canım bence ye çok tok tutuyor acıkmıyosungünaydın canikolar :) karatay kahvaltımla güne başlamış bulunmaktayım.sizlere bir sorum bu fındık fıstık ceviz yemesekte olur mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence ye çok tok tutuyor acıkmıyosungünaydın canikolar :) karatay kahvaltımla güne başlamış bulunmaktayım.sizlere bir sorum bu fındık fıstık ceviz yemesekte olur mu acaba?
canım bence ye çok tok tutuyor acıkmıyosun
günaydın kızlar,nasılsınız...kahvaltımı şimdi bitirdim..
2 yumurtadan tereyağlı ve peynirli omlet
10 zeytin
3 ceviz
1 domates
1 salatalık
3 yeşil biber
damla sakızlı türk kahvemi de yaptımoohhh şu an kahve içen var mı başka,beraber içelim,amiboid tatlım nerdesin
günaydın canikolar :) karatay kahvaltımla güne başlamış bulunmaktayım.sizlere bir sorum bu fındık fıstık ceviz yemesekte olur mu acaba?
akşam menüm saat 18.00
zeytinyağlı taze fasulye
mercimek çorbası
2 kaşık makarna çok canım çekti maalesef:18::18:
eşimle 30 dk tempolu yürüyüş..
Evet canım Allah sizlere de nasip etsin inş. Çok güzeldi çabalarımın sonuçlarını fazlasıyla aldımallah o günleri banada nasip eder inşallah benim eşimimin aileside hemen hemen aynı
bende toplayamadım sonra geçen sabah tam karatay kahvaltısını azıtarak yaptım ve günü topladım bence sende dene
geçmiş olsun benimkiler hastalandımı allahım onlar hasta olasıya ben olsaydım diyorum
bu gün kaçamaksız birgün oldu
sabah:
2 yumurtalı omlet
1 peynir
7 zeytin
yarım domates
ceviz
çay
öğlen:
yeşil mercimek yemeği
yoğurt
güveç eti
1 mercimek köftesi
akşam:
az mercimek yemeği
az çorba
bol salata
çay
Aynen ööle oldu asyam çok mutlu oldum vallatebrik edıyorum canım bu son başlangıc olsun mu
çok geçmiş olsun canımm Allhtan şifa dılıyorum
gidecek canım gidecek
oooo haberler gelmiş ohh ne güzel, sefan olsun hepsini çatlatmışsın bacım
asyam çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur oğlun inş
Esasım afiyet olsun datlumbende yaptım kahvaltımı hemen yazayım
2 haşlanmış yumurta,
biraz beyaz peynir
biraz kaşar
10 zeytin
1/2 domates+salatalık
1 avuç tuzsuz fıstık
ve 1lt.ye yakın su içtim...
bazı arkadaşlarında dediği gibi kurban bayramına kadar kurtulalım şu fazlalıklardan .biraz daha sabır ve gayret, olacak asla pes etmeyin.eninde sonunda gidecek bu kilolar...
herkesi çatlattın desene canım:112::112:
çok çok geçmiş olsun asyacım,inşallah kötü bişey çıkmaz da bir an önce iyileşir oğluşun...
tebrik edıyorum canım bu son başlangıc olsun mu
çok geçmiş olsun canımm Allhtan şifa dılıyorum
artıları hıc dert etme bacım hep bırlıkte postalarız onları:)))
harıkasın canım ee az dırsek curutmedık pc basında ama sonuc guzel oldu
Yiğidin hakkını yiğide vermek gerekir aramızda en zayıf gelin sensin dedi küçük gelinimiz
Kendimi bu kiloda çok iyi hissediyorum en önemlisi de bu Leylakım sonuç mikemmel oldu
öğlen kim ne yiyecek kendime fikir olsun diye soruyorum da?
merhaba kızlarben de yazıyım kahvaltımı
-2 haşlanmış yumurta
-peynir
-zeytin
-salatalık
-az domatesli-biberli kavrulmuş kıyma
-yarım dilim ekmek
şimdi de yürüyüş zamanı
Ne güzel bir tabak işte karatay tabağı budur afiyet olmuştur kesin :)gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım cay keyfı yapıyorum bırazdanda turk kahvemı ıcecem sevıyorum karatayı ya hıc bırseyın eksıklıgını cekmıyoruzEki Görüntüle 497419
bende yaptım kahvaltımı hemen yazayım
2 haşlanmış yumurta,
biraz beyaz peynir
biraz kaşar
10 zeytin
1/2 domates+salatalık
1 avuç tuzsuz fıstık
ve 1lt.ye yakın su içtim...
bazı arkadaşlarında dediği gibi kurban bayramına kadar kurtulalım şu fazlalıklardan .biraz daha sabır ve gayret, olacak asla pes etmeyin.eninde sonunda gidecek bu kilolar...