- 30 Eylül 2011
- 4.138
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım..iyi geceler dostlar..bu hafta birinci olmuşum,sevgili Irmak liste yapmışsın,ellerine sağlık arkadaşım..kilo verenleri kutluyorum,veremeyen arkadaşlar bayram düzensizliğine takılmıştır,haftaya daha iyi olacaktır eminim...
kızlar bayramda nasıl kilo verdiğimi sizinle paylaşmak istiyorum
hayatımda ilk defa bir ramazanı ve bayramı kilo alarak değil vererek bitirdim...hani hep deriz ya çok ısrar ettiler yemek zorunda kaldım filan diye.. bayram gezmelerinde de yaşanır bu durum...bazen gerçekten kaçamayız bundan ama istersek kaçabileceğimizi gördüm ben...tatilin başlamasıyla birlikte eşimin ailesinin yanına geldik..ben meyveyi,bulguru filan tamamen keserek günde iki öğün yiyip evdeki koşu bandında yürüyerek 3 gün geçirdim burada..sonra deniz tatili yaptık 3 gün de..ben yine aynı şekilde beslendim ama yürüyüş yapamadım..giderken evden baskülü almıştım yanıma..bu süre içinde yanımda neler yemediler ki...başkalarının evinde geç vakit mangallar filan da oldu..ama ben akşam 6 dan sonra ayran dışında bişey yemedim..insanlar şaşkın şaşkın baktı..neler demediler..yok vitaminsiz kalıyormuşum,yok nefsimi köreltmeliymişim ...aldırmadım tabii,hiç kaçamak yapmadım,bol su içtim..meyve bulgur filan bende zayıflamayı yavaşlatıyordu..ben de tamamen kestim..
geçen hafta perşembe akşasmüstü iftardan önce tartılmıştım..bugün sabah 08.00 de tartıldım..baskül kendi evimden değil.ama 3 kez çıkıp indim aynı rakamı verdi...çok fonksiyonlu iyi marka bi basküldü doğrudur heralde...bu arada dün gece regl oldum onun da etkisi vardır tabii...
yani uzun lafın kısası...kaçamak yapmayınca oluyooooorr...tabii her hafta farklı oranlarda eksilme olacaktır ama mutlaka olacaktır..bu beslenme şekline kuşkuyla yaklaşanlara,başlamak için kararsız kalanlara hiç durmayın sağlığınız için bir adım atın diyorum...kafanızı şişirdim arkadaşlar ama paylaşmak istedim bunları
menülerimi de yarından itibaren yazmaya devam ederim canlar.hepinizi öpüyorum
canımcım sürekli diğil bu durum zaten 1 hafta kadar olacak .. sonra izne ayrılıp düzene giricem..haklısın yoksa kahvaltıdan mahrum kalmak hiç uygun değil. sağol canım..canım benım hoca yumurta zeytın ve peynıre ne kadar cok onem verıyo bılıyosun bu sekılde yaptıgında sen bunları tuketememıs oluyosun dımı
-----------------------Gecen Hafta --------Bu Hafta--------Fark-----------Kilo Degisim Yuzdesi
Ozlemkartal----------79.1 kg.------------ 77.4 kg.------ -1.7 kg.------ -2.149
Topraksuu.---------- 62.3 kg.------------ 61.5 kg.------ -0.8 kg.------ -1.284
Menevsehulya.------ 65.5 kg.------------ 64.8 kg.------ -0.7 kg.------ -1.069
Yildiz.--------------- 81.6 kg.------------- 80.8 kg.------ -0.8 kg.------ -0.980
Ne_yazcam_ya.---- 61.4 kg.------------- 61.0 kg.------ -0.4 kg.------ -0.651
Irmak23.----------- 64.4 kg.------------- 64.0 kg.------ -0.4 kg.------ -0.621
Okyanussuda.------ 66.1 kg.------------- 65.7 kg.------ -0.4 kg.------ -0.605
Nazfiliz.------------ 71.7 kg.-------------- 71.5 kg.------ -0.2 kg.------ -0.279
Esas2006.--------- 68.0 kg.-------------- 68.3 kg.------ +0.3 kg.------ +0.441
Lacey.------------- 72.2 kg.-------------- 73.3 kg.------ +1.1 kg.------ +1.524
Merhaba arkadaşlar;
uzun bir zamandır giremedim.Biraz evde yapılan değişiklikler ,Ramazan ,bayram derken buradan uzak kaldım.Arkadaşlar buradan uzak kalmak iyi olmuyor.artı kilolarla döndüm.Zaten ramazanda sıkı tutmadığımı söylemiştim.En son kilo bildirimi yaptığımda 84,6kg dım .Bu sabah itibarıyla 85,2 kg'mım.
Arkadaşlar lütfen beni kontrol edin.Yarı yolda bırakmak istemiyorum.
1, öğün:
2 haşlanmış yumurta
12 yeşil zeytin
1kk peynir
3 incir
ceviz olmadığı için yemedim.
geçmişi okuyamadım ,neler oldu bitti bilmiyorum. Hasta olan arkadaşlar varsa geçmiş olsun,yeni gelen arkadaşlar varsa hoş geldiniz diyeyim topluca. sevgiler....
ıyıyım bıdenem evet denk gelmıyoruz pek ama gonuller bır buna cok emınım
leylak84 cüm meraba naber