- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
afiyet olsun canımmm bende birazdn biberiye çayı demlicem iş yerindeyim ama şanslıyım çayımı demşeyebiliyorum :))çokta faydalı geliyı regl olucam ya vücudumu
rahatlatıyor
sana da afiyet olsun tatlım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımmm bende birazdn biberiye çayı demlicem iş yerindeyim ama şanslıyım çayımı demşeyebiliyorum :))çokta faydalı geliyı regl olucam ya vücudumu
rahatlatıyor
daha öncede sormuştum ama kimseden yanıt gelmedi
amway in omega 3 tabletini aldım ama henüz kullanamadım.aranızda kullanan yada bilen var mı?eczanedenalmadığım için tedirginim kullansammı kullanmasammı bilemedim...
tv de zayıflama hapı içip ölenler gibi olmayayım sonra
ben mari.cap 500 kullanıyorum..onların içeriğini bilmiyorum..belki diğer kızlar biliyordur.:44::44:.ama omega3 ten ölmezsin merak etme şekerim
Benim de sırt ve kollarımda sivilcelerim olurdu. Cilt doktoru çok uğraşırsın değmez dedi. Şimdi %90 düzeldi.
o da güzeltir tatlım emme kurutmalı olunca tadına doyulmuyor şekerim..bo..h un da kurutmalısı var ama biraz tuzlu..ben, dedim ya 1 yıl araştırdım..tühh keşke daha önce paylaşsaydım..neyse diğer arkadaşlarda işe yarar belki
ölmem dimi:))
amway omega3 ün üzerinde yazanlar:1 kapsül için,
epa:180mg
dha:120mg
enerji:10,7kcal
protein:0,284g
karbonhidrat:0,152g
yağ:1,0g
bu değerler uygunmu?
omega6 içermemesi gerekiyor ..seninkin de de yok..sanırım olur..:44:
Yeni alacaklar için fikir olmuş :112:
Ben ya kızıma ya da bakıcıma astırıyorum gerçi bana asma işi pek az düşüyo
ozaman gerek yok tatlım60:
Bir gün ütü yapmak zorunda kalmazsam ööle bi makina çıkarırlarsa ondan alıciimm
Pantolonumu vb ütüleyip giyiyorum 2. defa giymek mümkün olmuyor kıslar
Ben yürüyüş ya da spor yapmayı daha çok seviyorum
aynen canım yaa ben de ütüyü kendi yapan bi makine ve bi de bulaşık makinesindekileri yerlerine yerleştiren bi makine istiyomBir gün ütü yapmak zorunda kalmazsam ööle bi makina çıkarırlarsa ondan alıciimm
Pantolonumu vb ütüleyip giyiyorum 2. defa giymek mümkün olmuyor kıslar
Ben yürüyüş ya da spor yapmayı daha çok seviyorum
canım benim sadece kurutma mak.isteyen arkadaşlarım da seninkinden aldılar ve memnunlar..zaten kurutma mak. memnun olmamak mümkün mükızlar benimde bir yıldır kurutma mak. var. Hamileyken aldım. o zamanlar çalıştığım için çok vaktim olmuyordu çamaşırla uğraşmaya ve eşim sağolsun ısrarı üzerine gittik aldık. Bende çok memnunum, çekebileceğini tahmin ettiğim şeyleri atmıyorum içine sadece onun dışında özellikle kızımın kıyafetlerini atıyorum hijyen açısından da süper çünkü. Ben o pahalıdan almadım, gereksiz geldi o kadar para vermek benimki a.ç..k gayet memnunum.