- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
Defalardır dinleyen arkadaşlardan özürdileyerek tekrar yazıyorum.
Polikistik over hastasıyım. Gençkızlığımdan beri... 45-50 günde 1 regl olurdum. Yine de 3 tane çocuğum oldu. Hem de hiç aramadan. Ama daha güzeli, Karatay'a bvaşladıktan sonra reglim düzene girdi. 5 aydır düzenli gidiyor. Umarım sen de fayda görürsün.
Gerçekten mi? ya nasıl sevindim anlatamam!!Allah razı olsun oyacım demek ki olabiliyomuş!!! benim reglim hep düzenliydi ne ağrım olur ne sızım hiç anlamam bile ama doktora gidince ortaya çıktı..inşallah ben de görürüm faydasını doktorum da şekersiz beslen kistler yok olsun demişti 1-2 seneye inşallah hepsi yoluna girer böyle kolum kanadım kırık hissediyorum kendimi...hem tedavi olmaktan da korkuyorum açıkçası..
arkadaşlar..şimdi çam.makinemden kurumuş çamaşırlarımı alıp dürüyordum vee mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
.makinemi 6 aydır kullanıyorum veee çok memnunum..çamaşırları asma derdinden kurtulmak hele kışın yağmurlu havalrda müthiş..birde ben taşınan bir insan olduğum için hem kurutma mak. hem ayrıca çam mak. alamk hiç cazip gelmiyordu..1 yıl araştırdım..en uygun ve kullanışlısını seçtim..benden sonra 2 arkadaşım da benim tavsiyemle aldı..onlarda çok memnun..belki aranızda makinesi eskiyen ve değiştirmek zorunda olanlar vardır diye söylüyorum..ho..ver in 9 kilo yıkama 6 kilo kurutmalı çamaşır makinesi...müthişş..tavsiyemdir
bizim daha sabit bi evimiz yok ama ileride olursa inşallah bu tavsiyeni kessinlikle tutucam çünkü ben de kurutma makinesi istiyorum ama yer tutmasından hiç hoşlanmıyorum çok sağol sersumcum
bu arad kahve içenler afiyet olsun ben yemeğe kaçtım baaaayyy