Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım doğum gününde bir dilim pasta yedim diye cezalandırma kendini bu kadar
yılda bir kere değil mi, izin verseydin ona da
kaçamak yapınca kafaya takmadığın zaman tartıda etkisi az oluyor
bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:
bence de canım..haklısın canım ceza verdim ama olan bana oldu çok yoruldum
gece o kadar yorulmuştumki nasıl ne zaman uyudum hatırlamıyorum
yok kafaya takmıyorum mecburen yemem gerekiyordu çünkü eşim gitmiş
benim için pasta almış dediğin gibi senede bir kere bi durum
prensesin doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
bence de canım..
seni mutlu etmek için yapılan çok hoş bir davranış..
pişman olma aksine mutlu ol
ah ne ince davranışyok canım dediğin gibi çok mutlu oldum pastayı benden saklıycam
diye neler çekmiş akşam yemeğini bile o hazırladı beni mutfağa
sokmadı nerdeyse pastayı görmeyeyim diyeymiş
Merhaba hanımlar nasılsınız.Bugün kahvaltım 12:30 da bitti
1 domates
1 salatalık
avuçla peynir
8 zeytin
ceviz
1 haşlanmış yumurta
yedim.Karataydan sonra kendimde şunu farkettim artık açlık krizlerine girip şekere çikolataya saldırmıyorum acıkınca da elim ayağım titremiyor yemek yedikten 5 ya da 6 saat sonra ancak acıkıyorum es kaza şekerli bi kaçamak yapsam eskisi gibi oluyorum midem kazınıyor ve acıkıyorum. Bu arada baskülüm bi acayip yanlış tarttığını düşünüyorum sanırım değiştiricem sizce dijitaller mi daha güvenilir yoksa mekanikler mi ?
slm kızlar bütün anasınıfı ve 1. sınıf öğretmenlerimize sabırlar dilerim hepinize kolay gelsin
internetten birkaç parça ürün almıştım nakit ödemeli iadesini yapacağım ama iade şartlarında nakit ödemeden bahsetmemişler kendimi abartıp 42 beden pantolon ve bluz almıştım galiba elimde kalacaklar
gelelim yediklerime
sabah
1 haşlanmış yum az peynir 7 zeytin yarım elma ceviz çay
öğlen
2 el büyüklüğünde göğüs ızgara az süzme yoğurt az ezme az salata az lavaş ayran çay
eeeeeeeeeeeee bu kadar tıkınınca insan akşamı geçiştirmeli dimi ama
ah ne ince davranış
oldukça da romantiğiz galibaa
Merhaba hanımlar nasılsınız.Bugün kahvaltım 12:30 da bitti
1 domates
1 salatalık
avuçla peynir
8 zeytin
ceviz
1 haşlanmış yumurta
yedim.Karataydan sonra kendimde şunu farkettim artık açlık krizlerine girip şekere çikolataya saldırmıyorum acıkınca da elim ayağım titremiyor yemek yedikten 5 ya da 6 saat sonra ancak acıkıyorum es kaza şekerli bi kaçamak yapsam eskisi gibi oluyorum midem kazınıyor ve acıkıyorum. Bu arada baskülüm bi acayip yanlış tarttığını düşünüyorum sanırım değiştiricem sizce dijitaller mi daha güvenilir yoksa mekanikler mi ?
HANIMLARRR önerilerinizi bekliyorum digital baskül mü mekanik baskül mü ?
öğlen yemeğim:
bamya yemeği 4 yemek kaşığı kadar
1 kase cacık
gercekten hiç açlık hissetmiyorum yemek yedikten sonra uzun süre
harika
yalnız merak ettiğim birşey var her sabah yumurta yemek biraz sıkıcak sanki başka bi alternatifimiz yok değil mi
yerine göre diyelim canım ama genellikle canı isterse her şeye yardımcıdır
ince düşünür canı istemezsede hiç bir şey yaptıramazsın
bence dijital baskül gram gram dahi olsa kiloların eksildiğini görmek güzel
muz yiyebilirsin canım yumurta yerine ithal muzlar 2 yumurta, yerli küçük muzlar 1 yumurta yerine geçiyor
bugün prensesimin doğum günü kızlar:103:
slm kızlar bütün anasınıfı ve 1. Sınıf öğretmenlerimize sabırlar dilerim hepinize kolay gelsin
internetten birkaç parça ürün almıştım nakit ödemeli iadesini yapacağım ama iade şartlarında nakit ödemeden bahsetmemişler kendimi abartıp 42 beden pantolon ve bluz almıştım galiba elimde kalacaklar
gelelim yediklerime
sabah
1 haşlanmış yum az peynir 7 zeytin yarım elma ceviz çay
öğlen
2 el büyüklüğünde göğüs ızgara az süzme yoğurt az ezme az salata az lavaş ayran çay
eeeeeeeeeeeee bu kadar tıkınınca insan akşamı geçiştirmeli dimi ama
hanımlarrr önerilerinizi bekliyorum digital baskül mü mekanik baskül mü ?
Hımmm ben de ficans gibi tahmin etmiştimhiç kafana takma canım benim, haftaya dikkat edersin hepsi gider
senin azmine kilo mu dayanır
stres sıkıntıdandır o ++ lar
düğün telaşı ve kaçamaklardan dolayı + çıkman normal, haftaya toparlarsın rahat ol
birden spora yüklenince vücut kendini korumaya almış olabilir, takma kafana
yaklaşık 3 senedir reebok easytone dışında spor ayakkabı giyemiyorum, şu an 3 ayrı rengi var.kesinlikle çok memnunum
yürüyüşlerimde ayaklarım daha az ağrıyor, hiç bir sorunum olmadı
hülyacığım ellerine sağlık liste için çok güzel olmuş
listede olan herkesi tebrik ederim
iyiniyetlim iyiyim sen nasılsın??
valla yine eve geldim topiği açtım
bugünde 1 kupa içtim latte ne yapayım çok dışarıda geziyorum, kremalı/aromalı/şekerli şeyler yerine latte içiyorum
Biraz geç gördüm Papişim bir yok oluyorum topikte bir sürü gelişme oluyor yawolmadı bebısım yaa( esım sehır dısında o yokken eve elın tamırcısını cagırmak ıstemedım:))ptesı ınsallah
Asyam tabisii olacak aklımdan geçti ammmaaaaa didim Asyam arkadaşım diye yazıyor bu sevgilisi olmasınkızlar size bir şey söyleyeceğim aslında daha önce yazacaktım ama nazardan korktum
ben aşık oldum
yaklaşık 1 aydır bu yüzden dışarı çıkmalarım da arttı doğal olarak (bazen arkadaşlarım,bazen sevgilimle çıkınca 2 kat gezer oldum )
propycil de biliyordu, ankaraya geldiğinde öğrenmişti sizinle de paylaşayım dedim
bugünde sevgilimle dışarıdayım diye abarttım menümü köfte ve yeşillik yemeye de onunla gidiyordum bazen karataycı bazen kaçamakçıyız yani