Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım bende 1.sınıf ögretmeniyım.bugun geldiler ama o kadar küçük degiller adam gbi oturdular sıralarında,2 hafta sonra hareketlenirler amabugün dişçiyle randevum varr:18::18:
nefret ederim dişçiden :18::18:
ama geçen gün bademle 8 yıllık dolgumu kırınca mecbur kaldım
Allah eksikliğini göstermesin ama mümkünse dişçi koltuğuna da düşürmesin insanı :18::18:
dönüşte de alışveriş ve kızımın okulunu ziyaret..bizimkilerin 1 haftası var daha ..
minicikk 1 lere ve onların cefakar öğretmenlerine de hayırlı olsun yani eğitim ve öğretim yılı...
lazımlıklar ve primalar hazır mı bakiimm
şaka bi yana Allah kolaylık versin
leylakım,reyhanım günaydın fıtıklarr..
sagol canım bende 1.sınıf ögretmeniyım.bugun geldiler ama o kadar küçük degiller adam gbi oturdular sıralarında,2 hafta sonra hareketlenirler ama
günaydın canım.sana da cok gecmiş olsun.benım de gitmem gerekiyor dişim sinyal veriyor surekli ama erteliyorum boyna
bugün dişçiyle randevum varr:18::18:
Allah eksikliğini göstermesin ama mümkünse dişçi koltuğuna da düşürmesin insanı :18::18:
dönüşte de alışveriş ve kızımın okulunu ziyaret..bizimkilerin 1 haftası var daha ..
minicikk 1 lere ve onların cefakar öğretmenlerine de hayırlı olsun yani eğitim ve öğretim yılı...
leylakım,reyhanım günaydın fıtıklarr..
öncelikle iyiki doğdunnn galeta unu koyuyorlar yada köftelik bulguru ıslatıp yapıyorlar ben sade ce kaıyma soğan maydanoz ve baharatla yapıuorum
öncelikle bizlerin bilinçli olması lazım canım hastalar olarak haklısın..
ben daha önce de mamografi için kızları uyarmıştım..bu son araştırmanın sonucuymuşş..işte maalesef gerçekler..ben bir radyoloji teknikeri olarak bunları söylemeyi bir görev biliyorum..gereksiz filmler neticesin de hem biz rad. teknikerleri hem de hastalar fazlasıyla ışın alıyor maalesef..bu bir Türkiye gerçeği..sanki doktorlar ne kadar çok tetkik isterlerse o kadar iyi doktormuş gibi geliyor insanlara..tabii bilinçli doktorlarımızı tenzih ederek söylüyorum bunları..
MENEVSEHULYA dogum gunün kutlu olsun sevdiklerinle arzu ettigin gibi bir hayat yasa
menevşehülya doğum günün kutlu olsun canım
MENEVSEHULYA doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara !
MENEVSEHULYA doğum günün kutlu olsun.
Sınav sonucun inşallah güzel olur canım bütünleme miydi? bende geçen hafta girdim bütünlemeye de:26:Dün itibariyle sınav stresinden kurtulmuş bulunmaktayım kızlar hoş pek parlak değildi gibi ama olsun psikolojik bir rahatlama var kendi evime geldim bu arada anneme alışmıştım ama artık karataya daha bağlı olacağım inşallahartık menü bildirimleride günügününe bahanem kalmadı çünkü.
tartıdaki + nın bir nedeni kek ise diğer nedeni de stres canım hem keki götürdüm diye hayıflanman hem de şu kafana taktığın ufak tefek şeylerarada oluyo öle ...hiç iyi olmuyo ama ...ufak tefek şeyleri takınca bölee sabahı sabah ediyorum .
bu arada sen nasılsın canım görüşemiyoruz ben bu ara pek giremiyorum şu okullar başlasa da düzen gelse diyorum
ah canım keşke o koca bidilimle kalsaydım dün başka hiçbir şey yemedim kek çocuklara niyetle yapıldı ama nasip banaymış diyeyim sende çantaları sırala bana canım ..bugün dönüş yapıyorum karatayıma tabiki de ..ama o kek tartıya öle bi yansımış ki bugün şaşırdım çünkü bi günlük kaçamak böle yansırsa vay halime asla unlu bişey yememeliyim hayatım boyunca ...
çok geçmiş olsun canım umarım dişçiden memnun kalırsınbugün dişçiyle randevum varr:18::18:
ihmal etmeden tez zamanda git bence canım ağızdaki bir yerin sağlıksız olması diğerlerinin sağlığını da etkiliyorgünaydın canım.sana da cok gecmiş olsun.benım de gitmem gerekiyor dişim sinyal veriyor surekli ama erteliyorum boyna
canımcım doğum gününde bir dilim pasta yedim diye cezalandırma kendini bu kadarherkese merhaba
cumartesi akşam
1 tabak nohut yemeği yedim sadece
söğüş domates ve soğanla
ama akşam 11,30'da doğum günüm dolayısıyla
eşim elinde mumlar ve maytap yanan bir pastayla
çıkageldi aha dedim yandık mecburen küçük bir dilim
yemek zorunda kaldım ama o kadar şekerli geldiki arkasından
ne kadar su içtim hatırlayamıyorum
dün sabahta kalktım pasta yüzünden ceza verdim kendime
buzdolabı poşeti alıcam diye yarım saat uzaklıktaki markete
yürüyerek gidip geldim ama geldiğimde epey yorulmuştum
ayaklarım epey ağrıdı
sonra klasik karatay kahvaltımı yaptım
öğleden sonra tekrar dışarı çıktım pazara gittim
1 saatte toplam eve gelene kadar öyle geçti
dün epey yürüdüm yani
akşam da menemen yedim sadece
domates rendemi hazırladım dolabıma koydum biraz uğraştırdı ama
kışın güzel olucak eminim
bugünde öğlen 1'de yapabildim kahvaltımı
çok yoğundu burası
1 b.süt
peynir
12 s.zeytin
domates-salatalık
2 k.k. yumurta
1 ç.b. fındığın 3/2 si
bugün dişçiyle randevum varr:18::18:
Günaydınlar
Az önce tartıldım 60,6 kiloyum amacım 57 56 ya inmek daha önce montignac diyeti yapmıştım baya benzettim karatayla montignaci. Herneyse kahvaltım :
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
yeşil çay
yumurtanın üzerine biraz zeytinyağı gezdirsem olur mu?
kahve diüretiktir ,tutmaz,sen de mi tusçusun?
sağol canım..iyi oldu evet..
hoşgeldin canım..karatay tam gaz devam tabii
kahve zararlı değil aksine hocamız türk kahvesini öneriyor canım..ama un işini bence azaltmalısın..
evet canım tam gaz devam artık bu hafta eksilerdeyiz inşallah