Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum afiyet olsunn ohh mis gibi mantı ama yasak en azından istediğin kg olana kadar ama yapcak bişi yok biraz hareketlen yakarsınkahvaltıya davetliydim.kaçamaklarla dolu bir kahvaltı yaptım.
2.öğünümü akşam yedim bir tabak mantı ve soda..
mantı yiyebiliyormuyduk
sağol tatlım..amiinn..Canım merhaba , evlilik yıldönümünüzü en içten dileklerimle kutlarım ve nice nice yıllara .. Hep aynı yastıkta insallah
:18:
ilginiz için teşekkürler geçen geldiklerinde kısır yapmıştım diye düşünmedim ama kendimi daha fazla düşünmeliyim bencede onun için patates salatası yerine kısır koycam heralde börek ve makarna salatası doyurucu olsun diye var çünkü çoğu arkadaşım kpss sınavında gözetmenlik yapcaklar ordan çıkıp bana gelcekleri için acıkmış olurlar mağdur etmeyeyim arkadaşlarımı siyahmiyahcım sonraki açıklaman için teşekkürler bende ayrıca sana sorcaktım ama telden yazmanın zor olduğunu öğrenince vazgeçtim şimdi anladım canım yarın yemek yok öğlene yapıçamm
sağol canım bilgi için..ilk defa duydum..denemek lazım..
katılıyorum canım sana..ayynen ..kocişlerle spor daha zevkli..
çok şanslıyız bence..amman nazar deymesin
biz burda yürürken dışardaki hatunlar garip garip bakıyolar..sanki kocamla yürümek çok saçma gibi..kıskananlar çatlasın..
evet canım yaa.. burada neyse ki büyük bir market var..market arabası kullanabiliyorum çok şükür..
asıl biz bundan 12 yıl önce tatvandayken çok komikti..son yılımıza kadar market yoktu..batıya gelince görmemişler gibi(ki görmüyorduk) saldırıyordum herşeye..
şimdi internetten alışveriş var neyse ki..ihtiyacımız olursa sipariş kolay..
kahvaltıya davetliydim.kaçamaklarla dolu bir kahvaltı yaptım.
2.öğünümü akşam yedim bir tabak mantı ve soda..
mantı yiyebiliyormuyduk
evet çok fena oldu. Çok iyi giderken son on dk da 2 gol yemek cok uzucu hemde çok kolay bir sekilde. Ama bizde cok onem veriyoruz ozellikle fb nin maclarina :)Kislar Fener'in maci son saniyede kaybetmesi pek fena oldu, di mi? 13 yasindaki oglumun o kadar morali bozuldu ki zar zor teselli edebildim. Babamiz da is seyahatinde, burda olsa evdeki durum daha da fena olurdu herhalde. Accaip ciddiye aliyolar evimin adamlari bu futbol olayini. Halbuki takimlar, oyuncular ya da teknik direktorler uzerinde ennnn ufak bi kontrolleri olmasi soz konusu diil. Ellerinden gelen hic bi sey yok sinir olmaktan baska. Ama bu futbol fanatikliginin de bi mantigi da yok galiba, di mi?
Herkesler uyumaya gitmeden menu bildirimi yapiyim.
Sabah: klasik karatay
Ogle: haslanmis ispanak, salata, yogurt
Aksam: 1 kofte, firinda karisik sebze, salata, sarimsakli yogurt
Bol leptinli geceler herkese
ooo süper buraya takılmaya devam o zaman tuzu sormuşsun canm ben kayatuzu kullanıyorum ama o kristal şekilinde olan deil bizim memleketten alıyorum ankarada bulamadım tuzu zaten çok az kullanıyorum çok sağlıklı birşey deil deniz tuzu kullanamıyorumben bu sayfayı çooooook sevdim
daha sık ziyaret etmeye karar verdim kitap çok yavaş gidiyor fırsat bulamıyorum okumaya
ben 1 haftada 1 kilo vermişim bile üstelik de egzersiz falan da yok
yaptığım şeyler de öyle aman aman bişey değil..asansöre binmiyorum 3.kata yürüyerek çıkıyorum 7 den sonra bişey yemiyorum ve tatlı ve makarnavs karbonidrat yok..
sizce nasıl bu sonuç?:26:
selam hoşgeldin canım ben kitabı okuyup öyle haberdar oldum bu beslenme şeklinden 2 kitabınıda okuduğum için konuya daha vakıf oldum ama uygulama açısından kesinlikle burası şart bence ikisi bir arada daha iyi oluyorkızlar merhaba!
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ama kitabı almadan burada paylaştığınız diyet programı ile yapsam olur mu? yoksa kitabı almam mı gerekir?
kızlar merhaba!
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ama kitabı almadan burada paylaştığınız diyet programı ile yapsam olur mu? yoksa kitabı almam mı gerekir?