar.te böyle bir makine yok mesela. onlara da sordum tutmadı önceden vardı dediler..sallıyolar bence ..beceremediler.. çünki herikisini aynı makinada yapmak ve performans almak kolay değilmiş.. dedim ya ben de araştırma çok
.diğer markalarda da bazıları çok pahalı bazılarıysa iyi değil..ondan arkadaşları bilgilendireyim dedim..çünki ben çok zorlandım alırken tavsiyeler çok azdı çevremde..
ohoo çayı da ağzımıza götüren makina da isteriz yakında biz
ya ben ikisi bir arada olanı sormadım ama adam anlattı. Islak kalabiliyor dedi yıkamadan hemen sonra kurutunca ama benim ikisi bir arada istemememin nedeni o değil benim çamaşır mak. süper yıkıyor çok memnunum ondan değiştirmek istemedim canım
ohoo çayı da ağzımıza götüren makina da isteriz yakında biz
ya ben ikisi bir arada olanı sormadım ama adam anlattı. Islak kalabiliyor dedi yıkamadan hemen sonra kurutunca ama benim ikisi bir arada istemememin nedeni o değil benim çamaşır mak. süper yıkıyor çok memnunum ondan değiştirmek istemedim canım
çamaşır makinen iyiyse ne gerek var canım..tabii iyi yapmışsın güle güle kullan..benim makinem off durumdaydı..ondan aldımohoo çayı da ağzımıza götüren makina da isteriz yakında biz
Sersum, sabahtan beri senle ben burdayız. Evsahibi gibi olduk:)
Arkadaşlar geçen gün arkadaşım cildime naptığımı sordu leke ve sivilce yok dedi yüzünde napıyorsun ben de karatay diyeti yapıyorum onun sayesinde bitti dedim. Kitabı istedi benden 1 hafta yapmış telefon etti bana yapmıyacam dedi artık yüzüm sivilce doldu dedi. Ben de ben 5 aydır yapıyorum tam tersi var olan sivilce ve lekelerim gitti dedim. Tahminimce o kabuksuz olanları tercih etmiş. Çünkü kabuksuz olanlar ilaçlı ve gerçekten sivilce yapar hele de sivilceye meyilli cildi varsa.
Ama şükürler olsun önce Rabbime sonra Canan Hocam'a çok güzel bir cilt sundular bana bunda içtiğim suyun da etkisi var elbette ama ben ceviz+fındık+bademe bağlıyorum..
Karatay'a hep devam
Siyahım Sersumumun bahsettiği kurutma özelliği de olan çamaşır makinesi eğer makinan eskiyse değiştireceksen tavsiye ediyor sanırım..
Sersumum ben daha 10 ay önce bo.h marka 8 kilo yıkama kapasiteli yeni aldıydım kıss önce deseydin ya Gerçi ben makinamdan çok memnunum ama asma derdim olmazdı
Selam kızlar günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Tartıda yüzüm gülmedi bu hafta maalesef 100 gr gitmiş. 60.7
Diş rahatsızlığım devam etmekte ne spor yapabiliyorum ne nete gelebildim bu hafta kusura bakmayın. Bugün de dişçiye gidiyorum allah sonumu hayır etsin. Şuan hala ağrım çok maalesef
Bu arada ben de öbür hafta cuma bildirim yapamayacağım şimdiden izinli yapabilirsiniz. Eşimle tatile gidiyoruz bu yaz hiç bir yere gidememiştin.
Perşembe günü kıbrıs'a uçuyoruz nasipse. 5 gün kalacağız. Kilo bildirimi yapamayacağım.
Kendinize iyi bakın ben gelene kadar. Haftaya perşembe gidene kadar yine uğramaya çalışırım yanınıza. Esen kalın. Bol bol yüzüp kalori harcamayı düşünüyorum,yanıma burdan giderken badem ve cevizlerimi de götürüyorum. Otele gidiyorum diye her şey dahil diye diyetimi bozacak değilim :)))) Karatay2'a uygun devam.
Hoşbuldumm tşk ederim :) ya ben cok korkuyorm bundada basarısz olcagm ıcın butun tavsyelere uyuyorum 3gundr ama bakalm olur inş
Bir gün ütü yapmak zorunda kalmazsam ööle bi makina çıkarırlarsa ondan alıciimm
Pantolonumu vb ütüleyip giyiyorum 2. defa giymek mümkün olmuyor kıslar
Ben yürüyüş ya da spor yapmayı daha çok seviyorum
kızlar benimde bir yıldır kurutma mak. var. Hamileyken aldım. o zamanlar çalıştığım için çok vaktim olmuyordu çamaşırla uğraşmaya ve eşim sağolsun ısrarı üzerine gittik aldık. Bende çok memnunum, çekebileceğini tahmin ettiğim şeyleri atmıyorum içine sadece onun dışında özellikle kızımın kıyafetlerini atıyorum hijyen açısından da süper çünkü. Ben o pahalıdan almadım, gereksiz geldi o kadar para vermek benimki a.ç..k gayet memnunum.
Simsiyahcım polikistik bende de vardı ama bende hamile kaldım engel olmadı. Çok odaklanma akışına bırak. Bir de tiroitletine de baktır. Çok küçük bir tedaviyle düzeliyor tiroit ama gebeliğe etkisi büyük. Onun dışında odaklanma derim canım Allah hiç ummadığın zamanda veriyor.
işte 28.09.2012 tarihli listemizz..
amiboid %1.03
topraksuu %0.82
akrep33 %0.77
şebnemguducu %0.16
ne_yazcam_ya %0.16
menevşehülya %0.15
papadiya 0000 :44::44:
okyanussuda ++200
sersum ++ 700
:119::119::119::119::119::119:
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum..bu hafta ben listeyi peşin olarak yaptım kısslarr...sonuncuyum yaa..haftaya işte olacağım..yanii bidaha sizlerin ellerinizden öper listemiz
sersumcum ben kaçar akşama misafir var ve kek istedi canım ablam benden umarım kaçamak yapmam ama yemezsemde gönül koyar pufff.
Neyse evin biraz tozunu alayım görüşürüz güzeller
aynen canım yaa ben de ütüyü kendi yapan bi makine ve bi de bulaşık makinesindekileri yerlerine yerleştiren bi makine istiyom
canım benim sadece kurutma mak.isteyen arkadaşlarım da seninkinden aldılar ve memnunlar..zaten kurutma mak. memnun olmamak mümkün mü
..benimki herikisini birden taşımaya hali ve yeri olmayanlar için bir öneri..ar.te böyle bir makine yok mesela. onlara da sordum tutmadı önceden vardı dediler..sallıyolar bence ..beceremediler.. çünki herikisini aynı makinada yapmak ve performans almak kolay değilmiş.. dedim ya ben de araştırma çok
.diğer markalarda da bazıları çok pahalı bazılarıysa iyi değil..ondan arkadaşları bilgilendireyim dedim..çünki ben çok zorlandım alırken tavsiyeler çok azdı çevremde..
işte 28.09.2012 tarihli listemizz..
siyahmiyah %1.36
amiboid %1.03
topraksuu %0.82
akrep33 %0.77
şebnemguducu %0.16
ne_yazcam_ya %0.16
menevşehülya %0.15
papadiya 0000 :44::44:
okyanussuda ++200
sersum ++ 700
:119::119::119::119::119::119:
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum..bu hafta ben listeyi peşin olarak yaptım kısslarr...sonuncuyum yaa..haftaya işte olacağım..yanii bidaha sizlerin ellerinizden öper listemiz