Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bu diyette kalori hesabı kesınlıkle yok.
2. hafta az gidebilir,vucut toparlıyordur kendını,bu haftada devam et spora,artacaktır mutlaka.

meyveyi günde en fazla 1 tane ve sabahları yıyın dıyor hoca,gun içinde yakılsın diye.

ara öğün yapmıyorsun dimi?
canım kalorı hesabı yok bılıyorum da bi hesplıyım dedım fazla mı gelıyor yoksa dıye koları hesabı yok ama fazla kalorı alırsan veremezsın ve canan karatayda sınırsız yıyın demıy zaten 1 porsıyon sadec kasık hesabı yok

bir de yemek pişirme usullerıne dıkkat edıyorsun dımı,karnıyarık mesela kızartarak olmamalı,
kızartma kesınlıkle yenmıyor,az veya çok yağlı farketmez
edıyorum cnm

Kolay gelsın hepımıze :KK71: Kızlar Karatay Dıyetı ıle dogru tuslara basılarak vucut zayıflatılabılır..........Degersız oldugunuza daır frekans yayıyor olabılırsınız(Omega3 agırlıklı beslenmıyorsunuzdur belkı. ) :.....Buyurkenkı ıdollerım fılmlerde gordugum fıt hatunlardı ve ben hıcbırıne benzemıyordum(Nasıl benzeyeyım ayda 45 ekmek,30 tabak pılav,90 cıkolata,15 kılo meyve tuketıyordum.:KK66:), Karatay Dıyetıyle tanısana kadar bu durumum boyle devam ettı......::::::::Gece uyanıyorum::::: 1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce::::KK66:" ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım...:KK16: 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. :KK16: 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. :KK16: 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. :KK16: 5)26 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor.:KK16: 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor.:KK16: 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. :KK16: 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. :KK16: 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. :KK16: 15)Enerjım artıyor. 16)29,5 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. :KK16: 18)ıdeal bır beden umudum var artık :KK16: 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. :KK16: 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. :KK16: 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. :KK16: 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. :KK16: 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. :KK16: 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. :KK16: 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. :KK16: 31)26 kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. :KK16: 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. :KK16: 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. :KK16: 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. :KK16: 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. :KK16: 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. :KK16: 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. :KK66: 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. :KK16: 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. :KK16: 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum :KK71: :KK71: ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. :KK71: :KK71: "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :KK66:
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve sızlere sonsuz tesekkurler :KK71: :KK71: :KK71:

dilediğinz hersey kavusmanızı dıliyorum ne guzel anlatmıssınz

kızım hala uyumadı:KK14::KK14: ve o uyuyunca ben 3mıl yapcamm daha ama ne varki dimi 3mil degıgım 45 dk:KK52::KK52:

ben bildirimimi masalın özeline gönderdim.Yalnız şu kadarını söyleyebilirim,şok pirinç diyeti işimi gördü sanırım.Çünkü dün 300 gr. vermiş durumdaydım,bugün 1.2 kg vermiş durumdayım.yani dünden bugüne 900 gr. farketti :124:

çok güzel tebrikler. bende neden 60 a takıldıgımı çozdum galıba bu sıra kofte kebap turu şeyler çok tükettim hep dışarıdan olunca yemekler bayağı tuzluydu galıba o tuz olayı yerımde saymama neden oldu bundan sonra dışarıdan yemeyeceğim ayrıca maydanos lımon gerçekten işe yarıyor sabah içtikten sonra kahvaltı yapasım yoktu yapmadım öğlende zoraki yedim.

işallah hadı bakalım beraberce yenelım
tesekur ederımgörüşürüz
baslayalım ben aksam atıstırmayacagım
gece asla işallah ayran içiyorum şimdi o kadar
senden de bunu beklerım hafta 1 kg en az verelım
olur mu?

tamam canım menü bildirir gibi haberdar edelim birbirimizi:KK19:

1 )Objektif : % 3.89
2) İkiz81 : % 2. 91
3) Gül63 : % 2. 69
4) Papadiya : % 2. 67
5) Minyatür : % 2.64
6) Loxandra : % 1.80
7) Mattika : % 1.35
8) İdealist33 : % 1.27
9) SAPHIRA : % 1. 25
10) Ceylin : % 1.17
11) Eski_bir_masal : % 0.84
12) Profit : %0. 92
13) BFK : % 0.39​
Herkesi tebrik ederim tatlışlar :KK9:
masalım eline sağlık bacım,liste çok güzel olmuş..yalnız objektif henüz yeni geldi diye hatırlıyorum,2 haftasını doldurmadı.listenin altında,onu vediğer adayları,aday olarak yazsan daha iyi olur bence canım
Kesinlikle izlenesi program ben ne kadar aksi isem kadin bir o kadar tatli....

Bir jest yapacagim kendisine KK'ya ozel birseyler isteyecegim ....
evet diymi çok şaşırtıcı :KK1:
maalesef programı kaçırmış bulunuyorum
oleyyyyyyyyy lahmacunn yiyebiliyormuşuzzzzzzzzz:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
nasıl yaniii şakaaa?? kaç tane yiyebiliyormuşuz peki?
vaaov eline sağlık süper olmuş :KK9: teşekkürler
Canan Hoca Ile iletişime geçip burada yazması için elimizden geleni yapacağız....

Umarız ricamızı kırmaz

www.canankaratay.com
kırmaz kırmaz,çok tatlıdır o:) biz kendisiyle irtibat halindeyiz,kk da bizlerin karatay diyeti yaptığımız biliyor ve hatta kitabının genişletilmiş baskısında bizim deneyimlerimizi yayınlatacakmış.Kendisi deneyimlerimizi yazıp ona yollamamızı istedi.Daha önceki bir tv programına çıktığında da bizden bahsederek reklamımızı yaptı.o gün bu topikte 200 civarı kişi online dı.bu yüzden burayla ilişkisi olmasından mutlu olacaktır diye düşünüyorum
çok güzel tebrikler. bende neden 60 a takıldıgımı çozdum galıba bu sıra kofte kebap turu şeyler çok tükettim hep dışarıdan olunca yemekler bayağı tuzluydu galıba o tuz olayı yerımde saymama neden oldu bundan sonra dışarıdan yemeyeceğim ayrıca maydanos lımon gerçekten işe yarıyor sabah içtikten sonra kahvaltı yapasım yoktu yapmadım öğlende zoraki yedim.

teşekkür ederim canım.köfte kebap yiyebilirisn canım ama köftede ekmek olmamalı mesela,ben evde yaptığım köfteye ekmek koymuyorum ama dışarıda yediklerimiz eminim bol ekmeklidir.tuz da etkili olmuş olabilir,su tutmuştur vücudun

menüm:

sabah:
maydanoz-limon kürü

öğlen:
4 yumurta+125 gr kıymayla,kıymalı yumurta
1 kase yoğurt

akşam:KK43:teyzemde yemekteydik,aşağıdakilerden biraz biraz yedim.diyetimin dışına pek çıkmadım,tatlı da yemedim.yalnız 8 den sonra yedik yemeği)
tarhana çorbası
tavuk
barbunya
patates salatası
mevsim salata
yoğurt

su:2.7 LT
spor: leslieyle 30 dk,2 mil (sporumu gündüz yapmamıştım,yemeği 8 den sonra yiyince spor yapmadan yatmayım dedim)

loxandra saphira verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.
evet ben eşime bu sefer rezil olamam.bu gün çok iyiydim.haklısınız kızlar kahvaltı iyi yapılınca acıkılmıyor.bu gün kendimi zorladım ve sabah çok sıkı bir kahvaltı yaptım.bu arada yürüyüş bandında da her gün olmasa bile yürüyorum.çok işe yaradı.çok mutluyum.dün ne zamandır giyemediğim gömleğimi,bugün de dargelen pantolonumu giydim.hatta bacakları boldu bile.inanamıyorum bu incelmeye bir haftada.

evet gaz verin bana loxandra canım benim çok işe yarıyor.savaş açtım yağlarıma,selülitlerime.hep beraber eritcez inşallah.bu arada kitabı aldım ben ama muz ve yumurtanın bir arada yenmeyeceğini atladım galiba bilmiyordum.ayrıca size bir yaş pasta tarifi:

küçük bir muzu dilimliyoruz
üzerine kakao döküyoruz
biraz fındık ya da cevizle

ımmmmmmmmh nefisti.

canlarım bu gün yediklerimi de sayayım

sabah:2 yumurta,peynir,4 kuru kayısı,4 ceviz,salatalık ve domates,semiz otu,2 çay
öğlen:yoğurt,içine semizotu ve karnıbahar(ben karnıbaharı çok seviyorum),biraz fındık
akşam:bir yumurtayla ve baharatlarla karıştırıp tavada kısık ateşte pişirdiğim yine karnıbahar(çok güzel bir lezzet tavsiye ederim)
veeee yaş pastam

ayrıca dün o kadar yememe rağmen 200gr daha gitmiş.:nazar:
ne guzel yaa 1 haftada boyle bır sonuc alman,yakında şalvar gibi olacak hepsi,giyemeyeceksın,yenı masraflar çıkacak sana,ve eşine tabii ki:KK9::KK9:benim 1 ay once aldıgım kot bıle bollastı yaa,bıraz daha ıdare edeyım de bayrama yenısını alırım artık:KK12::KK12:

afiyet olsun canım.bır dıkkat abidesi olarak,zeytın neden yemedın sabah diye sormak ıstıyorum:KK1::KK1:sevmıyormusun yoksa,ben siyah zeytını pek yıyemıyorum,yeşile donus yaptım,gunde 10-15 tane yıyorum,cerez gibi çok güzel.hoca en faydalı meyve diyor zeytın ıcın.
yaş pastanı çok merak ettim,yarın sabah kesin yapıcammm,tesekkurler tarif için.bunu da sabah yesen daha iyi olur,meyveyi sabah yıyın dıyor hoca.kilo vermeyı zorlaştırmasın sonra:KK34:

tamam canım menü bildirir gibi haberdar edelim birbirimizi:KK19:

arkadaslar gunaydın
calıştıgımdan pek sulu yemek yapamadım içim kurudu...
ve evde malzeme yoktu
bu gün sebze yemeği yapıyım vaktim varken
-ne yapayım metebolızmaı calıştıran
önerileriniz ?pırasa olur mu önemlısı ne olmaz
sebze corbası yapabılır mıyız unsuz kremasız tavuk suyuna içine tavuketı bır öğün tam olur:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kıtabı almadımgenişletilmiş baskı cıkınca alıcam
sızı 1-102 bır okudum anlamaya calıştım:KK15:
bu gün 6.günüm verilen kılom tam 1 oldu normal mi ?66-900 den 65-800 boy 1.62
loxsandra :KK3:hocaya yazdım verdın adresten uyur yemelerımiçin cevap beklıyorum
6 gunde 2 gce fıre verdım bu da bır seydir ılgıne tesekkur

bu gün izinlıyım ama uyandım bu dıyet uyumayıda duzenlıyor
10 da spor var sut içip ona gıdıcem kahvaltıyı gelınce yapıcam
bir desu içemiyorum dün limonlu denedim ama

profit:KK3:cım bu gece temızım sen ne yaptın günaydın
cnntürkteki
program cok guzeldı netten bulup seyret vaktın olunca
yukarıda yazmış adını falan arkadaslar
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın arkadaşlar bugün tartıldım ve kilom 59.7 olmuş ay çok mutluyum 3 buçuk yıl sonra 59 u görmek çok güzel bir duygu.

1 )Objektif : % 3.89
2) İkiz81 : % 2. 91
3) Gül63 : % 2. 69
4) Papadiya : % 2. 67
5) Minyatür : % 2.64
6) Loxandra : % 1.80
7) Mattika : % 1.35
8) İdealist33 : % 1.27
9) SAPHIRA : % 1. 25
10) Ceylin : % 1.17
11) Eski_bir_masal : % 0.84
12) Profit : %0. 92
13) BFK : % 0.39​

teşekkür ederim..:KK76::KK76::KK76::KK76:.ben 1.sayfadaki listeniz sanmıştım.:26:eek:rda adımı göremeyince.........:KK59:

X