- 22 Ocak 2009
- 398
- 0
helal olsun,çok güzel hareketler bunlar direncine hayran kaldım. işte görmek istediğimiz tablo. Armudu da yemeyeydin eyiydi
onu da yemesem ana kız üstüme atlayabilirlerdi canım korktum valla ondan yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun,çok güzel hareketler bunlar direncine hayran kaldım. işte görmek istediğimiz tablo. Armudu da yemeyeydin eyiydi
leylak sen böyle yazınca öyle özeniyorum ki..sokağa çıkıp yürümeyeli bayaa oldu oysa ki severim yürümeyi
leylakım ben de çok kızmıştım onu yazana hatta senin gibi yazıcaktım ben de ,insanlar bazen çok patavatsız oluyorlar..sonra daldırdım cevabını vermeyi unuttum..sen duygularıma tercuman olmuşsun şekerim..
Merhaba ;
Uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyordum. Ben ve annemde yaklaşık bir haftadan beri Karatay beslenme düzenine geçtik Yirmi yıllık yaşam düzeni kolay değişmeyebilir ama azimliyiz inşaAllah. Beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Dersler haftaya başlayacak ama ben yine de elimden geldiğince takip ve bildirimlerime yer vereceğim. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum... Belki uzun ama kesinlikle sağlıklı bir süreçle sağlığımızı geri kazanıp , ince bir yaşam diliyorum hepimize
Çok teşekkür ederim canım , inşaAllah :107: Yarın güzelce bir aç karnına tartıldıktan sonra menü bildirimime başlayacağım . Ne güzel erkenden sporunu da tamamlamışsın , darısı başımaaramıza hoşgeldin canım,annen de sen de en doğru kararı vermişsiniz.en kısa zamanda kilolarınızdan kurtulursunuz inşallah.burda menülerini de paylaşırsan kendini kontrol etmiş olursun
Çok teşekkür ederim canım , inşaAllah :107: Yarın güzelce bir aç karnına tartıldıktan sonra menü bildirimime başlayacağım . Ne güzel erkenden sporunu da tamamlamışsın , darısı başıma
sağolun canlarım ama inanın ben bıktım artık ya akşam bir yere gitmekten korkar oldum
gitmek istemiyorum hiç bir yere ya akşam akşam dayıyorlar börekleri tatlıları sonuna
kadar tabakları silip süpürüyorlar birde bana tepeden bakıyorlar ben anlamıyorum ya
akşam o kadar hamur işinin vücuda ne yararı var zaten yemek yemişsin karnın tok
ya birde eşimin tarafının adetleri böyle bizde Antalya da böyle değildir mesela
akşam gelen misafire ya çerez konur ya mısır patlatılır ya da meyve verilir hamur işi
koysan bile yeni yemek yedik diye pek yiyen olmaz ama bunlar öyle değil her saat
her dakika hamur işi yemeye hazırlar ya
eşin tarafı nereli canım yaa çok merak ettim bu kadar hamur işi ile araları iyiymiş..
ben de spor yapmayan varsa senin gibi özenip spor yapsınlar diye yazıyorum ama,senin vaktin yok sanırım o yüzden üzüldüm şimdi:105::105::105:
Merhaba ;
Uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyordum. Ben ve annemde yaklaşık bir haftadan beri Karatay beslenme düzenine geçtik Yirmi yıllık yaşam düzeni kolay değişmeyebilir ama azimliyiz inşaAllah. Beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Dersler haftaya başlayacak ama ben yine de elimden geldiğince takip ve bildirimlerime yer vereceğim. Artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum... Belki uzun ama kesinlikle sağlıklı bir süreçle sağlığımızı geri kazanıp , ince bir yaşam diliyorum hepimize
kızlar aklıma takılan bir soru var ne zamandır
malum balık sezonu açıldı balık bundan sonra
çoğalır artık hepimizin klasik sevdiği hamsi tavayı
biz nasıl yapıp yiycez şimdi bize kızartma yasak
peki biz nasıl yiycez buğulama dışında çünkü
kızartmanın yerini tutmuyorki o :44:
kızlar aklıma takılan bir soru var ne zamandır
malum balık sezonu açıldı balık bundan sonra
çoğalır artık hepimizin klasik sevdiği hamsi tavayı
biz nasıl yapıp yiycez şimdi bize kızartma yasak
peki biz nasıl yiycez buğulama dışında çünkü
kızartmanın yerini tutmuyorki o :44:
dündü sanırım ya sorma iyiniyetlim.merhaba demeden topiğe yazıyolar,geçmişin 1 sayfasını bile okumadan,''ne yediğinizi değil kaç kilo verdiğinizi yazın'' diye emrivaki bi tavırla soru soruyolar.buna çok sinir oluyorum.ben bi şeyi araştıracaksam baştan sona okurum,konuya direkt dalmam.ama şu da var.bu kadar sayfayı okumak imkansız biliyorum.çoğu arkadaşımız da zaten bunu belirtip,özetle karatayı anlatmamızı istiyolar,çoğumuz da yardımcı oluyoruz zaten.ama o arkadaşın üslubu yanlıştı bana göre.emir veren cümlelere tahammülüm yoktur hiç iyiniyetlim
evet canım biz de ohal olması lazım diyoruz artık..iş zıvanadan çıktı burda
cipslere gelince bünye alışık değil datlum ondan
çok anlamlı bir söz..ben de katılayım bir sözle..
Söylesem tesiri yok, sussam gönül râzı değil. Fuzuli
sağol tatlım..
sabah sabah anca bu kaaa hayal kurabildim
leylakım ben de çok kızmıştım onu yazana hatta senin gibi yazıcaktım ben de ,insanlar bazen çok patavatsız oluyorlar..sonra daldırdım cevabını vermeyi unuttum..sen duygularıma tercuman olmuşsun şekerim..
tebrik ederim canım iraden için..
evet nasıl olacak geçen pazar fırında levrek (balık adlarını tam bilemem) :26: yaptım yaniii zor yedik soğan falan vardı onları daha çok yedik