Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soda hariç sorun yok benceben bugun hazırlıksız yakalandım o yüzden hazır dönerlerden yedim biraz ama sadece döner ekmek falan yok yanında da yoğurt ve bir şişe soda.uygun mu sizce?
2 öğünde kaçamaklı olmuşherkese merhaba çok yağmurlu bir güne uyandık havalar sıcaktı baya serinledi işteyim çok yoğun çalışıyorum yemeğimide yedim memülerimi bildireyim hemen
dün akşam yemeğim
1 tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak salata
4-5 tane ince lokum (eşimin arkadaşı getirmiş eşimde tutturdu birşey olmaz diye bende yedim yaw)
sabah klasik karatay kahvaltımın yanında 2 dilim ekmekte yedim
ve öğlen yemeğim
1 tabak sebze çorbası
3 kaşık zeytinyağlı pazı
1 kase yoğurt
3 kaşık pirinç pilavı :18:
1 küçük dilim tiramusu
evet kızlar bugün hep kaçamak yaptım ben ama abartmadan azcık azcık (bahaneye bak)
soda hariç sorun yok bence
soda çabuk acıktırıyormuş önermiyor hocamız
Afiyet olsun Leylakım
Ben de yazayım o zaman
2 haşlanmış yımırta
domates(z.yağlı kekikli) kırmızı-yeşil biber
bolca peynir
ş.siz çay
2 omega 3
3-4 zeytin
finduk
üzerine de olmazsa olmazımı içtim
2 öğünde kaçamaklı olmuş
falında akşama yürüyüşü çıktı sana
kuruyemiş metabolizmayı da hızlandırır özellikle yeni başlayanların günlük yemesini öneririm.hem ekmek ihtiyacını azaltıyor hem de kilo verimine çok etki ediyor.allah nasıl okumadım ben kısmı tüh bilsem içmezdim. aslında tam olarak acıkmamıştım ama yemesem öğleden sonra acıkırdım yeme şansımda olmazdı o zaman.
birde ceviz yemezen yüzün çöker demiş bir arkadaşım o zaman mutlaka yemem lazım çünkü yüzüm çok kemikli çökünce yüzüm iskelet gibi çikin oluyor :) keşke vücudumun diğer yerleri de yüzüm gibi zayıf ve kemikli olsa :)
sabah yumurta kk peynir biraz zeytin domates we salatalık yedim arada yemek yemedım öğlen 1 kase sebze çorbası lahana havuç salatası( az limonlu yağsız) yoğurtlu şakşukadan 3 çatal yedim canım çekti akşam yürüyüşümü yapcam 40 dk+ leslie sansone :)
karpuz yiyemiyomuyuz ya?
tşk ederim :) aaa onu bilmiyodum yaşasın :)afiyet olsun canım...ama salatana zeytinyağı ekleyerek yemelisin
tşk ederim :) aaa onu bilmiyodum yaşasın :)
yuruyus zamanı
hoşgeldinizzzHepinize merhabalar diliyorum.. İns.1 Eylül'de esimle beraber Karatay diyetine başlayacağız.Topigi ilk sayfadan itibaren okumaya başladım ama henüz 79. Sayfadayim.Bu sayfalara gelmek uzun zaman alacak karatay diyeti kitabını aldım okumaya basladim.Aranızda inanılmaz basarı oykuleri var hayranlıkla okudum ve helal olsun diyorum.umuyorum bende başaranlardan olacağım yolum Cook uzun... Kilom çok fazla deneyimlerinize tecrübelerinize paylaşımlarıniza ihtiyacım olacak aranıza katılmaktan mutluluk duyacağım.İyi geceler diliyorum hepinize..
burdayım burda misafirlerle hareketlenen hayatımı durdurup topiğe giremedim kahvemide içemedim ama bir gün seninle karşılıklı içmeliyiz özlemcimgünaydın kızlar,nasılsınız...kahvaltımı şimdi bitirdim..
2 yumurtadan tereyağlı ve peynirli omlet
10 zeytin
3 ceviz
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
damla sakızlı türk kahvemi de yaptımoohhh şu an kahve içen var mı başka,beraber içelim,amiboid tatlım nerdesin