- 4 Nisan 2012
- 1.313
- 0
hemen kendimden siz ediyim..ameliyat oldum cok iyi gecti,ama anestezinin etkisi gecince olecem sandim agridan..we maalsef agrilar dewam ediyo,bu goz ne hassas biseymis ve ne cok agrirmis yaw..
su an numaram cok yuksek yaklasik 9-10 ciwari..net goremiyorum hicbiseyi ama 3 aya filan eski numarama yani 5.5 -6 ya geri doncekmisim..doktorum cok iyiydi,bu hastalik konusunda turkiyenin en iyi profesoruymus hatta dunyanin bu konuda en iyileri arasindaymis..telefon ve bilgisayar cok kisitli kullanmaliymisim,gunde en fazla yarim..ama tabi gecici bi durum bu..
karataya gelince tam olarak 5 haftadir yuruyus yapamadigim ve deli gibi tikimdigim icin ++ 3 kilodayim maalesef..resmen sismis gibi hissediyorum kendimi..ama bugn yeni bi baslangic yaptm tekrardan..
bu arada ficans ve asyaatesle bulustuk biliyosunuz..
ficans tam olarak manken diyebilirim,kizi elif de bi icim su,cok tatli bisey..
asyaates yerinde duramayan ve kesinlikle ama kesinlikle cok zayif biri,ve tam bir citir,cok sosyal bide..
simdilik bu kadar canlarim,gecmisi okuyamiyorum affedin..
bgunku menumu de yaziym ve kaciym
sabah:2 yumurtadan cokelekli onlet
sutas suzme peynir ve keci peyniri
15 sele zeytin
1 cy bardagi ceviz
2 kuru incir
domates salatalik roka ve bol cay..
ara ogun: 1 seftali
aksam
1 kase yogurt
1 kase salata
1 kase bulgur pilavi
2 adet omega
ve 35 dakka yuruyus
herkesleri opuyorum..
su an numaram cok yuksek yaklasik 9-10 ciwari..net goremiyorum hicbiseyi ama 3 aya filan eski numarama yani 5.5 -6 ya geri doncekmisim..doktorum cok iyiydi,bu hastalik konusunda turkiyenin en iyi profesoruymus hatta dunyanin bu konuda en iyileri arasindaymis..telefon ve bilgisayar cok kisitli kullanmaliymisim,gunde en fazla yarim..ama tabi gecici bi durum bu..
karataya gelince tam olarak 5 haftadir yuruyus yapamadigim ve deli gibi tikimdigim icin ++ 3 kilodayim maalesef..resmen sismis gibi hissediyorum kendimi..ama bugn yeni bi baslangic yaptm tekrardan..
bu arada ficans ve asyaatesle bulustuk biliyosunuz..
ficans tam olarak manken diyebilirim,kizi elif de bi icim su,cok tatli bisey..
asyaates yerinde duramayan ve kesinlikle ama kesinlikle cok zayif biri,ve tam bir citir,cok sosyal bide..
simdilik bu kadar canlarim,gecmisi okuyamiyorum affedin..
bgunku menumu de yaziym ve kaciym
sabah:2 yumurtadan cokelekli onlet
sutas suzme peynir ve keci peyniri
15 sele zeytin
1 cy bardagi ceviz
2 kuru incir
domates salatalik roka ve bol cay..
ara ogun: 1 seftali
aksam
1 kase yogurt
1 kase salata
1 kase bulgur pilavi