Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canımHoşgeldin canım
ohh ohh benim de bugün canım lahmacun çekti ki sorma2. öğünüm
2 lahmacun
2 bardak ayran
çay çay..
iyi tehditkızımla yürüdük geldik
ikisiyle de anlaştık 1 gün kocişim 1 gün kızım bana eşlik ediyor..
kızım biraz söyleniyor ama onu da, senin bilgisayar muhabbetlerini dinlerim diye ikna ettim
napiimm yalnız yürüyüş çekilmiyor..
hoşbulduk canım
ohh ohh benim de bugün canım lahmacun çekti ki sorma
iyi tehdit
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
bildirim yapıyım ve kacıyım çay demledim eşim bekliyor
2.öğün 15:00
1 tabak yaz türlüsü
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
3 parça peynir(doymadım da sabahtan kalanları yedim)
saat 19:30 1 b.ayran
1 bucuk saat yürüdüm
herkese iyi geceler
hoşbulduk canım
iyi tehdit
hoşbulduk canım
iyi tehdit
Anlatayım canım,tam karataylik bir tarif oldu çok da lezzetli..5 kabağı rendeledim icine maydanoz 3 yumurta,peynir,zeytinyağı ve arzu ettigim baharatları ekledim.1 su bardağına yakın kısırlık bulguru sıcak suyla sisirdim ve karışıma ekledim tepsiye dosedim fırına verdim..keyifle yedik..Selam canım,mücveri nasıl yapıyorsun,karataylık birseye benziyor gibi
hiç kafana takma canım benim, haftaya dikkat edersin hepsi giderofff kilo bildirimi yapıcam ama hiç yapasım yok
çünkü ++ dayım
hiç iyi olmadı bu..haftaya yürüyüşlerle bunu verip bir de üstüne vermem lazım :18::18:
sanırsam evvelsi gün ki saat 21 deki biranın ve çerezin sonucu bu
al sana sersum dediler
düğün telaşı ve kaçamaklardan dolayı + çıkman normal, haftaya toparlarsın rahat olBildirim7.09.2012
Rumuz:ne_yazcam_ya
Başlangıç tarihi:10.08.2012
Başlangıç kg:62
geçen hafta:60.9
Bu hafta:61.2
Fark:+300 gr
Beden:40
Spor: yok
Bu hafta düğün vardı dayıoğlumun 2 gün boyunca gece 12 den sonra 1 tabak pirinç pilavı yedim keza öğlenleride:18: al sana nur topu gibi ++ gramlar yoğunluktan bildirim de yapamadım neyse haftaya hedefim 60.5 eğer olmazsa çanta delisi yapın beni hadi 60.6 olsun bari
birden spora yüklenince vücut kendini korumaya almış olabilir, takma kafanaofof kilo bildirimi
geçen hafta 65.6
bu hafta 66.2
fark:+600 gr
nasıl oldu anlamadım çokta kaçırmadım sporda yaptım
yaklaşık 3 senedir reebok easytone dışında spor ayakkabı giyemiyorum, şu an 3 ayrı rengi var.kesinlikle çok memnunumkızlar spor ayakkabım eskidi yenisini alıcam ama hangi markayı önerirsiniz..reebook easy tone kullanan var mı varsa memnun kaldı mı?iyi bişey alıcak önceki nıke dı....
hülyacığım ellerine sağlık liste için çok güzel olmuşmenevsehulya 07.09.2012 Tarihli Karatay diyeti listemizi gururla sunar
menevsehulya -1,37
amiboid -1,01
almira42 -0,80
HadiBakalım -0,38
sebnemguducu -0,32
nazfiliz- % 0
emeluludas - % 0
lacey - % 0
Gul63 % 0
Sivasin gulu + 0,26 :100::100::100:
okyanussuda + 0,91 :100::100::100:
ne_yazcam_ya + 0,49 :100::100::100:
sersum + 1,00:100::100::100:
iyiniyetlim iyiyim sen nasılsın??Asyammm nasılsın sen gezmekten yoruluyosundur vallah kıskanıyorum bak
Bugün kaç ml latte içtin canımcım
Tamir oldu mu Papişim?
doğru yerdesin aramıza hoşgeldinHerkese merhaba,
uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim konuya birşeyler yazma zamanımın geldiğini düşündüm. malesef sürekli oturarak çalıştığım bir işim var. günde neredeyse 12-13 saatim bu şekilde geçiyor. hareketsizlikten sürekli kilo almaya başladım ve kısa sürede 64 kg dan 76 kg çıktım. gün içinde sürekli yediklerimi kontrol etmem gerekiyor, biraz fazla yesem ertesi güne en az 1 kg almış olarak uyanıyorum. gectiğimiz ilkbaharda karatay diyetini sadece 1 hafta uygulamama rağmen 2-3 kg verdim. ama sonra malesef devam edemedim ve daha fazla kilo aldım. şimdi herşeye yeniden başlamak ve ilk etapta 69 kg ya sonra da ideal kiloma ulaşmak isiyorum. sürekli yazamasam da sizin yazdıklarınızla motive olup bırakmamaya çalışıcam. kitabı da yeniden okumaya başlıyorum. umarım başarılı olurum. sevgiler :)
sağol canım..vericem inşallahhiç kafana takma canım benim, haftaya dikkat edersin hepsi gider
senin azmine kilo mu dayanır
stres sıkıntıdandır o ++ lar
iyiniyetlim iyiyim sen nasılsın??
valla yine eve geldim topiği açtım
bugünde 1 kupa içtim latte ne yapayım çok dışarıda geziyorum, kremalı/aromalı/şekerli şeyler yerine latte içiyorum
kızlar size bir şey söyleyeceğim aslında daha önce yazacaktım ama nazardan korktum
ben aşık oldum
yaklaşık 1 aydır bu yüzden dışarı çıkmalarım da arttı doğal olarak (bazen arkadaşlarım,bazen sevgilimle çıkınca 2 kat gezer oldum )
propycil de biliyordu, ankaraya geldiğinde öğrenmişti sizinle de paylaşayım dedim
bugünde sevgilimle dışarıdayım diye abarttım menümü köfte ve yeşillik yemeye de onunla gidiyordum bazen karataycı bazen kaçamakçıyız yani