- 4 Nisan 2012
- 1.313
- 0
ewet taklım geliyorum inşallah ama önce kayseride bi kac gun şu alerjiler için bissuru tahlil yaptırmamız gerekiyo,biyopsi filan..dua et bebeem uzun suredir gecmeyen bişey ve gittiğimiz her cildiyeci kapıdan girer girmez tıp ilerledi diye beni teselli etmeye calısıyolar..dısım gulse de içim kan aglıyo bu ara..cok korkuyorum..pöff..aman neyse boşwer..bişeycik cıkmaz inşallah..inş yakarım canım erkek arkadaşım aranjör, düşün halimi her yerde göz önündeyiz:18:
resmen az bilinen yerleri seçiyoruz rahat olmak için. yoksa şöyle oluyor: otururken bir anda gelip fotoğraf çekekelim diyorlar. En son geçen hafta kot pantolon ve spor ayakkabı ile (resmen rahat moddaydım) arjantine gittik, bir DJ'yle kısa bir görüşmeye vee o halimle bir yerel gazetede için fotoğraf çektirmek zorunda kaldım
propycil bu cısslar senin için pek az olmuş yürüyüşünü de düşünürsek erimiş gitmiştir bile
Ne Ankara'ya mı geliyorsun yine OLEYYYY çok sevindim
İnşallah yine geldiğinde benim de işim olmaz da oturur konuşuruz bol bol
fotoğrafta çektirelim topik için hatta
gel canım gel gideriz bak hele bak'a yaparız kaçamakları
keşke nasip olsa da gelsem maraşa şu dünyada gezmediğim ender yerlerden bir gün gelmek nasip olur inşallah
desene bizim çıtır meshur olcek yakında..boşwer bebeem sen her halinle güzelsin maşşallah..
ay ewet fotografrafı unutmayalım bu sefer..ficans da gelebilir inşallah..
gezgin hanfendi yolunu düşürsün ve gelsin bi gün maraşa...