Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar,acil desteklerinize ihtiyacım var ne olur beni de alın aranıza.6 senedir doğumdan kalma kilolarımla uğraşıyorum.kilom 88.5 boyum 1.60 .
yaw üf kurabiye ne alaka şimdi tam hocayı dinlicem karşıma pasta bilmem ne .tezatlığa bak bari hocanın olduğu gün çağırma yani..
arkadaşlar selam
lahmacunun serbest olduğunu burdan öğrendim sevinçten uçtum...
kitabı bitirene kadar azzcuk ipucu verin yaw yoksa yarım yamalak oluyor diyet
sorularım:
1-bulgur pilavı serbestmi serbestse ne kadar
2-yağ miktarı yemeklerde ne kadar olucak
3-lahmacun un yenme sıklığı nedir haftada ne sıklık maksimum
Teşekkürler canım,ilk bir ay hızlı gitti 4- 5 kilo gibi,kalanı da yavaş yavaş gitti ,ben marttan beri buradayım,10 kilo toplam 4 ayda gitti,ramazandan beri kilo korumadayım,karatay dışına da çıktığım oluyor arada ama tamamen bırakmadım,karataya devam
1-serbest ama haftada 2-3 gün yiyebilirsin,ben genelde öğlen yemiştim,miktarı çok olmasın ama,kilo vermemizi yavaşlatabiliyor
2-yağ miktarını damak zevkine göre ayarlayabilirsin,kısıtlama yok tereyağı ve zeytinyağı olacak
3-haftada 2 lahmacun yiyebilirsin 1 öğününde
merhaba kızlar. ben yeni kayıt oldum..
kutkukiraz benimde doğum sonrası kilom var. ben sana destek olurum. birlikte kilo verelim.
ben 93 kiloyum
boyum:1,72
artık mağazaya girince istediğim kıyafeti almak istiyorum...
bu arada melek proğramını şuan bende izliyorum. canan karatay ın yememizi önerdikleri muhteşem şeyler. bakalım kilo verecekmiyiz?
Sonra eşimle eve döndük eşimin iş arkadaşları merakla bakınıyorlar eşim bana kızacak mı ne diyecek Allah Allah ne meraklı insanlar..
Bi kere bizde tersi olur eşim kaza yaptığında ben ona kızardım
Bu 3. arabamız önceki araçla kaza yaptığında kızıyordum ama artık ben de kızmıyor söylenmiyorum (çok kazamız yok bu arada )alıştım.. İlk arabamız Tipoydu.. Okula kullanmaya başladığım ilk hafta yalnız ben götürdüm arabayı eşim acemiyken söylenmese bile heyecanlanıyordu yanımda.. Kızdım ona ben kullanacam diye hoop arabayı park ederken sağ aynayı kırdım (çöp konteynerena geçirdim)sadece..
Sonra kullanmayı iyice öğrendikten sonra araçla çookk küçük bi yere sürttüm (belli belirsiz çizikler)sonra fabiamız vardı onunla vukuatım olmadı sonra da şimdiki aracımızla dünkü anlattığım hepsi çok küçük 3 kaza toplamda 8 yılda.. Daha beterlerinden korusun Rabbim.. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin..
ufak tefek herkeste oluyor cana bişi gelmesin di mi ama
geçmiş olsun iyiniyetlicim, cana geleceğine mala gelsin
bazı arabaların şansı öyle oluyor benim 92 model bi springim vardı ne çarptım ne ettim (ki o zaman ne acemiydim!) ne zaman yeni fusion aldım çarpmadık yeri kalmadı :44:
ama bence de bi sadaka ver bi de üzerlik otundan tütsü yap evde kazanız belanız uzaklaşsın
yaaa keşke ben de evde olsaydım izleseydim şimdi üff yaaa
ıyınıyetlım 3 temı kalkıyosun bacım bu kadar seyı ne ara yapıyon
bu arada kucuk kaza ıcın gecmıs olsun bıdenem..
bende geçen gün actfryde palamut yapmaya kalktım pişman oldum.dağaldı balıkçıklarım.sonra aldım az yağlı tavaya attım.balıkta yağsız çok yavan geeliyor bana.hamsilerin tadı nasıldı.kızartma tadını verdimi?
.
Sonra eşimle eve döndük eşimin iş arkadaşları merakla bakınıyorlar eşim bana kızacak mı ne diyecek Allah Allah ne meraklı insanlar..
Bi kere bizde tersi olur eşim kaza yaptığında ben ona kızardım
Bu 3. arabamız önceki araçla kaza yaptığında kızıyordum ama artık ben de kızmıyor söylenmiyorum (çok kazamız yok bu arada )alıştım.. İlk arabamız Tipoydu.. Okula kullanmaya başladığım ilk hafta yalnız ben götürdüm arabayı eşim acemiyken söylenmese bile heyecanlanıyordu yanımda.. Kızdım ona ben kullanacam diye hoop arabayı park ederken sağ aynayı kırdım (çöp konteynerena geçirdim)sadece..
Sonra kullanmayı iyice öğrendikten sonra araçla çookk küçük bi yere sürttüm (belli belirsiz çizikler)sonra fabiamız vardı onunla vukuatım olmadı sonra da şimdiki aracımızla dünkü anlattığım hepsi çok küçük 3 kaza toplamda 8 yılda.. Daha beterlerinden korusun Rabbim.. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin..
ufak tefek herkeste oluyor cana bişi gelmesin di mi ama
canımcım geçmiş olsun..bunla gelsin geçsin.. ufak tefek kazalar nazardır derim ben..gerçi üstüste olunca üzülüyor insan.Sersumum eşim araçla memlekette geri geri giderken 2011 model arabamıza frenleri tutmayan bi toros geldi vurdu.. Tamponda az hasar oldu önemli değildi..
Memleketten geldikten bi hafta sonra bizim araç park halindeyken bi kamyonet arka farın yanına çarptı yine az hasar vardı.. Dün kızımı ders için götürürken bunları düşündüm ve kendimin kaza yapmadığım aklımdan geçirdimdi. Gideceğimiz yere gittik.. Yokuş aşağı iki araç arasına park edeceğim.. Önde bi araç var geri vitese taktım öne kaydı bizim araba..
bi daha bi daha derken kızım anne gelme artık zaten değmişsin dedi.. Dinlemedim son bi deneme veee bizim araba öndeki arabanın üstünde Ağırlığıyla öndeki hyundaı arabanın arka tamponu hafifçe eğildi..
o an çük üzüldüm neyse sahibini bulduk kadın kullanıyormuş arabayı ve yenice alıp evin önüne koymuşlar ben de şeftesini yaptım iyi mi
Ama ya arabada yokuş kalkış destek sistemi vardı Meğer geri viteste çalışmıyormuş Debriyajla kavrama olmadı el frenibne alışkın değilim sonuçta olan oldu.. Bizim araçta hiç bişey yok karşı tarafta da bişey yok şükür:26: sadece tampondaki eğiklik doğrultulacak.. Karşı taraf hiç önemli değil dedi..
herkese merhaba
sabah kahvaltımı gecikmeli olarak 12'de ancak yapabildim
1 b.süt
1 ç.b. bademin 3/2'si
peynir
12 s.zeytin
domates
2 k.k. yumurta
sabah regl belirtisi gördüm erken geldi bu sefer birde öylesine
tartıya çıktım 1 kilo fazla gösteriyor düne göre reglden sanırım
şu anda epey bir sancım var bu gün çabuk bitse bari işte yalnızım
birde
sizce yarın listeye girmelimiyim bu halde yoksa gelecek haftayımı
bekleyeyim? :44:
arkadaşlar selam
lahmacunun serbest olduğunu burdan öğrendim sevinçten uçtum...
kitabı bitirene kadar azzcuk ipucu verin yaw yoksa yarım yamalak oluyor diyet
sorularım:
1-bulgur pilavı serbestmi serbestse ne kadar
2-yağ miktarı yemeklerde ne kadar olucak
3-lahmacun un yenme sıklığı nedir haftada ne sıklık maksimum