Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugun omega 3 hapından alıcam ama hangi markayı kullanıyorsunuz bende ondan almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
slm özlem kartal seni yakaladım kahve içelimmi
içelim canım,hemen yapıp geliyorum
benimki seven seas pulse günde 2 tane alıyorum ama 6 tanede alabilirsin ben okulların açılmasını bekliyorum o zaman arttıracam
bize afiyet olsunnnn başka içmek isteyen varmııı
tam ekmek arasında kokoreç miii..hem de koca bardak ayranla..ve de 3 kupa aynı anda süt..hemi de yemeğin üstünee..herhalde kan verince vücudun alarma geçmiş 48 kiloluk bi çıtır nasıl olur da bu kadar yer başka açıklama bulamadımnerene yedin kıssSabah kan vermeye gittim erkenden dön yemek hazırla derken ilk öğün 13.00'de oldu:
koca bir tabak et sote
1 avuç içi keçi peyniri
1 tutam tulum peyniri
1 büyük domates
1 salatalık
3 kupa taze inek sütü (dayanamıyorum doyamıyorum içmeye)
2.öğün dışarıdaydım 22.00'de anca yedik.
1 tam ekmek arası kokoreç
1 büyük ayran
kokoreç ve ayran ile ekmeğin GI dengelenmiştir dedim, uzun zamandır bu keyfi yapmıyordum
arkadaşlar bugun omega 3 hapından alıcam ama hangi markayı kullanıyorsunuz bende ondan almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
sagolasın propicilim fıkırlerın ıcın bende felixe bakım bı okulda kahve ıcmek ıcın dusunuyorumalmayı. yurume bandı malesfe kaldı almadım. okul acıkken duzenlı yuruyordum bılıyorsun. arkadsım dedı kı "alma yurume bandı falan dısarda yurumek en ıyısı yurme bendı dızlere zarar cık yuru dısarda . yaz tatılı oolunca sen yuruyemedın yurume bandın olsada yurumezdın merak etme . hatta dedıkı o martta falan almııstı alıcaksan ben satıyım sana o derece yanı bosuna masraf etme dedı yanı " mantıklı geldı. şimdi basladım yurumeye de dıyetımede . kıızmda krese baslayınca ben 4 de cıkarım okuldan eve gelıp dogru yuruyuse 5 dede kıızmı alır eve gecerım dıye dusunuyorum . canımm. senıde öpüyorummm nannaktannn işte böleeeiyiniyetli de gelmiş yahuuuu
hosgelmişsin bidenem....nası gecti dugun...
napıyon ficansım...seninde gunulerin guzel gecsin cıtırım..
pampişim sen napıon bakalım..keyifler yerindemi..bantla haşır neşirsin gene galiba..maşşallah..
iyiyim be ya..sen nabıon be ya..hastamı oldun kızss seennn:18::18:
saolasın canım hosşbuldum..daha iyiyim..agrıların şiddeti aynı ama sıklığı azaldı cok sukur...sen napıon..kuruyemişle aran nası..
"
maşşallah diorum sana ozaman...bide kabız olmasan daha cok werirsin aslında ama takma kafana boşver,sonucta kilo weriyosun..bide corekotunu denermisin canım ya..sabahleyin kahvaltınla beraber bi tatlı kasıgı corekotunu yogurda karıstırıp ye bakalım bi..ama iyice ciğnemen lazım ok..hem antioksidan olur..
ne demek canımcım...rica ederim...inşallah bende gezerim bi gun dicem ama fazla ütopik oldu biras..
öpuyorum seni cıtırım..
ben de iyiyim canımcım saolasın..yumurtayla barışmana sewindim bebeaamm..öğle menunde gayet uygun bence..sonucta yogurtla meyvelerin gi sini dusurmussun..
sen naaptın kosu bandını aldınmı buarada...
bide azar azar yurumek daha iyi ya..1 saatten fazla yuruyunce cok geliyo ve ertesi gun yurumeye useniyo insan..
bu arada kahve makinası ben felix kullanıyorum,25 liraya aldıydım,kahvesi cok guzel oluyo,simbo da guzel ama,cok para verip almaya hiç gerek yok bence..ama yıkadıktan sonra kurulamayı unutma..
delisin kız sennn . ay ben ne dıycem bbanın yaptıgı zeytın yagdan gorussek konusuak ta bbem banada yolasan 5 lt ciık nasıl olur . sosyal paylasım sıtesındekı ki bizim kızlara sordum ama cevap vermedıler sanırım kımse bılmıyor. egede soguk sıkım yapan bırılerınden 5 lt almak ıstıyorum canım eger tanıdıklarınz varsada olur canım şöle ıyıısnden nasılsa ıyııs hecc bılmem çorak bozkırda yetısen bırı olarak yaneecanım ben kendi kullandıklarımı yazıym..marketten cok almıyorum aslında ben,ama diğer arkadaslar da yazınca bi bakarsın hangisi sana uygunsa ok.
yaglar----tereyagını arkadasımızın mandırasından alıyorum,zeytinyagını babam cıkartıyo,bide kırlangıç diye bi markanın soguk sıkım zeytinyagını kullanıyorum baze.
peynir---ev yapımı keçi peyniri ve pınarın premium peyniri
zeytin--herhangi bi markanın sele zeytini ve ev yapımı yeşil zeytin
yumurta--komsunun tavugundan
ceviz--kırılmamıs alıyorum ben..sana da oyle tavsiye ederim kuruyemişleri..kendin kırman gi sini dusurur,cunku uzun sure dayanması için ilaç sıkıyolar kırılmış kuruyemişlere..
bu kadar.aklıma geldikce yazarım gene ok..
Allh razı olsun bu kocıslerden ya valla benımkıde öle gecen pazartesı ve bu gunlerde gnelde mıgrenım tutuyordu cok kotu ayaga bıle kalkamaıyordum eşim herseyımı yapıyordu sagolsunnkısslar ben kaçar..eşim geldi ve beni yorgun görünce ben menemen yapıyım canum dedi..
sağolsun düşünceli kocişim..bi ona bakiimm..sonra görüşürüz..
çok guzel bır bılgı bayıldım . ama eşimin annemın babamın beyaz ekemk yedıgını dusununce uzuluyorum onlar da zehır yıyorlar ve karataya ınanmıyorlar dıyeve zayıflama grubumdan bir arkadaşın okuduğu kitabından bir bölüm paylaşıyorum. Yine karataya yakın bir bilgi. Ekmekle ilgili.
size ekmekle ilgili bilgi vermek istiyorum gerci bu bilgiler amerika icin yazilmis ama turkiyeninde budan geri kaldigini sanmam artik obezite heryerde konusuluyor. Unlar islenip beyaz un yapilirken( ozellikle ekmegin yada bu unla yapilcak olan pasta, kurabiye... nin raf omrunu uzatmak icin)toxin bir madde kullaniliyormus chlorine denilen bisey bu maddede wheat ile birlesince allaxan denilen yapiya donusuyormus ve buda pankreas icin hasar olusturuyormus boylece insulun ayarlarida bozuluyormus. Konu basligi "beyaz ekmek pankreas icin zehirdir". Kitaba bakarak cevirmek istedim insallah anlasilir olmustur.
maşşşallah sana ya harikasın tek kelimeyle. keske senınle komsu olsak senın gıbı kıısler benı cok etkıler bende daha bir hamarat olurum isin yanındaki is misin yanındakı mis misali bende senınle yanında yapardım ayy kışlıklarımıÇok yoruldum. Bugün neler yaptım:
20 kg kapya biberinin 5 kilosunu sos yaptım 4 kg sos oldu:)
15 kilosu salça oldu. Toplamda 65 kilo biberden salça yaptım bakalım kaç kilo olacak kuruyunca?
18.5 kilo pembe ve kırmızı domatesten sos yaptım toplam 12 kilo sos oldu:)
Koştura koştura yaptım bunları eşim sağolsun yardım etti:)) kızımda yıkamaya yardım etti:))
bittim ben bittim ohhh dinleniyorum şimdi..
Klasik karatay kahvaltımı yaptım. kaçamağım bugün de var.. 2. öğünümde de bulgurlu yaprak sarma mercimek çorbası türlü yidim..
ohh erkencısın ay bende bu ara eve dusen yıldırım dıye bır dızıye taktım sureklı ızlıyorum30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
günaydın kızçelerr...
bugün erkenciyim yine sabah 6.30 da kalktım..
ev ahalisi uyuyor.ben film seyrediyorum..
bir de siz naapıyonuz bakiim dedim..
birazdan da kahvaltı hazırlamalıyım..
maarıncap kullnaıyorum ve sankı daha cok zayırlatıyor benı onu duzenlı içerken batıl bır ınanc bılımsel bır verı yokturarkadaşlar bugun omega 3 hapından alıcam ama hangi markayı kullanıyorsunuz bende ondan almak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Afiyet olsun kızlar nasıldınız bakalım ?
teşekkürler valla topik başında kahve içmek başka oluyor malum kahve muhabbetsiz olmuyor
oda birşey mi kokoreçi yedikten 5 dk sonra bir dürümcünün önünden geçiyorduk, dursak oradan da bir dürüm yerdimtam ekmek arasında kokoreç miii..hem de koca bardak ayranla..ve de 3 kupa aynı anda süt..hemi de yemeğin üstünee..herhalde kan verince vücudun alarma geçmiş 48 kiloluk bi çıtır nasıl olur da bu kadar yer başka açıklama bulamadımnerene yedin kıss
iyiniyetlim kolay gelsinpepetim propycilim topraksuuu yazıciim birasdan cevap size kıslar.. Şimdi yine sos yapmaya kaçar (bu sefer domates ve biberli olacak)ben