herkese günaydın hanımlar
güzel bir hafta olur inşallah
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
5 zeytin
1 kupa yeşil çay
bayadır menü bildirimlerimi iş yoğunluğu nedeniyle ihmal ettim ama bugünden itibaren elimden geldiğince menülerimi düzenli bildiricem kilo veremiyorum 70,700 e takıldım kaldım bazen kilo duruyor herhalde bakalım inşallah kilo vermeye devam ederim yine he bu arada ben uzun zamandır güzel bir elektrikli süperge almak için araştırmalar yapıyordum internetten rowenta 8221 900 watt (%50 tasarruflu) 500 watt emiş gücüne sahip bir makinası vardı ona baya kafayı takmıştım sürekli yorumları takip ediyordum tabi fiyatının düşmesinide neyse dün 570tl /10 taksitle aldım cumartesi günü bütün evi silip süpürmüştüm makinayı eve getirdik inceledik arızası falan varmı diye neyse taktık ben temiz halılarımı tekrar denemek için süprdüm birde ne göreyim yumruk gibi bir toz öbeği birikmiş toz hazenesinde gözlerime inanamadım meğer ben evi süpürdüğümü zannediyormuşum daha önce elektirk süpürgesi almak isteyenlere tavsiye ederim. hani şu tvde reklamları var kadın evi süpürüyor kapı çalıyor kadın bakmaya giderken makinayı tavana yapıştırıyor o makina işte ayrıca bizden almadan önce mağazadaki satıcı kızda duvara yapıştırdı gerçekten öyle kuvvetliki şok oldum resmen artık hafta sonları halıları silkememicem
neyse kızlar ben buralardayım sizleri takipteyim görüşürüz yine